Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Ankara'da yaşıyorum. Önerebileceğiniz servisler hangileri?
Mocan
MAVİDENİZLER
quote:
Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV
quote:
Orijinalden alıntı: murats123
quote:
Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV
*genius 1500 regülatör *8 mm yakıt borusu *turuncu enjektör *plug&drive yazılım KALİTEYİ ZAMAN BELİRLER. onbin bakımı hariç kalibrasyon için bile servisimize gelmedi bu araç.
Lpg ecu sunun altında hava filtresi var ama
araç 5.20 ecu'ye yer bulmak inanın zor. gizleme işini de ben sevmiyorum. lpg ekipmanları bence her zaman en kolay müdehale edilebilecek yerde olmalı. resimdeki ecu'yu hava filtresini değiştirecek usta bir tane 10 tek anahtar ile 30 saniyede hiç zarar vermeden söker. lpg sistemine müdahale edecek usta da en kolay şekilde bakım ve onarımını gerçekleştirir. saygılar...
Ben fikir açısından söylemiştim amortisör kulesi yanına olabilir belki
quote:
Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz
quote:
Orijinalden alıntı: mscsi
quote:
Orijinalden alıntı: Bögüalp
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Ankara'da yaşıyorum. Önerebileceğiniz servisler hangileri?
Mocan
MAVİDENİZLER
Up
2006 model e90 kasa 3.20i aracımı yeni aldım ve lpg taktırmayı düşünüyorum. Konyadayım, Atiker taktıracak olursam zaten sorun yok, ama kimisi keihin enjektör kullanan Prins veya KitMTM taktır diyor, kimisi Landirenzo taktır diyor, kimisi manifoldu deldirme pipolu sistem BRC taktır diyor, kimisi de motor 150 hp olduğu için vakumla ilgili bir sıkıntıdan bahsederek BRC, Atiker olmaz diyor. Anlayacağınız herkes birşey söylüyor ama kullanıcı yorumu çok önemli. Bu kasa BMW arabasına Atiker, BRC taktırıp memnun olan var mı? Birkaç kez ekstra şehir dışına çıkışlar haricinde şehir içinde ayda 500-600 km kullanıyorum ve takacağım sistem 1 yıl içinde kendisini amorti etsin istiyorum. Bu şartlarda sizce Atiker taktırmalımıyım, tavsiyeniz nedir?
Yok mu bu arabalar için bir tavsiyesi olan, kendisinde veya bir tanıdığında lpg ile sorunsuz kullanan?
quote:
Orijinalden alıntı: cblack42
Yok mu bu arabalar için bir tavsiyesi olan, kendisinde veya bir tanıdığında lpg ile sorunsuz kullanan?
TAMAMEN İTALYAN MARKASI OLAN LANDİRENZO VE BRC MARKALARINI DÜŞÜNÜBİLİRSİNİZ SİZE SORUN YAŞATMAZLAR İYİ GÜNLER
ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA 2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENeĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ... LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), brc 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR
AnKARA \ KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 09
quote:
Orijinalden alıntı: aliburakertem
TAMAMEN İTALYAN MARKASI OLAN LANDİRENZO VE BRC MARKALARINI DÜŞÜNÜBİLİRSİNİZ SİZE SORUN YAŞATMAZLAR İYİ GÜNLER
ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA 2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENeĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ... LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), brc 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR
AnKARA \ KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 09
BRC'nin motorun manifoldunu delmeden takılan bir modeli varmış galiba. Ben onu düşünmüştüm manifold delinmesin diye. Ancak görüştüğüm bir brc servisi motorun vakumlu olmasıyla ilgili bir durumdan bahsetti ve brc nin uymadığını söyledi ve montajını yaptıkları diğer markayı tavsiye etti. BRC nin uyacağından emin misiniz?
SAYIN CBLACK_42 BAHSETTİĞİNİZ SİSTEM PİPO SİSTEMİDİR BUNU UYGULAMAK MÜMKÜNDÜR MANİFOLD DELME İŞLEMİ YAPMAYA GEREK YOKTUR BRC DE ARACINIZA UYUM SAĞLAR DAHA ÖNCEDE MONTAJLARI YAPILMIŞTIR ÖZELLİKLE BİR TERCİH İSTERSENİZ EĞER BEN SİZE LANDİRENZO MARKASINI TAVSİYE EDERİM MEMNUN OLACAGINIZ BİR SİSTEMDİR. KEYİFLİ SÜRÜŞLER DİLERİM
DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ
ANKARA OPAL PLAZA KONYA YOLU
LPG:0 312 583 05 09
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme