Şimdi Ara

BMW 316i (F30) & VW Golf 1.6 TDI DSG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dsg şanzımanın arıza yapma riski çok ve mahkemece gizli kusurlu diye rapor bile alınmış bi şanzıman garanti dahilinde dsg şanzıman kullanılır diğer türlü doğuş iyi niyet garantisine sokmazsaişin zor iyi bir masraf çıkarır sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun babam bir tanidigin 316i modeli ile test surusu yapmis. 170km ustune cikamadi arac dedi..

Cesme otobaninda 260 kadran gordum accord ile yol egimli iken.. Duz yolda 240'a kadar yuruyor arac.. 316i bir Honda degil dedi ama eski kasayi da test etmisti 115 hp olan modeli, eski kasaya gore araba bariz gidiyor dedi.. Sanirim anlasirsak fiyatta bir arac belirledik..

Artik gerisi nasip, olmazsa arastirmaya devam :)

• Lafım meclisten dışarı genelleme yapıyorum üstünüze alınmayın ama bu her evde 2,3 tane araba olması nedir ya araba bi ihtiyaçtır sırf zevkine araba alınmaz ki bu tipler yüzünden sokakta, apartmanların önünde park edecek yer kalmadı

• Hocam ailemden ayri yasayacagim baska bir sehirde, o nedenle ekstra bir arac lazim oldu.. :)

• 170 Km üstüne çıkmadı vs bu laflara inanmayın F30 316i'lerde 212 Km'de Limitör var ve bu hıza kadar gayet istekli hızlanıyor limitörü kaldırıp performans box taktırırsanız accord 200 km'ye gelene kadar 316i ile 240 Km/h'i devirmiş olursunuz
  • o fiyata dediğiniz özellikte F30 bulduysanız düşünmeyin direk alın
  • 155 hp lik efsane bir motordan 105 hp dizele geçmek muhtemelen sizi tatmin etmeyecektir. Tavsiyem sizi zorlamazsa bmw alıp kaliteden ödün vermeyerek devam etmeniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

155 hp lik efsane bir motordan 105 hp dizele geçmek muhtemelen sizi tatmin etmeyecektir. Tavsiyem sizi zorlamazsa bmw alıp kaliteden ödün vermeyerek devam etmeniz.

110 bin TL civarina 2-3 parca boyali ama dolu 320d'ler var..

Ya da bombos ama temiz sunroof xenon hic bir sey olmayan fabrika baz modelleri var..
    316i ile aralarindaki fark 20 bin TL civari..
    Aslinda bu araclara ekstra 15 bin TL fiyat yuku bindi doviz yuzunden.. Doviz 2.75'ten hesapliyor sifirini Borusan.. Dovizin gerilemesi cok zor gorunuyor ama 2016 model makyajli kasalar gelince 2012-2014 modellerin 2. El piyasasi geriye gider mi diye kafamda bir soru isareti var.. Ben makyajsiz haline eriyip bitiyorum yani sunroof+bi-xenon olsun gerisi camurdan olsun :)

Az biraz daha bekleyip 320d mi kistirsam diye tereddut icerisindeyim.

• BMW şuan araç üretimini durdurdu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.