Şimdi Ara

BMW 320i Sedan - 2008 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o fiyatlara multitronic A6 2.0 TDI alınamaz mı sıfır
    54000 euro gibi fiyatları var.

performans hariç her konuda 320 den üstündür gibime geliyor.
    yada bir kaç yaşında fulun fulu yada fulller ötesi alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

o fiyatlara multitronic A6 2.0 TDI alınamaz mı sıfır
    54000 euro gibi fiyatları var.

performans hariç her konuda 320 den üstündür gibime geliyor.
    yada bir kaç yaşında fulun fulu yada fulller ötesi alınabilir.

bos+bos araç almaktansa full a4 yada 3 serisi almak daha mantıklı

a6 nın 2.0 tdi dizeli 65-75 bin euro arası donanımı paketi
  • Nerdeyse herkes ALFA ROMEO 159 diyo.Abicim tbai zevkler ve seçim sizde..

Ama ALFA ROMEO da servis sıkıntısı felanda çekmezsin sonuçta fıat servislerede giriyo...
  • Passat 2.0 TDI comfort
  • Fiyat işin içine girince ALFA-159 herşeyiyle ideal seçenek gibi gözüküyor.

BMW 320i Sedan - 2008

Tasarım olarak şahane ve yola yapışan bir araba, sürüş dinamikleri çok iyi.
    Donanımlı modelleri için servet gerekmiyor.

BMW' ler donanımlı modellerde fiyat bakımından astronomikleşiyor, sadece BMW almış olmak için bence gereksiz fazladan 15-20 milyar bayılmak.
    Evet BMW almak farklı bir şey ancak ALFA 159 'un da -hele bi de siyahsa- çok farklı bir duruşu var.. 3 serisiyle yanyana koyunca hiçbir eksiği yok; fazlası var..
  • herkese ilgi ve alakasından ötürü ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun bir kaç noktayı açıklığa kavuşturmak iyi olacak sanırım,

birincisi 80 bin ytl den bin ytl bile yukarı çıkamam (abartı oldu sanırım) yani 3 bin euro fazla ver daha iyisi var falan olamaz tıpkı bu şeye benziyor bi atlet 9.6 sn de yarışmayı bitiriyor dünya rekoru da mesela 9.4 olsun ne vardı sanki 9.4 koşsaydın diyemezsiniz sonuçta varabileceği en maksimum değeri yapmış.

a6 da iyi ama 55 bin euro fazla geliyor maks 80 bin ytl

a4 benim çok hoşuma gitti evet ama tiptronik falan fistan derken 55 bin euroyu bulur sanırım... audiden bahsetmişken a3 cabrio fiyatı ne olur sizce beklemeye değer mi acaba? biliyorum farklı konseptler biri spor biri sedan ama çocukluk hayalim cabrio araba... ne olur fiyat acaba ?

alfa romeo nun iyi özellikleri var donanımları iyi fakat ne bilim bmw daha ağır basıyor. biraz basmakalıp olucak ama sonuçta biri bmw biri alfa hani audi falan olsa neyse. lütfen yanlış anlamayın alfa kullananlara tercih edenlere bi dediğim yok hatta mantıklı bi yerde o donanımlara sahip olmak aynı fiyata ama abimle ortak alıcaz onu imkansız alfaya 80 bin civarı verelim diyemem bmw hastası ve hayranı.

bu normal bmw premium olanından ne gibi özelliklerden yoksun mesela deri koltuk falan yok mu gibisinden bilen arkadaşlar yok mu acaba boş boş araç almayalım ????

bir de @ evolution100 full 5.20 2007 ikinci el ben göremedim o fiyata yardımcı olursan sevinirim

herkese saygılarımla yardımlarınız için çok müteşekkirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanko -- 30 Aralık 2007; 14:53:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanko

herkese ilgi ve alakasından ötürü ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun bir kaç noktayı açıklığa kavuşturmak iyi olacak sanırım,

birincisi 80 bin ytl den bin ytl bile yukarı çıkamam (abartı oldu sanırım) yani 3 bin euro fazla ver daha iyisi var falan olamaz tıpkı bu şeye benziyor bi atlet 9.6 sn de yarışmayı bitiriyor dünya rekoru da mesela 9.4 olsun ne vardı sanki 9.4 koşsaydın diyemezsiniz sonuçta varabileceği en maksimum değeri yapmış.

a6 da iyi ama 55 bin euro fazla geliyor maks 80 bin ytl

a4 benim çok hoşuma gitti evet ama tiptronik falan fistan derken 55 bin euroyu bulur sanırım... audiden bahsetmişken a3 cabrio fiyatı ne olur sizce beklemeye değer mi acaba? biliyorum farklı konseptler biri spor biri sedan ama çocukluk hayalim cabrio araba... ne olur fiyat acaba ?

alfa romeo nun iyi özellikleri var donanımları iyi fakat ne bilim bmw daha ağır basıyor. biraz basmakalıp olucak ama sonuçta biri bmw biri alfa hani audi falan olsa neyse. lütfen yanlış anlamayın alfa kullananlara tercih edenlere bi dediğim yok hatta mantıklı bi yerde o donanımlara sahip olmak aynı fiyata ama abimle ortak alıcaz onu imkansız alfaya 80 bin civarı verelim diyemem bmw hastası ve hayranı.

bu normal bmw premium olanından ne gibi özelliklerden yoksun mesela deri koltuk falan yok mu gibisinden bilen arkadaşlar yok mu acaba boş boş araç almayalım ????

bir de @ evolution100 full 5.20 2007 ikinci el ben göremedim o fiyata yardımcı olursan sevinirim

herkese saygılarımla yardımlarınız için çok müteşekkirim....

kardeş full un full u degil ama full bi araç var...2007 model..520dhttp://www.sahibinden.com/47_000km_de_2007_model_5_20d_borusan_cikisliWQQaXQQ5643869WQQpXQQdisplayitem...bence pazarlıkla 90 diyen bi kaç araç daha var..onları 80 e alabilirsin diye düşnüüyorum çunku piyasa berbat gidiyor...

• Al focus tiptronic sedan bin doya doya 33.000 ytl
    artan para ilede yanına kafana göre benzinli bi spor araç alırsın

http://www.sahibinden.com/dizel_otomatik_cvt_7_ileriWQQaXQQ5041246WQQpXQQdisplayitem?keyword=tdci
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Al focus tiptronic sedan bin doya doya 33.000 ytl

http://www.sahibinden.com/dizel_otomatik_cvt_7_ileriWQQaXQQ5041246WQQpXQQdisplayitem?keyword=tdci

hehe iyi fikir aslında ama gençlik hayalleri ne yaparsın yok mu ya şu donanım listesine bmw nin nereden bakabileceğimi bilen ne var ne yok bu normalinde premiumunda

• 1.8 t için 50.000 euro demiştim. autoshow ve otohaber bu yönde haber yapmıştı. bilindiği gibi dolu bir audi için baz fiyat +15.000 euroyu göze almak gerekiyor. Sanıldığının aksine 54.000 euro ya a6 pek mümkün olmuyor. piyasadakiler 68.000 ile 77.000 euro arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

bmw 316i nin dolu donanımı 80 milyara geliyor. navigasyon gibi uçuk donanımlar dahil olmamak üzere . dolu bir audi 1.8 t en azından 110 milyar civarına gelecektir.
    quote:

Orjinalden alıntı: GRKMKZN

quote:

Orjinalden alıntı: VolvoNokturn

50.000 eurodan başlayan fiyatlar ve uzun bir opsiyon listesiyle
    quote:

Orjinalden alıntı: GRKMKZN

yeni a4 subatta turkiyede...

1.8t geliyor..50.000 euro dan baslayacagini sanmiorm..sen 2.0tdi olarak dusundun sanirim..arkaadsin tercih etcegi 80000ytl lik bmw de 2.0 benzinli oldugu icin a4 onerdim....

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanko

quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Al focus tiptronic sedan bin doya doya 33.000 ytl

hehe iyi fikir aslında ama gençlik hayalleri ne yaparsın yok mu ya şu donanım listesine bmw nin nereden bakabileceğimi bilen ne var ne yok bu normalinde premiumunda

sen yılbaşından sonra Garage otomotiv e git sana yardımcı olucaklar.
    Aslında sen Jaguar a baksana fiyatları uygun diye hatırlıorum Dizel Otomatik olanların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 30 Aralık 2007; 15:30:36 >

• jaguar x-type in dizelinin otomatiği yok.Ayrıca çarpışma testlerindede iyi sonuçlar alamadı. şasi teknolojisi eski olduğundan kaynaklanıyor. Ama sonuçta adı var. Ben şahsen tercih etmezdim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.