Şimdi Ara

BMW 320İED & AUDİ A3 SEDAN(CABRİO) 2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar sakin olun gerek yok tartışmaya ben bişey daha danisicam , şimdi ben bu internetten bakıyorum fiyatlara bmw gidiyorum 320ied alicam ne kadar başlangıç fiyatına 146.000 tl fiyat veriyolar diyorumki neden yani ben belki en boşunu alicam herifler yok biz getirmiyoruz boş paketini sport ve m paket alabilirsiniz m paket 206.000 geliyor demişti dakota deri falan full donanım sonra telefon ettiler suan ındirim de 40 yıl yine m paket full paket 168.000 tl diyo anlam veremiyorum ben bu yetkili satıcılara.. bmw alicaksan boş paket tamam zaten almam ama yani almak istesem de neden olmuyor gereksiz geliyor mesela geçen sene 2014 aralık ayında gittim bmw 1.16 94.000tl M paket fiyat vermişlerdi ondan önce gittigimde 115.000 tl fiyat vermislerdi.neyse konuya dönelim . Şimdi 168.000 tl 320ied M paket iyimi değilmi fiyat navigasyon için normalde 12.000 tl ısıtma falan filan deri koltuk normalde M paket harman ses sistemi 146.000 sport fiyatına ekleyince 206.000 tl falan geliyor tamam iyi hoş ama 168.000 iyimi fiyat sizce Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeusopr

quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

Ben bmw diyorum ancak alırsanız spor şanzımanla (standart 8 ileri değil sport automatic diye geçer almanyada.) ve m paketle alın alacağınız zevk 5e katlanır.

Bu arada full bi 320iED 168000 TL değil 80-81 bin euro civarındadır.

http://www.bmw.com.tr/tr/en/general/carconfigurator/yeni.html

Adresinden bir BMW 3lük doldurup fiyatları görebilirsiniz.

Kardesim dediğin şeyi zaten yaptım fakat bayiye gidince öyle olmuyor 40 yıl paketi olarak m paket sunuyorlar suan ındirim de falan 168 bırakıyor bmw normalde tüm o navigasyon olsun arka ve ön koltuk ısıtma koltuk yani tam donanimli fiyat 206.000 geliyor :)

206 dan 168e mi iniyolar.yani 168 en dolusu dediğin 206 bin değerinde olan mı

• quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

Ben bmw diyorum ancak alırsanız spor şanzımanla (standart 8 ileri değil sport automatic diye geçer almanyada.) ve m paketle alın alacağınız zevk 5e katlanır.

Bu arada full bi 320iED 168000 TL değil 80-81 bin euro civarındadır.

http://www.bmw.com.tr/tr/en/general/carconfigurator/yeni.html

Adresinden bir BMW 3lük doldurup fiyatları görebilirsiniz.

Kardesim dediğin şeyi zaten yaptım fakat bayiye gidince öyle olmuyor 40 yıl paketi olarak m paket sunuyorlar suan ındirim de falan 168 bırakıyor bmw normalde tüm o navigasyon olsun arka ve ön koltuk ısıtma koltuk yani tam donanimli fiyat 206.000 geliyor :)

206 dan 168e mi iniyolar.yani 168 en dolusu dediğin 206 bin değerinde olan mı

Evet yıl sonu olduğu için , elindeki arabaları eritiyolarmış.. içinde tüm özellikleri var
    M PAKET Bide içi deri ses sistemi ısıtmalı koltuklar sonra arkada klima estoril blue , navigasyon , telefondan bağlantı ya ıvırzıvır hersey var

• Kasik Borusan taktiği.
    Boş BMW fiyat listesini koyarlar ama boş araba getirmezler.
    150 bin lira benzinli araç eder mi? Etmez ama talep meselesi.

• 3 serisi vs A3 karşılaştırmasında cevap;
    Her türlü, Emmeli Gömmeli 3 serisidir.
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Passat'a 140 bin TL vereceğime gider alırım BMW VEYA AUDİ yi ..

Volkswagen kötü Marka değil ama bir BMW , Mercedes , Audi olamaz..

şimdi hemen atılcaklar yok volkswagen Audiyi üretiyor evet üretiyor fakat Audiyi üst sınıf olarak üretiyor..

Volkswagen Halk memur arabası , BMW Hız sürat sevenler için , Mercedes Konfor ve sağlam Audi Hem konfor hem hız hemde sağlam bir araç.. benim gözümde böyle :)

şunada cevap yazayım 1 dakika Memur Vw nasıl bincek diycekler hadilan biniyorlar görüyoruz :)

3-4 bin tl maaş alan memur altında direk vw ..

2014 YILINA kadar vw kullandım cok memnun kaldım . Passat 2011 - JETTA 2014 -GOLF7 Bunlar şirket aracımızdı kişisel araç olarak BMW kullandım ama dediğim gibi AUDİ - BMW - MERCEDES --

1.6 MOTOR BMW 320İED SÜRDÜM ÇOK HIZLI BİR ARAÇ VE COK KONFORLU , siz s600 falan sürüyosanız bilemem tabi ama 1.6 Motora göre twin motorlu bir araç seri ve dinamik

Audi ise Seri evet ama Bmw 320ied kadar değildi ama al benisi Çok fazla var.. çok

• quote:

Passat'a 140 bin TL vereceğime gider alırım BMW VEYA AUDİ yi ..

Volkswagen kötü Marka değil ama bir BMW , Mercedes , Audi olamaz..

şimdi hemen atılcaklar yok volkswagen Audiyi üretiyor evet üretiyor fakat Audiyi üst sınıf olarak üretiyor..

Volkswagen Halk memur arabası , BMW Hız sürat sevenler için , Mercedes Konfor ve sağlam Audi Hem konfor hem hız hemde sağlam bir araç.. benim gözümde böyle :)

şunada cevap yazayım 1 dakika Memur Vw nasıl bincek diycekler hadilan biniyorlar görüyoruz :)

3-4 bin tl maaş alan memur altında direk vw ..

2014 YILINA kadar vw kullandım cok memnun kaldım . Passat 2011 - JETTA 2014 -GOLF7 Bunlar şirket aracımızdı kişisel araç olarak BMW kullandım ama dediğim gibi AUDİ - BMW - MERCEDES --

1.6 MOTOR BMW 320İED SÜRDÜM ÇOK HIZLI BİR ARAÇ VE COK KONFORLU , siz s600 falan sürüyosanız bilemem tabi ama 1.6 Motora göre twin motorlu bir araç seri ve dinamik

Audi ise Seri evet ama Bmw 320ied kadar değildi ama al benisi Çok fazla var.. çok

Araba Markaların da mesleği var demek vw memur arabası :)
    Bu tercih meselesi kimi sürat için kimi konfor kimi yakıt için kimi de iç hacim için kimi güvenlik vs araba alır.
    Sen BMW alırsın ben param olsa dahi almam başka araç alırım illa alacaksam çünkü benim önceliklerim farklı başkasının daha da farklı vs.
    Benim dediğim o kadar para etmez, ha diğerleri çok mu eder? etmez belki ama en azından 3 20 i nin bana sundukları benim ihtiyaçlarımla çok uyuşmuyor o yüzden tercih etmem hele bu fiyatlara.

• Görüntü olarak A3 cabrio bir gence daha uygun görünüyor

İed 1 yıllık aracım ve çok memnunum

Cabrio tatilde baya bir tadından yenmez ve çok "şekil"

Gencolara ied yerine a3 cabrio diyelim

• Bmw 3 varken audi a3ü almazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

CSB

• Teşekkür ederim herkese fikirlerinizin benim için değerli.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

168.000TL'ye git sıfır km başlangıç fiyatı üzerinden indirim alınmış bir 320d al.

1.6 çöp motorlu araçlara 100.000TL üstü para vererek enayilik yapma.

150000 TL verince E segmentine geçmek daha doğru olur. 328i'nin bile en dolu halinin ederi 150000 TL maksimumdur. Bunu da herkes bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

168.000TL'ye git sıfır km başlangıç fiyatı üzerinden indirim alınmış bir 320d al.

1.6 çöp motorlu araçlara 100.000TL üstü para vererek enayilik yapma.

150000 TL verince E segmentine geçmek daha doğru olur. 328i'nin bile en dolu halinin ederi 150000 TL maksimumdur. Bunu da herkes bilir.

Aracı 0 alicam kardesim nerde E serisini veya 328 150 aliyosun 😂

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.