Garip bi şekilde 8 serisine benzettim ilk anda ne biliyim bi garip olmuş Mbody kitli 520 almak varken şahsen bakmam ben buna
quote:Orjinalden alıntı: K@lken Garip bi şekilde 8 serisine benzettim ilk anda ne biliyim bi garip olmuş Mbody kitli 520 almak varken şahsen bakmam ben buna Komple M teknik + M koltuklar daha sayamayacagım bır cok şey yapılırdı bu işlem yerine. Zevk meselesi diyecem ama mallıkta var biraz Emege saygı diyeceksiniz şimdi ama Gereksiz harcanan emege saygı olmaz.
quote:Orjinalden alıntı: Pregnancy quote:Orjinalden alıntı: K@lken Garip bi şekilde 8 serisine benzettim ilk anda ne biliyim bi garip olmuş Mbody kitli 520 almak varken şahsen bakmam ben buna Komple M teknik + M koltuklar daha sayamayacagım bır cok şey yapılırdı bu işlem yerine. Zevk meselesi diyecem ama mallıkta var biraz Emege saygı diyeceksiniz şimdi ama Gereksiz harcanan emege saygı olmaz. Aynen öyle Yazık son sahibi olucak arabanın
quote:Orjinalden alıntı: Pregnancy Tam Apaçi işi olmuş. aha da ağzımdan aldın en rezil parçası da jantları bence. leş ötesi...
quote:Orjinalden alıntı: warrior sako bu arac tr tuning de cıkmısti sanirim Bence bu araç ile aynı kategoride cıkmalıydılar. Hatta bu daha mı guzel ne