Arkadaşlar daha öncede sizlere danışıp bir bmw almıştık. şimdide o araç hakkında bir detay sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.
BMW 5.30 XD 2008 sahibiyiz. araçda normal 5 serisi ekranı mevcut. aracımızın resminide ekliyeyim.
(aracı aldıgımızdaki ilandan aldıgım resimdir.)
araca sizinde bildiğiniz professionel nagasyon sistemi taktırmak istiyorum. biraz araştırdım. CCC ve CIC olarak iki tip var fiyatlarıda bir birinin iki katı farkları nedir bilmiyorum.
şimdi sizlere sorum bu sistemi alıp bizim aracdaki sistemle değişmek mümkünmüdür (nitekim kontrol kumandası bile farklı yapıda, antenler uyumlumu yoksa CIC hiçmi takılmıyor vsvs) kime değişmemizi önerirsiniz. buradan direkt yaptırmak dahamı mantıklıdır? abd de tanıdık war oradan bu parçaları getirtmeyi düşünüyorum.
sonuç olarak sizlerin önerisi nedir.
Saygılar. Malik.
Kimse kalmamış bmw 5 kısmında galiba:D
Merhaba,,,siz taktırdınız mı!!! Bende bayadır araştırıyorum aracım 520D 2006 model sizin dediğiniz gibi 8.8 ekranlı idrive uyumlu olup takılabiliyor mu acaba !!!
slm ankarada ersin elektronik var bmw özel servislerinin cd radyo larını onlar garantili tamir ediyorlar onlar bu işin uzmanı bir arayın sorun derim .yardımcı olurlar 0312 336 81 39
bu konuyu acan arkadaslara tsk ediyorum ben fransada yasiyorum bendede 530D var bende buyuk navigation taktirmak istiyorum ankaraya gelecegim bu sene insallah ,daha onceden kucuk ekranla buyuk ekrani sorunsuz degistirip kullanan varsa yorumlarini almak istiyorum tsk ederim
merhaba arkadaslar, benim e60 full+full aracim var icindeki Logic 7 sound system 10 ile 12 arasi hoparlör ve 2 adet subwoofer ve anfi sanirim (orjinal bmw ses sistemi) navigasyon sistemi büyük ekranli 8,8 orjinal dvd sistemi komfort koltuklar (cok yönlü) isitmali boyunluklu vs. vs. full deri siyah orjinal bmw telefon sistemi orjinal airbag ler m paket direksiyon bluetooth sistemi yan kapi dösemeleri internet sayfalarinda arastirabilirsiniz piyasanin altinda fiyatlar ile verecegim yeni sahibine büyük ekranli navigasyon sistemi bildigim kadar türkiyede cok nadir bulunuyor genelde kücük ekranli oluyor ve istediginiz baska parcalar var ise mail yazabilirsiniz arabadaki parcalar tamamen orjinal alman malidir istediginiz hangi parca varsa bana mail ile sorabilirsiniz resimler temsilidir ama ayni ürünlerdir araba almanyada bütün sistemler ilk günki gibi calismaktadir hepsi orjinal bmw dir ve hersey tesisati ile birlikte verilecektir tek tek sormayin lütfen yukarida yazilan sistemlerin tamami istenir ise sökülüp verilecektir tek tek verilmeyecektir fiyat konusunda görüsülür bana ulasmak icin mail atabilirsiniz , gokaygunduz1166@hotmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme