Şimdi Ara

BMW 528i & MERCEDES ML320 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :) tamam arkadaslar yeterince dalga gectiniz. Ben ciddiyim lutfen biri yardimci olsun artik karsi taraf benden cevap bekliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_7190

:) tamam arkadaslar yeterince dalga gectiniz. Ben ciddiyim lutfen biri yardimci olsun artik karsi taraf benden cevap bekliyor...

karşı tarafa abi kusura bakma kafa yaptım senle de.
    Küfür falan ederse bu konunun linki ver maksat bizim de senle kafa yaptığımızı görünce içi rahatlar.
  • 528i yi degistirirsen 2002 model bmw X5 3.0i daha mantikli bence ML kasasi gizel degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

:) tamam arkadaslar yeterince dalga gectiniz. Ben ciddiyim lutfen biri yardimci olsun artik karsi taraf benden cevap bekliyor...

karşı tarafa abi kusura bakma kafa yaptım senle de.
    Küfür falan ederse bu konunun linki ver maksat bizim de senle kafa yaptığımızı görünce içi rahatlar.

ya bi bit işine yeminle forumdan soğuttun ...:)
    Ama ben seni de anlıyorum iş yok güç yok napcaksın otur bilgisayarın basına sağ sola laf at...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forzajuvegss

528i yi degistirirsen 2002 model bmw X5 3.0i daha mantikli bence ML kasasi gizel degil

Hocam aslında aracımızdan memnunuz fakat uygun bir takas geldi bende bir araştırayım dedim. Mercedes'te hoş aslında tabi X5 kadar değil ama fiyat olarak karşılaştırdığımızda mercedes daha ağır basıyor...
  • quote:

ya bi bit işine yeminle forumdan soğuttun ...:)

soğumanız lazım tabi kardeşlerim.
    Belki acemiliğini mahalledeki legacy nin fotoğraflarını çekerek atarsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.