Bildirim
BMW 535D X DRİVE STANDART DONANIM (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı
quote:
Orijinalden alıntı: kara_eylül
quote:
Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı
Hocam aracın daha siparişi verilmemiş 2016 da makyaj göreceği için herhangi bir değişim olurmu paketlerde bide hangi paketler en lüzumlu
Edit : hocam inceledim ekstra donanımları ekstralar çok pahalı birde ekstralar bile beni tatmin etmedi
Hmmm, demek diğer ekstralar sizi tatmin etmedi,
O zaman sizi tatmin edecek araçlar şöyle dolu bi RR veya Bentley olabilir, bence bmw yerine onların siparişini verdirin
hatta söyle yapın, RR den veya Bentleyden gelsinler aracı kullanacak olan kişinin ölçülerinide alsınlar koltukları falan ona göre yaparlar
yada ne bileyim bagaj yerine jakuzi falan koydura bilirsiniz
çoluk cocuk foruma dolunca böyle oluyor işte, şunlara aralarında masal anlatabilecekleri ne bileyim akşam hangi çizgi filmi izlediklerini gelecek bölümde ne olacağını tartışabilecekleri bi bölüm açılsa bari
hey Allah ım yaa, hem ekstralar tatmin etmiyo hemide bide pahalı diyo bide anasına arabayı şirket bedava vercekti,
Araba gelince fotosunu atarım
Gerek yok evlat sahibi olmadığımız araç değil, kendine sakla
-
Bana inanmadığınız için söyledim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç Luxury line + premium + comfort donanım paketi ile geldi önceki yorumlarıma bakmayın bana yeterli geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklitçi karşıtı -- 21 Ekim 2015; 21:26:50 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X