Şimdi Ara

BmW 7.40il hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
10.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: H.

İzmirdekinin jantına kapılmışsınız derim. Ankara'dakini iyice inceleyin, vergisi bir alttan felan ödeniyordur onun...

jantıyla alakası yok.diğer modellerine göre oldukça diri temiz duruyor bu araç çünkü galerici aradım sordum gerekli bilgiyi aldım.kaskosunu sordum kaskosu yokmuş isterseniz yaptırabiliyoruz dediler.km 0 onuda sordum aracın motoru sıfırlatıldı.yani tüm bakımları yapılmış ankarada iken bulamadım ancak doğru dürüst
  • Eğer bir araç motoru sıfırlatılıp satışa sunuluyorsa hiç güvenmem.

Çok büyük ihtimalle motordaki sorunları çözemediler.
    Veya satılacak diye minimum maliyetle geçici bir şekilde motor yapıldı.

Kaç kişi o hafta satılığa çıkaracağı bir araca fazladan 3000-5000 harcayıp motorunu sıradan, baştan savma bir rektifiye yerine yıllarca sağlam kalacak şekilde yaptırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 7 Ekim 2011; 12:48:34 >
  • başka bir 5.40 konusundada yazmıştım. v8 lerden uzak durun.
  • çekip bırakmalı modellere bakmanızı öneririm. yakıt ve vergi konusunda kafanız rahat olur saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Eğer bir araç motoru sıfırlatılıp satışa sunuluyorsa hiç güvenmem.

Çok büyük ihtimalle motordaki sorunları çözemediler.
    Veya satılacak diye minimum maliyetle geçici bir şekilde motor yapıldı.

Kaç kişi o hafta satılığa çıkaracağı bir araca fazladan 3000-5000 harcayıp motorunu sıradan, baştan savma bir rektifiye yerine yıllarca sağlam kalacak şekilde yaptırır.

bu konuda dikkatli olacağız yapılacak bir şey yok.nette bu modellere bakaren dikkatimizi çeken araç bu oldu.Fakat kmsini görünce şaşırdım motorunumu kapsamlı bakımdan geçirip sıfırlatıldı,yoksa kmsiylemi oynama yapıldı hala anlamış değilim galeri ile iletişime geçerken kaskosunu sordum cevap isterseniz kaskoyu yaptırabilirsiniz dediler yakıt zaten sorun değil lpg yoksa bile taktırmayı düşünüyoruz birde verdikleri cevap şu araç tamamen sorunsuz bir araçtır dediler fakat km ile ilgili soruyu sormadım

• Bu yaz tatil dönüşü görmüştüm bahsettiğiniz kasadan 7 serisi arabanın yakıt istasyonundan çıkışıyla Bursa sapağına girmesi bir oldu.(Arası bayağı var) Adam çıkar çıkmaz dip gaz yaptı belli oluyodu arkadan çünkü arabanın arkası çöktü yere. Arabanın altından gazete,yaprak,A4 fırlıyordu bir şeyler.
  • Arkadaşlar arabanın kmsini öğrendim kmh:25000 yapmış sizce nasıl iyimi kötümü?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-emsalsiz-ve-kusursuz-7-40il-long-lpg-li-60919252/detay/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.