Şimdi Ara

BMW A1 Mİ-MERCEDES B SERİSİMİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence bu ikisinden mercedes kardeşim hem daha dayanıklı (parçaları , sacı vs. vs.) hem daha konforlu.Yani rahat edersin.Üstüne birde bi özdeyiş söyliyeyim bari '' Unutma Bmw'nin adı Mercedes'in Tadı var'' Anladın sen onu

Not: Bana bakın buradaki görüşler kendime aittir.Konuyu açan arkadaş sormuş bende kendi fikrimi yazdım. BMW'ciler benimle tutuşupta kavga etmeye gitmeyin
  • Bıktım yahu bu bmw'ci heriflerden Dernekmidir nedir.Hemen bir araya toplanıyolar offff yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girayhanalbayrak -- 18 Kasım 2007; 2:55:08 >
  • Burada yorum yapan çoğu insan gibi ikisinede binmemiş biri olarak. O kadar paran varsa başka birşeyler bak derim.
  • bence bmw 1 ile mercedes a yı karşılaşırman lazımdı
  • Kaliteli malzemeler ve işçilik senin için önemliyse Mercedes'ten başka markaya pek sapma derim.
  • B180 CDI
  • arkadaş pek de bişey belirtmemiş.
    nasil bir araca ihtiyacını var???sportiflik mi arriyor yoksa daha cok konfor mu???
    b sersisi mpv gşbi bir araç.yuksek,konforlu,geniş.
    1 serisi kucuk,sportif.
    dha dun 1.20 d in ustundydım.
    bu motor bu araç da cok ii gidiyor.
    yol tutus,gidiş yanı suruş namına beklenebilecek hersey bmw 1 de var.
    ancak konfor yok fazla tabiikide
  • bmw yi bilmem ama mercedes'in fiyatı seni yanıltmasın. baz modeli fiyatıdır o fiyat. istediğin donanıma göre fiyat artacaktır. önce bunları iyi tahlil et. mercedesler diğer arabalar gibi değil. pek çok standart sandığın özellikler olmayabilir bu fiyatın içinde.
  • 1
  • 1.20d tabiki,hem merso b serisinin tipi bana çok komik geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

bmw yi bilmem ama mercedes'in fiyatı seni yanıltmasın. baz modeli fiyatıdır o fiyat. istediğin donanıma göre fiyat artacaktır. önce bunları iyi tahlil et. mercedesler diğer arabalar gibi değil. pek çok standart sandığın özellikler olmayabilir bu fiyatın içinde.

maalesef bmw de de durum aynı.
    standart donanımlar bombosdur hatta onlari isteseniz de bulamazsiniz cunku paketli olanlar gelir
  • Genç bekarlar ve çocuksuz çiftler için BMW 1 Serisi gayet güzel bir araba. O sınıftaki hiçbir araçta bulunmayan arkadan itiş sistemi ve mükemmel bir ağırlık dağılımı var. Dolayısıyla sürüş zevki açısından kompakt HB sınıfında rakipsiz bir araç. Ancak düşük bagaj hacmi ve dar iç mekanı, çocuklu aileler için uygun olmayan yanları.

Mercedes B Serisi ise Golf Plus ile hemen hemen aynı hacme sahip bir araç. Geniş iç mekanı, bagaj alanı ve güvenli sürüş pozisyonu öne çıkan özellikleri. Üstelik bunların hepsini Mercedes kalite ve konforuyla sunuyor. Dolayısı ile rahatlıkla aile arabası olarak kullanılabilecek çok güzel bir araç.

Neticede iş beklentiler ve kullanım ihtiyaçlarında bitiyor. Herkes kullanım amacına ve keyfine uygun modeli seçer.

Bütün bunları gözardı ederek bu alınır, öteki iğrenç demek abesle iştigal etmektir. İkisi de kendi sınıflarında öne çıkan kaliteli araçlar.

Yahu kendinize gelin, biri BMW öteki Mercedes. İğrenç vs. gibi sıfatlar yakıştırmak da neyin nesi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.