Şimdi Ara

BMW AG & Borusan Oto - Öneri & Şikayet Bölümü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracı aldığımda 6 ay içinde navigasyon yüklemesi yapılacağı söylendi, sözleşmeye de yazdırdım; 4 ay oldu arayan soran yok bakalım ne olacak ama pek umudum yok açıkçası.
  • 01.2014 harita güncellemesi geldi.. gidin yüklesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

01.2014 harita güncellemesi geldi.. gidin yüklesinler

2011 model e90 var
    özel servis 450 lira dedi güncelleme için borusana sorayım bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0909

quote:

2011 model e90 var

sordum, gelin hediye edelim dediler ücret almayacağız ben dedim yok illa para verecem ücretsiz yaparsanız ayıp olur çok üzülürüm.
    neyse navigasyon harita güncelleme 400 euro + işçilik
    (yeni navigasyon değil mevcutu güncelleme sadece yapacakları işlem sadece 1 cd yi 1 saat boyunca yüklemek o kadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty0909 -- 11 Mart 2014; 14:57:47 >

• iyi olmuş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

2011 model e90 var

sordum, gelin hediye edelim dediler ücret almayacağız ben dedim yok illa para verecem ücretsiz yaparsanız ayıp olur çok üzülürüm.
    neyse navigasyon harita güncelleme 400 euro + işçilik
    (yeni navigasyon değil mevcutu güncelleme sadece yapacakları işlem sadece 1 cd yi 1 saat boyunca yüklemek o kadar)

Yasak mı bilmiyorum ama şurada (http://gpsunderground.com/forum/bmw/24286-bmw-fsc-code-generator-cic-nbt.html) benim bir konum var. Ben Europe premium 2014-1 e güncelledim şimdi 2014-2 yi bekliyorum eli kulağında. anlatımı da var ama ingilizce yaptım, google da "fsctools,fsc generator,bmw fsc code.. gibi" aratırsan birçok konu ve video bulabilirsin zaten zor olan bu programları bulmaktı, özellikle de NBT için olan nbt.exe dosyasını bulmak rusça öğrenmeye zorladı beni :). forumda gelen pmlerden anladığım kadarıyla nbt için de çalışıyor (ben nbt de denemedim) fakat çalıştıramayanlar da var. Not: Dcan kablo ile e90 ve üzeri araçların CIC ünitesine bağlanılamıyor ,ben bağlanamadım, Shawn dayıya sordum sağolsun asap şifresi varmış sistemden benim şasime ait .fsc dosyasını verdi bu dosya ve program ile istenilen harita bölgesi ve yıl için 20 haneli fsc kod üretmek mümkün.

• Ben aldığımda 1 serisinde usb seçeneği, techno paket falan yoktu , sonradan takılır denildi 2 sene geçti borusan halen yapamıyor. var mı dışarıda bu işi yapabilen ?
  • NavigatePark yapar..

• Yuklemek icin ucret nedir tesekurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azraili23

Yuklemek icin ucret nedir tesekurler

neyi?

• 01/2014 güncellmesi
  • Garantiden ücretsiz yuklerler..

Garanti sonrası 450€ (bugünkü fiyat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 12 Mart 2014; 22:26:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • vires kullanıcısına yanıt
    İstanbul kosiflerden Bmw gt 320d xdrive aldım araç gayet güzel ama 2000 km'yi normal istatiklere göre yakıt yaktı arabam daha bir kere de 9.9 çıktı. Yakıtı ilk 2000 km' de gösterge 934 gösteriyordu depo full iken daha sonra birden gösterge yine depom full iken 563 ile 630 arasında rakamlar çıkıyor.

Servise gittim her kafadan ilgili ve ilgisiz kişiler tarafından dalga geçercesine cevaplar aldım. Biri kişi özel ne kadar gideceğinin bilgisini verdiğin, diğeri kırmızı ışıkta dur kalk yaparken, diğeri hava şartlarına göre yada 60 km hızla gidersen o oranı gösterir diye cevaplar aldım. internet ve kitapçıktaki değerleri gösmesi için 37 km hızla kullanmam lazımmış bu arabayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltkn06

İstanbul kosiflerden Bmw gt 320d xdrive aldım araç gayet güzel ama 2000 km'yi normal istatiklere göre yakıt yaktı arabam daha bir kere de 9.9 çıktı. Yakıtı ilk 2000 km' de gösterge 934 gösteriyordu depo full iken daha sonra birden gösterge yine depom full iken 563 ile 630 arasında rakamlar çıkıyor.

Servise gittim her kafadan ilgili ve ilgisiz kişiler tarafından dalga geçercesine cevaplar aldım. Biri kişi özel ne kadar gideceğinin bilgisini verdiğin, diğeri kırmızı ışıkta dur kalk yaparken, diğeri hava şartlarına göre yada 60 km hızla gidersen o oranı gösterir diye cevaplar aldım. internet ve kitapçıktaki değerleri gösmesi için 37 km hızla kullanmam lazımmış bu arabayı.

son hıza ulaşmak için basa basa kullandığınızda tüketim artar ve menzil düşer.. Sakin kullanmaya devam ederseniz, yaklaşık 100 150km sonra normal değerlere dönerken menzil biriminde artış olur.. 2000km'desiniz ve aracınız daha rodajda.. çok yakması gayet normal..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

NavigatePark yapar..

Techzone merhaba;
    En son yanlış hatırlamıyorsam askere gidiyordun umarım güzel geçmiştir,yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma.
    Sonradan usb taktırma olayını anlatabilirmisin,kim nerede yapar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittim geldim canim geleli 2.5 ay oldu :)

Borusan'da yaparlar, daha ucuz olsun dersen, istanbul'da mert elektronik bostanci, navigatepark maslak, ankara'da sasmaz sanayide uzlar bmw yapar..

• Yıl 2016 ve 2017'ye az kala Bmw/Borusan şikayetleri bitmek bilmiyor.

https://www.sikayetvar.com/bmw

Boyayı kaldıran servisten tutun, müzmin titremeli servo direksiyon sorununu bile bile salak ayağına yatan haramzade bayilere kadar ne ararsanız var.

• ben 1.20d gelsem hemen alırım. 2013 ten beri 2013 model 1.16ED kullanıyorum memnunum ama 2000dizel olsa cok keyifli olurdu. araba zaten sınıfının en iyisi yol tutuşu kalkış durma yanlama herşeyde en iyi diyebilirim tek sıkıntım daha güclü olmaması

• BMW 525 Motor Blogu Parçalandı!
    BMW 525 motor blogu kırıldı. 2015 yılında sıfır aldığım aracım 180 000 de tüm servis bakımlarını ve değişmesi gereken parçalarını zamanında değiştirmeme rağmen; otoyolda giderken aniden motor blok parçaladı. Servis neden olabileceğine dair gerekli bilgilendirmeyi yapabilmek için bile 5000 TL bedel ve sorunun çözümü için yaklaşık 120000 TL bedel istemektedir. Araştırdığımda başka insanlardan da bu gibi problemlerin yaşandığını duydum. Eğer bu problem kronikse neden BMW bu konuya el atmaz.

Bununla birlikte araç ilk alındığından beri yazılımında sıkıntı vardı. Her servise gittiğimde bu arızadan bahsetmiş ve birçoğunda servis tutanaklarına işletmiştim defalarca yazılımını tekrar tekrar yüklemişlerdi, bende servis yetkililerinin talebi üzerine arızayı yaptığı anda video bile göndermiştim. Aracın garantisi bitişinden sonrada vazgeçtim. Halen aynı arızam da devam etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkankomur -- 13 Eylül 2018; 14:54:3 >

• 2015 model F30 320i sahibiyim. Aracı 28 binden sonra arkadaşım yetkili servise götürmemiş. Ondan aldım ama tüm bakımları yapılmış. Aracın şanzıman yağı ve motor suyu bir parça arızası nedeni ile birbirine karışıyor. Bakımla hiçbir alakası olmayan bu sorun yüzünden araçta problemler başladı. Sonuç olarak bakımda şanzıman soğutucusuna bakım yapmayacaklardı. Bu karışım turbonun da bozulmasına neden olmuş. BMW Almanya'ya mail attım. Beni İzmir Özgörkey servisine çağırdılar. Araç kontrol edildi.

Garanti dışı olduğu için yapılmıyor 127 bin TL tamir parası istiyorlar bu fabrikasyon arıza için. Araç şu anda serviste yatıyor. Almanya'ya mail atıp sorunun çözümünü bekliyorum. Hayatımda ilk kez bir BMW aracı 100.000 km üstünde satmadım. Sonuç fiyasko. Söylenenler cidden doğru sanırım. 10 yılda 11. BMW aracım bu ama bu saatten sonra doğru Alman aracının Mercedes ya da Volsvagen olduğunu düşünüyorum. BMW bence sadece bisiklet üretimi yapmalı.

Ha söylemeden geçemeceğim. İstanbul borusan beni servise çağırıyor kontrol için yapmadıkları yetmiyormuş gibi birde üstüne arıza tespit ücreti istiyorlar. Cidden komedi bir durum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.