Şimdi Ara

BMW ayağa düşmüş... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de sadece 700.000 kişinin maaşı 4000-5000 ytl'nin üzerinde daha doğrusu iyi bir hayat yaşıyor, durumda abartılacak bir şey yok. Mersin'dede sağlam zenginler var ama ne üdüğü belirsiz kişilerin gene ne üdüğü belirsiz paraları dolaşıyor o şehirde. Malesef...3 serisinde ciddi indirimler olduğu doğrudur ama...
  • burda da passat yagiyor gökden...
  • Passat o kadarda pahalı değil, 40.000 ytl'lik olanı bile var. 2.elde, ama Bmw 5 serisinin bu kadar fazla oluşu kafa karıştırıcı...Son yıllarda mersinin karışık olmasının bunda büyük payı var yanlız. Eskiden severdim Mersin'i ama gidişat kötü malesef.
  • mersin sonucta ticaret olarak gelişmiş bir sehir,liman var v.b. gayet bunla orantılı olarak lüks araç olmasıda dogal sonucta bently den basetmiyoruz alt üstü 520
  • Altı üstü 5.20 diyorsunda sonuçta almaya kalksan 70.000 euro civarında araç, az buz para değil. Özellikle Mersin için. Olayın limanlarla felan ilgisi yok, tamamen nüfusunun %33'ünü oluşturan grupla ilgisi var.
  • Ben de mersin'de oturuyorum. Bmw sayısı gerçekten çok arttı. Ayrıca arkadaşların yukarıda yaptığı bazı tespitler doğru gibi...
    Çünkü bu tür araçlara binenler genellikle siyah pantolonlu, beyaz (siyah da olabilir) bağrı açık gömlekli, bıyıklı ya da kirli sakallı tipler!
    Ayrıca Mersin üretim şehri değildir ki para kazansın...
    Liman eski liman değil!

Eskiden burada porcshe cayenne, range/land rover, jeep(orjinali)... tarzı araç görmek de çok zordu. Şimdi hergün rahatlıkla rastlayabilirsiniz. Escalade bile var yani:))
  • bide millet parasızlıktan yakınır,
    bu para bizi bulmuyor birtek
  • bmw ayağa düştü demek ha

neden acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 27 Nisan 2008; 11:16:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Altı üstü 5.20 diyorsunda sonuçta almaya kalksan 70.000 euro civarında araç, az buz para değil. Özellikle Mersin için. Olayın limanlarla felan ilgisi yok, tamamen nüfusunun %33'ünü oluşturan grupla ilgisi var.

Kesinlikle
  • Kara para,eroin,silah,sigara,tarihi eser vs. kaçakçılık paraları...Harcıyacak yer bulamazlar...
    Türkiyede helal yoldan 50 senede o seviyeye zor gelirsin ama yasadışı yoldan 2-3 senede bmw ye binersin...
    Bu adamlar ıraktan suriyeden hatta afganistandan,kafkaslardan uyuşturucu vs. ne bulurlarsa kaçakçılığını yapıyorlar....Helal yoldan ırakla ticaret yapan yada yurt içi ticareti yapanda varmıdır vardır....ama geneli böyle maalesef...

Buna gözyuman kurumlarda yok değil bu durumda...
  • Yukarıda anlatılanlardan çıkardığım sonuç.

1-Kaçakçıların tercihi BMW.

2- Mersine fazla gitme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

Yukarıda anlatılanlardan çıkardığım sonuç.

2- Mersine fazla gitme.

Mersine git yazlığında kal ama şehre inme derim bende.Ne zaman şehir merkezine fln gitsem manzara karsısında sinirlerime hakim olamıyorum.
  • çok haklısınız

quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Kara para,eroin,silah,sigara,tarihi eser vs. kaçakçılık paraları...Harcıyacak yer bulamazlar...
    Türkiyede helal yoldan 50 senede o seviyeye zor gelirsin ama yasadışı yoldan 2-3 senede bmw ye binersin...
    Bu adamlar ıraktan suriyeden hatta afganistandan,kafkaslardan uyuşturucu vs. ne bulurlarsa kaçakçılığını yapıyorlar....Helal yoldan ırakla ticaret yapan yada yurt içi ticareti yapanda varmıdır vardır....ama geneli böyle maalesef...

Buna gözyuman kurumlarda yok değil bu durumda...

• quote:

Orjinalden alıntı: liarda

quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

Yukarıda anlatılanlardan çıkardığım sonuç.

2- Mersine fazla gitme.

Mersine git yazlığında kal ama şehre inme derim bende.Ne zaman şehir merkezine fln gitsem manzara karsısında sinirlerime hakim olamıyorum.

Aynen. Mersinin yazlık bölgeleri iyi sayılır ama şehiriçindeki manzaraya bende deliriyorum.
  • Ulan kara para işi yapıyor olsam gider 5.20D almam M5 alırdım Calısıp kazanıp almıştır.

Bari helaliyle kazananlara b.k atmayın. Hiçmi helal parayla lüks araca binen yok ??

Foruma kalsa her parası olan ya kaçakçı ya dolandırıcı.

Çok dar bir pencereden bakıyorsunuz etrafınıza...
  • birak arkadas yaa
    quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Ulan kara para işi yapıyor olsam gider 5.20D almam M5 alırdım Calısıp kazanıp almıştır.

Bari helaliyle kazananlara b.k atmayın. Hiçmi helal parayla lüks araca binen yok ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pregnancy -- 27 Nisan 2008; 20:45:40 >
  • demekki milletin parası varki alıyor şaşırmamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Ulan kara para işi yapıyor olsam gider 5.20D almam M5 alırdım Calısıp kazanıp almıştır.

Helal parayla bmw alana kim laf atmış ben göremedim.
    Bütün bmw kullacılarını bu sınıfa sokmadık..
    Konu Mersindeki bmw artışında...
    Adam 1 sene önce Mersine ...çında b.kla gelip ertesi sene bmw ye biniyorsa ne güzel çalışmış helal olsunmu demek lazım...
  • 60-70 bin euro kacakcılar için para bile değildir ,gidipte kacakcılıktan iyi para elde eden 520 almaz bir esprisi olmaz gider mercedes s class alır yada daha pahalı hızlı lüks araç alırlar...........

kaçakcılar bana göre tercih ediceği marka varsa mercedes sonra bmw dir sahşi görüşüm

quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Altı üstü 5.20 diyorsunda sonuçta almaya kalksan 70.000 euro civarında araç, az buz para değil. Özellikle Mersin için. Olayın limanlarla felan ilgisi yok, tamamen nüfusunun %33'ünü oluşturan grupla ilgisi var.
  • konu başlığı hoş olmamış adamın parası varmış almış ona ayakçı demek ne demek ayağa düşmek ne demek sonuçta bu alet para ile satılan o amaçla üretilen bişey bmw kulananların bir sınıfımı var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.