Şimdi Ara

BMW de iyi niyet garantisi var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    zaten arabada öle ahım şahım arıza çıkmıyor ya motor ömrünü tamamlar yada kaza yaparsın aksi halde parça fiyatları öyle uçuk rakamlar değiller. en kötü ihtimalle enjektörler veya turbo bozulur ve herşeyin bir ömrü vardır garanti bitse dahi kalkıp 40-50 binde bunlar bozulursa parasız değiştirirler ama 300 binde turbo bozulursa bunu kimse değiştirmez parasını alır. zaten öle aman aman masraf açacak araba değiller ağır bakımları ve normal bakımlarla araçlar zaten çok rahat 500 bin km üstünü görüyor. önemli olan bakımlarını zamanında ve eksiksiz yapmak bu sadece bmw için değik reno bile bu kadar rahat kmler vadedebiliyor. ama bizim insanımız yağı değiştirir filitreleri değiştirmez 40-50 lira çok para gelir. yada en ucuz yağı koyar değişmesi gereken km üzerine bir o kadar km yapar ve bunu şehir içinde yapar sonra araba 100 bini geçince motor çöp arkadaş bunlar gayet normal bir şekilde bizim bilinçsiz tüketicilerin sonucu meydana gelir. forum daha 10 sene oldu lastiği alalı ama dişleri sağlam değiştireyimmi diye konu açanlarla dolu. yoksa bakımlı tüm markaların araçları kronik sorunları dışında çok rahat 500 bin üstünü görür.

• Güncel Euro kuru üzerinden olduğu için net fiyat vermem zor ama ben en son 757₺'ye yaptırmıştım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti dolduktan sonra 1 yıl eğer çok az yol yapan bir araç ise bazen 2 yıl iyi niyet garantisi oluyor. Eğer araç 2 yıllık üretici garantisi süresinde 100.000 km ve üzeri yol yapmışsa çok çok istisnai durumlar haricinde iyi niyet garantiniz olmicaktır. İyi niyet garantisi için aracınızın yetkili servis bakımlı olması şart. Artı olarak oluşacak olan arızanın kesinlikle sizin kullanım hatanızla uzaktan yakından alakası olmaması gerek. İyi niyet garantisi kapsamında sadece değişecek parçanın bedeli %100, %75, %50 ve en son %25 olarak değişen oranlarda BMW tarafından karşılanır. Ancak işçilik bedeli karşılanmaz, işçiliği cebinizden ödersiniz.
  • Deep Hypnosis kullanıcısına yanıt
    Kosiflerde zaten Borusan bayisi. Ana distribitör ithalatçı Borusandır. İnsanlarda yanlış bir inanış var sanki Türkiyeye hem borusan Hem Kosifler BMW ithal ediyor gibi. Kosifler Borusanın bayilerinden...

BMW de iyi niyet garantisi vardır. İyi de çalışır yani çok garanti bitimi sonrası parça değiştirdiklerine şahit oldum. İyi niyette Mercedes,BMW ve VW iyi. En kötü firma Ford. Fordda garantin bitsin 1 gün geçsin araba ile başbaşa kalırsın, Otosan hiç muhatap olmaz.
  • aracımın garantisi bittikten 3 ay sonra termostat arızası verdi. araç daha 38 bin km de idi. servis bakımlı olduğu için iyi niyet garantisi istedim. merkeze mail atıcaz cevap bekleyeceğiz, iki gün içinde yanıt gelir ama araç serviste bekleyecek ve yanıtın olumlu olacağı da şüpheli dediler.. ben bekleyemeyeceğim için cebimden 350 tl ödeyerek işi hallettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

İyi niyet var.

Benim tüm bakımlar Borusan'da yapılıyor.

3. senenin sonunda bagaj kapağındaki kilit mekanizmasının dili nasıl olduysa takır tukur ses yapmaya başlamıştı. Çözene kadar göbeğim çatladı. Neyse Borusan'a gittim, Almanya ile yazıştılar ve gün içerisinde ücretsiz değişmişti kilit dili.

Alkan hocam sizi BMWAREA dan da tanıyorum bu konuda çok bilgilisiniz. Benim araç 1.16i 3. bakımı yapılacak ve bakım paketi yok. Ne kadar tutar acaba bir fikriniz varmı?

hocam kapı fitillerinden su girmiş.
    Ücretsiz olarak kurutup,tamir etmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

quote:

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

İyi niyet var.

Benim tüm bakımlar Borusan'da yapılıyor.

3. senenin sonunda bagaj kapağındaki kilit mekanizmasının dili nasıl olduysa takır tukur ses yapmaya başlamıştı. Çözene kadar göbeğim çatladı. Neyse Borusan'a gittim, Almanya ile yazıştılar ve gün içerisinde ücretsiz değişmişti kilit dili.

Alkan hocam sizi BMWAREA dan da tanıyorum bu konuda çok bilgilisiniz. Benim araç 1.16i 3. bakımı yapılacak ve bakım paketi yok. Ne kadar tutar acaba bir fikriniz varmı?

hocam kapı fitillerinden su girmiş.
    Ücretsiz olarak kurutup,tamir etmişler.

Bilgi icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.