Şimdi Ara

BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana şuan 21're gelecek muhtemelen.

Araçtan şuan için memnunum 1-2 eksiğim var.

Aynalarla ilgili sorunum var - 1 torpido da 1-2 çizik - zemin halısı temizlenecek. Bunları bitirince tamamdır. Motor kondisyonum süper allaha şükür. 260 kadran deviriyor.
     BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen?
     BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen? BMW E34 Aranıyor.. Ayrıca 5.25i Yakıt Tüketimi Bilen?

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

90 Sabit 7lt civarı yakar.

Resimleri ekledim.
  • bir arkadışmda 95--- 5.25 var 2,50-300 kuruş arası yaktıgını idda etmekte bende 2009 honda civic 1,6 var va 300 kuruş yaktıgını görmedim dogrumudur yakıt degerleri
  • Ciglik398 C kullanıcısına yanıt
    İç resimleride isteriz maşAllah araba çok güzel duruyor,bunu birazda style 32 lere borçlu bu jantları çok seviyorum e34-e38-e39 a çok yakışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

İç resimleride isteriz maşAllah araba çok güzel duruyor,bunu birazda style 32 lere borçlu bu jantları çok seviyorum e34-e38-e39 a çok yakışıyor.

Jantların etkisi var. Evet Style 32ler güzel.

Yakıt Tüketimine gelince 100KM'de 12 Litre LPG Tüketir. Aşşağısı - Yukarısı sizin elinizde.

12 Litre LPG'de çok değil. Uzun yollarda hızlı gidilirse bir çok araçtan aşşağı yakar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciglik398

quote:

Yakıt Tüketimine gelince 100KM'de 12 Litre LPG Tüketir. Aşşağısı - Yukarısı sizin elinizde.

12 Litre LPG'de çok değil. Uzun yollarda hızlı gidilirse bir çok araçtan aşşağı yakar..

Yanlışın var dostum sanırım şehir içinde hayatta yakalayamazsın 12 litreyi lpg ile yoğun akıcı trafik olur bir şey diyemem ama ortalma hızların 25-30km olduğunda imkansız benzinde dahi yakalayamazsın,ha uzun yol olur 10 litreyi bile yakalarsın ona bir şey diyemem.

• Gerçekten çok hoş bir araba.Güle güle kullanın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ciglik398

quote:

Yanlışın var dostum sanırım şehir içinde hayatta yakalayamazsın 12 litreyi lpg ile yoğun akıcı trafik olur bir şey diyemem ama ortalma hızların 25-30km olduğunda imkansız benzinde dahi yakalayamazsın,ha uzun yol olur 10 litreyi bile yakalarsın ona bir şey diyemem.

Valla kardeşim aynı arabadan 2 tane var. Toplam şehir içi (özellikle Bursa - Dürdane Rampası dahil )

Örnek verdiğim araç babamınki : 110 Km'de 27 TL LPG alıyor.

Ben Trafik Lambaları hariç 100-190 Km aralıklarında dolaşan bir insanım (Örneğin Bursa - İstanbul Karadan 285-300Km gidiyorum 85 TL LPG Alıyorum) Şehir içi Digital göstergem lambalara takılırsam 12-13 Litre arası (1 Litre LPG farkı koyun ) Fakat normal dur kalk olmayan trafikte 10-11 Litre

• merhaba 1993 e34 herkes kendi e34 için aynı şeyi söyler tr de tek diye ama benimki gerçekten tek her gitiyimyerde ilgi odağı oluyor herkes birşeyler söylüyor merak tabi bizde yardımcı olmaya calışıyoruz sıradan e34 olmadığının herkes farkında
  • E34 bir efsane ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55smsn kullanıcısına yanıt
    bende M50B20 NON VANOS var
    ve tr de bundan daha full olanı yok 1991 model yanı bu modelde bu dodlulukta tr de ben ne gordum nede duydum

aracın tavanında halen boya yok
    arabanın sase ve dıreklerınden kesınlıkle ıslem yok
    arabada degısen olmadıgı gıbı öyle bır agır kazada yok
    hatta araba bakımlarında felan lıfte cıktıgında ustalar aracın altını gorunce hayrete dusuyorlar arabanın altı neredeyse fabrıkadan cıktıgı gıbı duruyor

arabada sunrof
    çift bölgeli klima
    elektrık hareketlı koltuklar ve koltuk baslıkları
    koltuk ısıtma
    derı koltuklar zımba gıbı
    17 m contour jantlar
    far ve sis yıkama
    orjınal muzık sıstemı bmw logolu anfısı 10 hoparlorlu sıstem
    arka protokol perdesı ama manuel ve orjınal
    ön ve arka koltuk dayama
    4 cam elektrıklı

ve dıger bmw donanımları

çalısmayan zerre aksamı yok
    ve yakıtım cokda iyi normal kullanımda şehir içi 12 litre
    uzun yolda mesela ankara ıstanbul arası yakıtım 8 litre bu rakamlarım lpg ıle tabıkı
    ve uzun yolda hızım 120-130 arası
    bazen dahada dusuk luyo yakıtım ben ortalamalarını yazdım
    bununla bırlıkte full+full e39 528i var bende ama ınanın e34 un tadını vermıyor
    e34 tam bır zevk aracı ve keyıf aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_cihan -- 6 Aralık 2014; 14:19:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.