Şimdi Ara

BMW e36 veya e46 arasında fiyat kalite ve performans konusunda yardım istiyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
21.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaf arkadaş yok memurum yok öğretmenim yok zam da zam diyorsunuz hayat pahallı düyorsunuz sonra bir bakıyoruz "vaaaay hocam hayırlı olsun e46 kasa bmw almışsınız helal valla" hocam da cevap verir: "yok oğlum damlaya damlaya göl olur para biriktirdim" bende "yaf hocam nasıl biriktiriyorsunuz hem öyle hem böyle diyerek?" hoca tekrar cevaplar :"oğlum her ay atarsın kenara 1000 TL olur biter" bende kapak yaparım " hocam benim babam 1600 tl maaş la türkiyenin en ağır işinde KARDEMİR A.Ş. de çalışıyor sizin maaşınız ne kadar ki de biz mutlu mesut geçninirken gıkımız çıkmaz iş veren ne derse onu yaparız siz de her 6 ay da bir grev yaparak zam istiyorsunuz?" sonra canımm hayat pahallı yok öyle yok böyle işçi çocuğundan el-işi dersinde bunu yapcak bu çocuk deyip 100 tl lik proje yaptırıyorsunuz. bahane de çokcuk sınıfta kalır. neyse hocam hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 67memetrix

yaf arkadaş yok memurum yok öğretmenim yok zam da zam diyorsunuz hayat pahallı düyorsunuz sonra bir bakıyoruz "vaaaay hocam hayırlı olsun e46 kasa bmw almışsınız helal valla" hocam da cevap verir: "yok oğlum damlaya damlaya göl olur para biriktirdim" bende "yaf hocam nasıl biriktiriyorsunuz hem öyle hem böyle diyerek?" hoca tekrar cevaplar :"oğlum her ay atarsın kenara 1000 TL olur biter" bende kapak yaparım " hocam benim babam 1600 tl maaş la türkiyenin en ağır işinde KARDEMİR A.Ş. de çalışıyor sizin maaşınız ne kadar ki de biz mutlu mesut geçninirken gıkımız çıkmaz iş veren ne derse onu yaparız siz de her 6 ay da bir grev yaparak zam istiyorsunuz?" sonra canımm hayat pahallı yok öyle yok böyle işçi çocuğundan el-işi dersinde bunu yapcak bu çocuk deyip 100 tl lik proje yaptırıyorsunuz. bahane de çokcuk sınıfta kalır. neyse hocam hayırlı olsun şimdiden.

sene 2016 benim babam halen 1600 TL'yi görmüş değil :) Bırak babamı ben bile göremedim:)

Bu arada fakir memur mu kaldı öğretmeninden tut devlet dairesinde çalışanına kadar ihya ettiler . Asgari ücrete zam yapıyorlar güya eş zamanlı memura daha fazlası yapılıyor bizimde patronlar burnumuzdan getiriyor:)
    ne güzel istanbul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 29 Nisan 2016; 9:53:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elweda

quote:

Orijinalden alıntı: 67memetrix

yaf arkadaş yok memurum yok öğretmenim yok zam da zam diyorsunuz hayat pahallı düyorsunuz sonra bir bakıyoruz "vaaaay hocam hayırlı olsun e46 kasa bmw almışsınız helal valla" hocam da cevap verir: "yok oğlum damlaya damlaya göl olur para biriktirdim" bende "yaf hocam nasıl biriktiriyorsunuz hem öyle hem böyle diyerek?" hoca tekrar cevaplar :"oğlum her ay atarsın kenara 1000 TL olur biter" bende kapak yaparım " hocam benim babam 1600 tl maaş la türkiyenin en ağır işinde KARDEMİR A.Ş. de çalışıyor sizin maaşınız ne kadar ki de biz mutlu mesut geçninirken gıkımız çıkmaz iş veren ne derse onu yaparız siz de her 6 ay da bir grev yaparak zam istiyorsunuz?" sonra canımm hayat pahallı yok öyle yok böyle işçi çocuğundan el-işi dersinde bunu yapcak bu çocuk deyip 100 tl lik proje yaptırıyorsunuz. bahane de çokcuk sınıfta kalır. neyse hocam hayırlı olsun şimdiden.

sene 2016 benim babam halen 1600 TL'yi görmüş değil :) Bırak babamı ben bile göremedim:)

Bu arada fakir memur mu kaldı öğretmeninden tut devlet dairesinde çalışanına kadar ihya ettiler . Asgari ücrete zam yapıyorlar güya eş zamanlı memura daha fazlası yapılıyor bizimde patronlar burnumuzdan getiriyor:)
    ne güzel istanbul.

hacı yıl 2016 olmuş babamın maaşı olmuş 2800 tl :) benim maaşım desen 6 ayda bir 200 tl artıyor şimdi 4700 tl :D ama yine araba alamadım daha :) :) :) şaka bir yana hakikaten memurlar geçinemiyoruz demesinler hedeflerinin bir kaç tık altında olan eşyaları, evi, arabayı, alsınlar :) :) :) :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.