Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.437
Cevap
73
Favori
588.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 316İ 2002 E46 Sedan marka araç geçen yaz aldım.Uzun yola çıkmadan, Bursa'da Küçük Sanayii de BMW servisine bakıma aldım.Bakımda motor üzerinde yağ akıntıları gördüm ustaya gösterdim Usta, terleme yapmıştır, dedi.Yine içim rahat olmadı.Bu esnada 5/30 Shell yağ koydu.Aradan 3000 km geçtikten sonra geçenlerde Bursa'da Başka BMW servisine gittim.Şaft köselesini değiştirme​ esnasında, usta motorda yağ kaçağı var dedi.Ayrıca ruhsat cüzdanını karıştırdığımda içinden bir önceki bakımda yağın 10/40 kullanılmış olduğunu gördüm.Kafam iyice karıştı Uzman görüşlerine ihtiyacım var.Yardımcı olurmusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E46 ELEKTİRKTEN ANLAYAN VARMI????
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.B.V

Yani parmakla gösterilen cinstense haklısın tabi hocam

Hatta hocam 57ye satilan araci galeri almiş buyrun bakin

• Arkadaşlar Ankara ya bmw bakmaya gidicem bildiginiz tanidiginiz ekspertiz yapabilicek aracı kontrol edicek temiz işçilik yapabilicek BMW servisi varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ibopotam

bluetooth ile teyp ve telefon eşleştirme;
    -öncelikle kontak kapalıyken kol dayamanın altındaki konuşma tuşuna 2/3 saniye basılı tutun,bunu yaparken kontağı 1. dereceye getirin (sadece teybi dinlemek için açtığınız kademe) ve tuşa 2/3 sn. daha basılı tutarak elinizi tuştan çekin,
    -teybin ekranında "BT PAIRING" yazacak, ilkinde başaramazsanız, olana dek deneyin,
    -daha sonra telefondan bluetooth seçeneğini açıp cihaz aratın ve "bmwxxx" görünce eşleştirin, aracınızın kitapçıklarında şifresi olacak onu telefona girin, teybin üzerinde "SUCCED" yazacak, kontağı kapatın ve işlemi tamamlamış olun.
    -silmek içinse; "BT PAIRING" kısmındayken aynı tuşa tekrardan 10 sn kadar, 3 kere bip sesi duyana dek basılı tutun ve kontağı kapatarak işlemi gerçekleştirin.

Bu arada eşleştirme bitikten sonra rehberinizi teybin üzerinden görebilir ve direksiyon üzerinden arama yapabilirsiniz, aynı zamanda telefonun özelliği var ise sesli komut verebilirsiniz.
    Ben Galaxy S2 ile henüz sesli komutu başaramadım ama yapan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

yazdığınız 5 yıl sonra 3 kişinin işine yaradı teşekkürler

• arkadaşlar iyi günler. ben kuledeki numaraların anlamını sorcaktım.yolcu tarafındaki kulede şaşe no yazıyor peki sürücü tarafındaki numara nedir ?
  • Merhaba arkadaşlar, e46 compact kullanıcısıyım aracımda bluetooth özelliği mevcut acaba araçta bluetooth ile müzik dinlemek için ne yapmam gerek bu tarz bir denemesi ve çalışması olan oldu mu ? telefon için böyle bir yazılım mevcut mu ?
  • Arkadaşlar e46 aracımı sattim elimde kalan boge ön amortisör takımını. 400 TL den vereceğim. İsteyen olursa...

0501 222 14 87

• E46 3.18i 1998 model kullanıyorum cd çalar alıcam ama alıcağım cd çalar 2004 3.16 e46'dan çıkma olucak. Uyumluluk ile ilgili bir problem yaşar mıyım?

• 175.000 km'de 3.20 ci almak üzereyim ama çevremdeki herkes özellikle babam sen öğrencisin onun masrafı bitmez nasıl kalakacaksın altından gibi şeyler söylüyorlar düşüncelerinizi paylaşırmısınız lütfen.Araç bu:

sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    https://sahibinden.com/429710295

• quote:

Orijinalden alıntı: seyylmz

175.000 km'de 3.20 ci almak üzereyim ama çevremdeki herkes özellikle babam sen öğrencisin onun masrafı bitmez nasıl kalakacaksın altından gibi şeyler söylüyorlar düşüncelerinizi paylaşırmısınız lütfen.Araç bu:

baban ve çevren haklı olmakla birlikte senin cebindeki paraya bakar bu olay bu kasaya binmek biraz zevk işi her ihtimale karşı 10bin TL kenarda paranız olsun. pek sağa sola bakmayın keyif alacağınız mutlu olacağınız işleri yapın. almak sizi mutlu edecekse kaçırmayın. iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: soges

arkadaşlar iyi günler. ben kuledeki numaraların anlamını sorcaktım.yolcu tarafındaki kulede şaşe no yazıyor peki sürücü tarafındaki numara nedir ?

Boya kodudur hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einz42

quote:

175.000 km'de 3.20 ci almak üzereyim ama çevremdeki herkes özellikle babam sen öğrencisin onun masrafı bitmez nasıl kalakacaksın altından gibi şeyler söylüyorlar düşüncelerinizi paylaşırmısınız lütfen.Araç bu:

baban ve çevren haklı olmakla birlikte senin cebindeki paraya bakar bu olay bu kasaya binmek biraz zevk işi her ihtimale karşı 10bin TL kenarda paranız olsun. pek sağa sola bakmayın keyif alacağınız mutlu olacağınız işleri yapın. almak sizi mutlu edecekse kaçırmayın. iyi günler

şanzıman selamun aleyküm derse 5bin tl'den aşağı çıkamazsın
    diferansiyeldi , şaft takozuydu,ıstavrozdu, klima kompresörüydü, vanostu, egzantrik zinciriydi,sarj dinamosuydu derken bunlardan herhangi birinin selam vermesi durumunda her biri 'en az' 1,500 tl masraf demek - elin yatkınsa/konuya çok hakimsen belki biraz daha az masraf olur.

daha üst kapak veya contanın yanıp motor suyu yağ suyuna karışmasına girmedik bile.

yukarda yaşadığım sorunların her biriyle vakti zamanında teker teker karşılaştım

• quote:

Orijinalden alıntı: VieraGT

quote:

Orijinalden alıntı: Einz42

quote:

şanzıman selamun aleyküm derse 5bin tl'den aşağı çıkamazsın
    diferansiyeldi , şaft takozuydu,ıstavrozdu, klima kompresörüydü, vanostu, egzantrik zinciriydi,sarj dinamosuydu derken bunlardan herhangi birinin selam vermesi durumunda her biri 'en az' 1,500 tl masraf demek - elin yatkınsa/konuya çok hakimsen belki biraz daha az masraf olur.

daha üst kapak veya contanın yanıp motor suyu yağ suyuna karışmasına girmedik bile.

yukarda yaşadığım sorunların her biriyle vakti zamanında teker teker karşılaştım

+1

• Teşekkür ederim vazgeçtim 46'dan 2008 110 bin de Toyıta rav 4 alıyorum inşallah

• VieraGT kullanıcısına yanıt
    sen hayatta mısın hocam?
  • 99 kasa 520 almayı düşünüyorum fakat direksiyonu daha üst modellerin direksiyonu ile değiştirlebilir mi, tuşlar faal olacak şekilde? Ayrıca önerir misiniz, ağır bakımlarının masrafları falan nasıldır, 10bin bakımları kaça çıkar gibi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feiter -- 30 Temmuz 2017; 18:54:55 >
  • S.a e46 3.20 d 2001 aracim hava aşiri sicaklarda cekiste dusus oluyor 3 saniye gecikme ile kalkiyor ama normal havada bu sorun olmuyor. 5 ay once hava akismetreyi degistirdim ucuz mal takmistim sorun ondan olabilirmi yada oksijen sensorunden mi yapar basina gelen yardimci olabilirmi

• hidod H kullanıcısına yanıt
    Kardesim 30 km gidip gaz alarak olcemezsin yakıtı. En az 100 km yada full depo kaç km gidiyor ve fullediginde daha net çıkar yakıtı. Kapi ile sorununda da siviclerden yapabilir. Herhangibir kapının birini tam kapalı görmüyor olabilir ve kontak kumandasını dikiz aynasından tekrar kodla belki duzelebilir

• Selamlar cümleten, e46 compact sahibiyim. Ankara da tavsiye edebileceğiniz usta var mıdır ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.