Şimdi Ara

BMW E60 520d Bluetooth sorunu ve Nagisyon ekleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
13.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün 2010 model e60 520d aldim. Birkaç sorum olcakti, yardimci olursaniz sevinirim :

ilk olarak Bluetooth'a bi turlu baglanamadim Iphone ile. Idrive'den ayarlara girdim, bluetooth aktive ettim, sonra telefonum arabayi buldu, baglanmak isteyince arabada sifre (Passkey) girmemi istiyor ancak telefonumda sifre fln istemiyor. Yani Iphone surekli baglaniyor isareti var bmw ise sifre bekliyor => baglantiyi bi turlu kuramadim.
    Ikincisi ayni zamanda iphone 4 yuvasi var kol dayamanin içinde. Ona tel i koyunca sarj oluyor fakat kendiliginden baglanmiyor yine bluetooth la baglanmam gerekiyor galiba. Yani boyle de olmadi. Bluetooth ve yuva olmasina ragmen baglanamadim.

Diger sorum navigasyon ile ilgili. Anladigim kadariyla CCC 6"küsür ekranim, Business Radio'm ve Idrive'im var ama navigasyon yok.
    Burdan hareketle CIC 8"kusur ekranli sisteme geçmek istiyrm. Sadece ekrani taksam yeter mi ? yoksa Radyoyu da mi degismem gerekicek ?
    Yine ayni sekilde navigasyon eklemek istyrm CIC e geçersem tabi. Ne yapmam lazim ?

resim isteyen olursa yukleyebilirim.

Bu iki konuyu bayagi bi arastirdim ama net cvplar bulamadim. Konuyla ilgili her turlu bilgiyi paylasirsaniz sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bluetooth'u hallettim. Şifreyi girdikten sonra arabda idrive ı alta doğru iterek onaylamak gerekiyomuş . Herhangi bi şifreyi girdim sonra telefonda aynı şifreyi girdim ve bağlandı.

Cic ile ilgili bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda 8' ekranlar abartı derecede pahalı ama sadece ekran yetmiyo alt tarafta cd yuvasının altında birde dvd yuvası var yani orta konsolu tamamen alman gerekir ki manyak rakamlar isterler burda.Ebay.de de arat buraya göre komik rakamlara digital klima ünitesinden tut dvd navi ye kadar her istediğin var
    http://www.ebay.de/itm/BMW-E60-E61-navi-navigation-DVD-CCC-system-Navigationssyst-em-/131232333497?pt=Technik_Auto_Hi_Fi_Navigation_Einbau_Navigationssysteme&fits=Make%3ABMW%7CPlatform%3AE60&hash=item1e8e0e7eb9

yada daha kolay bi yolu var aracındaki orj.ekran yerine dynavin gibi kaliteli markaların enranları alıp takabilirsin görsellik yönünden kötü bi yanı olmaz
    http://www.ebay.de/itm/BMW-5-E60-E61-E63-E64-M5-Navigation-DVD-GPS-Bluetooth-Radio-MP3-JEF-8808-/171153856763?pt=Technik_Auto_Hi_Fi_Navigation_Einbau_Navigationssysteme&hash=item27d99098fb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.