Bu araclardan birini almayi dusunuyorum, cikabilecek sorunlar hakkinda bilgisi olan var mi acaba? Ozellikle 100 bin km sonrasi dikkat edilmesi gereken parcalari var midir?
linki açmadı nedense ama ben sana genel olarak yaşadıklarımı söyleyeyim
sunroof opsiyonlu alırsan onla arıza yaşama şansın var oldukça hassas çünkü anahtarı taktığında o sinir edici dın dın sesini duyup sövebilirsin kolayca
motor turbo arızası yapabilir garanti kapsamında olduğu için çok sorun olmadı ama garantisiz olursa patlatır bütçeni o yüzden garantiyi uzatabilmek için mutlaka 100.000km den daha az yapmış ve 5 yıldan daha yeni bi araç almak şart
direksiyon kilidi illet edebilir durup dururken uyarı yakar 3 lerin kronik sorunlarından biridir bu programlama ile genelde çözülüyor ama
depo şamandırasında problem yaşayabilirsin çok önemli değil ama mesela depoyu doldurtunca menzil hala 70 lerden falan saymaya devam ediyordu bende bi süre sonra düzelirdi gerçi ama idarelik alıyosan yakıtı problem yaşayabilirsin ayarlama konusunda
genel olarak yaşananlar bunlar turbo arızaları özellikle 163hp lik motorlarda daha çok oluyor şeklinde görüşler var nette ama bilmiyorum yani
hocam verdiğin size yabancı siteler hayırdır nasıl olacak ?