Şimdi Ara

BMW E90 E91 E92 E93 DVD Navigasyon TV Bluetooth Radyo Multim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 BMW E90 E91 E92 E93 DVD Navigasyon TV Bluetooth Radyo Multim
    Arkadaşlar ürün kutusunda teslim edilicektir daha 1.5 yıl garatisi vardır ilk günki gibi pırıl pırıl duruyor kesinlikle sorunsuz ve profesyonel bir cihazdır montaj için İZMİR içi profesyonel bir ekibe de yönlendirebilirim...

Tel: 0507 547 38 57

Arkadaşlar merhabalar ürünü yaklaşık 6 ay kadar kullandım ancak aracımı satacağım için ürünü satışa sunuyorum.1.5 yıl daha garantisi mevcut olan cihazın yanında ekstra olarak yanında bagaj açma kolu olarak özel bir gece görüşlü GERİ GÖRÜŞ KAMERASI da veriyorum

Ürünü kesinlikle kutusunda ilk aldığım gün gibi Tertemiz sorunsuz ve pırıl pırıl bir şekilde teslim edicem.

Güncellenmiş olan NAVİGASYON Programı

Üzerinde gelen TV Tuneri ve anteni ile tüm kanalları ücretsiz ve seyir halindeyken izleyebiliyorsunuz.

Ayrıca Harici ekran çıkışları sayesinde koltuk kafalıklarına bağlanılan ekranlarada aynı görüntüyü verme imkanınız var onuda resimlerde görebilirsiniz...

CD-DVD-Dvix v.b okuma özelliği

Direksiyondan kontrol özelliği ile aracınız bütün donanımları orjinal olarak çalışmaktadır.

Araç içi microfonu ile Cep telefonunuzdan Bluetooth ile hem telefonunuzdaki müzikleri dinleme şansı hemde Telefonu elinize almadan direksiyondan cevaplama ve serbest konuşma özelliği

USB giriş

SD kart girişi

İpod-İphone bağlantısı için gerekli bağlantı girişleri

Sub woofer çıkışı ve 5.1 çıkış özelliği ile Mükemmel ses kalitesi elde edebiliyorsunuz ayrıca hem mono anfi hemde sterio anfi bağlama özelliği mevcut

Yani kısacası daha yazamadığım bir sürü özellik ile Aracında İ-Drive olmayan arkadaşların kullanabileceği en güzel ürün budur diye düşünüorum.

Ürün markası CYCLONE OEM E90-91-92-93 model 2006 sonrası tüm araçlarla uyumludur..

Bu arada benim aracım 2011 model E90 resimlerde görünen cihazın kendine ve bana ait aracın resimleridir...
    • 6.5" dokunmatik TFT LCD
    • 1 GB SD kart (navigasyon datası yüklü), USB girişi
    • Dvd,Divx, Cd, müzik çalar; çok iyi bir görüntü kalitesinin yanında 5.1 ses sistemine uygundur
    • Navigasyon datası olarak Türkiye\’nin en kapsamlı navigasyon haritası kullanılmaktadır
    • 24 FM/AM kanal hafızası ve RDS fonksiyonu
    • Dual zone özelliği ile aracın ön kısmında navigasyon işlemi yapılırken koltuk arkası ekranlardan film seyredilebilir
    TPMS (Lastik Basınç Kontrolü)
    Ürün montajı tamamlandıktan sonra hiçbir ek uygulamaya gerek kalmadan, aracınız ile otomatik uyumlu olarak çalışmaya başlar. Araç direksiyonunda hazır bulunan direksiyon kumandası ile ürün fonksiyonlarını otomatik olarak ayarlayabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz

Ayrıca isteyen arkadaşa E90 için gerekli
    Macrom Sterio Anfi
    Craft Mono Anfi
    2 adet powerbass 12" 30 cm Subwoofer
    4 adet Powerbass 10cm Coaxiel Hoparlör
    ve gerekli bağlantı kablolarınıda verebilirim tümü 6 ay aracımda kullanıldı bilginize...
    Fiyat : 1160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 31 Ekim 2013 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhaba
    montajı kaça mal oluyor
  • meraba arkadaşım bende 2011 3.20dizel var.Bende araştırıyrdum navigold sıfır 1050 tl'ye buldum montaj dahil.Ama hangi marka iyi filan fazla bilgim yok.Sen bu ürünü tavsiye ediyormusun? Birde bunu satın alırsam son ne sayarsın. bunu takarken aracın eski teybini söküp yenisi takıyor başka bir kablo filan işlem olmuyor degil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw navigasyon
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.