Şimdi Ara

BMW F10 F20 F22 F30 F32 GİZLİ ÖZELLİKLERİ AÇMAK & KODLAMA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
15
Favori
112.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ekran ve idrive kontrolcüsü fiyatı nedir?
  • Merhabalar.4.18i Gran Coupe için de gizli özellik açma uygulamanız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyzen84

Merhabalar.4.18i Gran Coupe için de gizli özellik açma uygulamanız var mı?

Merhabalar hocam birçok 418 araca uygulamalar yaptık,problemsiz olmaktadır

• quote:

Orijinalden alıntı: MPS-55

Büyük ekran ve idrive kontrolcüsü fiyatı nedir?

Cıkan parçalar bırakıldığında 4000tldir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cou_

quote:

Bursa'da ne zaman ve nasıl yaptırabiliriz hocam?

• quote:

quote:

quote:

Bursa'da ne zaman ve nasıl yaptırabiliriz hocam?

Pmden numaranızı bırakırsanız sizi ararım geldigimde,1-2 haftaya orada olacağım

• F30 320d makyajsiz kasa launch control oluyormu ?

Ve makyajsiz kasa led stop nasil oluyor, ampulmu degisiyor? Uygulanmis araç fotosu veya videosu varya atarmisiniz? Fiyat nedir led stop ve led geri lambasi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerrOfficial -- 8 Ocak 2016; 18:41:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

F30 320d makyajsiz kasa launch control oluyormu ?

Ve makyajsiz kasa led stop nasil oluyor, ampulmu degisiyor? Uygulanmis araç fotosu veya videosu varya atarmisiniz? Fiyat nedir led stop ve led geri lambasi icin

Merhabalar f30 makyajsız kasalara olmakta,frene bastığınızda yanan ampuller değişmekte ve daha belirgin olmakta,Whatsapp kullanmaktaysanız foto atabilirim 05376622780,Ayrıca fiyat olarak stop geri lambası led ampulleri montaj kodlama dahil 250tldir

• NBT evo ve NBT nin ne farkı var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekomeko

NBT evo ve NBT nin ne farkı var acaba?

Görüntü kalitesi 4k,işlemcisi daha hızlı olduğundan dolayı hız farkı,içindeki amfi daha gelişmiş olduğundan dolayıda ses farkı mevcut

• Arkadaşlar enet adaptörü aldım programları kurup esys launcher açtığımda f020 sectim ve launch dedim. Esys programi acildi ve connect e bastığımda vin nolu bağlantıyı seçiyorum ancak asagida araç serisini seçtirmiyor ve connect butonu deaktif gözüküyor bağlanmıyorum. Ethernet bağlantısı var gözüküyor ağ ayarlarımda halbuki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cou_ kullanıcısına yanıt
    Bu soyledikleriniz evo icin mi gecerli? F20 118 var nbt taktirmak istiyorum. Ne kadara olur soylediginiz yeni sistem icin. Garanti bozulur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerr

Arkadaşlar enet adaptörü aldım programları kurup esys launcher açtığımda f020 sectim ve launch dedim. Esys programi acildi ve connect e bastığımda vin nolu bağlantıyı seçiyorum ancak asagida araç serisini seçtirmiyor ve connect butonu deaktif gözüküyor bağlanmıyorum. Ethernet bağlantısı var gözüküyor ağ ayarlarımda halbuki

Datalarınızda sorun vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: ekomeko

Bu soyledikleriniz evo icin mi gecerli? F20 118 var nbt taktirmak istiyorum. Ne kadara olur soylediginiz yeni sistem icin. Garanti bozulur mu?

Evet hocam evo için geçerli,05376622780 ararsanız detaylı bilgi için

• Arkadaşlar bu konu altından güncel olarak elimizde bulunan stock adediyle birlikte satılık parça listesini paylaşacağım...

Hafta sonu itibariyle elimizde olacak ve güncel parçalar ;

3x Nbt Seti (F20-F30) ( F10 Özel Sipariş İle) - 4000 TL - Çıkan Parçalar Alındığında - Montaj Kodlama Dahil ( Ayın 15 inde Stockta Olacak )

2x Nbt Evo Seti ( F20 - F30 - F32 - F22 - F21 ) - 4500 TL - Çıkan Parçalar Alındığında - Montaj Dahil

1x Full M Direksiyon ( Airbag - F1 - Cruise ) - 3.500 TL - Montaj Kodlama Dahil

1x M3 Direksiyon ( Airbag - F1 - Cruise Dahil ) 4.200 TL - Montaj Kodlama Dahil

4x Spor Vites ( F20 - F21 - F22 - F30 -F32 ) - 800 TL - Çıkan Parçalar Alındığında

M Direksiyon İçin Cruise Control - 700 TL - Montaj Kodlama Dahil - Haftaya Stockta

Standart Direksiyon İçin Cruise Control - 700 TL - Montaj Kodlama Dahil - Haftaya Stockta

1x F10 Hayalet Gösterge Paneli - 5.500 TL - Çıkan Parçalar Alındığında - Montaj Kodlama Dahil

2x Seramic I-Drive Controller - 1.500 TL - Montaj Kodlama Dahil

3x Standart Joystic Vites - 400 TL - Montaj Dahil

3x Spor Vites - 900 TL - Çıkan Vites Alındığında

5x Bluetooth & Usb Destekli Ünite - 650 TL - Montaj Dahil ( Usb Olmayan Araçlarda Usb Ve Mikrofon Alınması Gereklidir )

10x Standart Ekran - 450 TL - ( Montaj Dahil )

13x Standart I-Drive Controller - 250 TL - ( Montaj Dahil )

5x Yeni Tip 2014 7.Ay Sonrası Ünite - 1150 TL - (Sadece ve Sadece Forum Üyelerine Bu Fiyat ) - Montaj Kodlama Dahil

1x Piano Black Ayna Kapağı ( Orjinal Piano Black - F20 - F30 Vb. Uyumlu ) - 200 TL - Montaj Dahil -SATILDI

Nbt Ve Cic Harita Update Forum Üyelerine - 200 TL - ( Ortalama 1 Saat Sürmekte )

Ayrıca Sipariş Üzerine ;

Led Sis,Sinyal,Geri Vites Lambası,Stop Takımı da Getirtmekteyiz.

Led Sis : 150 TL

Geri Vites Lambası : 125 TL - ( F20 İçin 60 TL )

Stop Lambası : 125 TL

Sinyal : 125 TL

• Merhabalar,

Bu Amerikan park kodlamasını sürüş moduna özel yapabiliyormusunuz? Mesela sadece sport ve sport+ da yansın ama eco pro ve comfortta yanmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Merhabalar,

Bu Amerikan park kodlamasını sürüş moduna özel yapabiliyormusunuz? Mesela sadece sport ve sport+ da yansın ama eco pro ve comfortta yanmasın

Merhabalar , malesef o şekilde olmamakta.Otomatik ayarda gündüz yanmayıp gece yanıyor,0 Konumunda hiç yanmaz.Parkta ve Far açıkken yanar.
  • quote:

quote:

Merhabalar,

Merhabalar , malesef o şekilde olmamakta.Otomatik ayarda gündüz yanmayıp gece yanıyor,0 Konumunda hiç yanmaz.Parkta ve Far açıkken yanar.

Hızlı cevabınız için teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Hızlı cevabınız için teşekkürler

Rica ederim ne demek,iyi günler dilerim

• cou_ kullanıcısına yanıt
    Selamlar. 2014 520i 1600cc orjinal M paket aracım mevcut.

Aracın üzerinde orjinal M direksiyon mevcut ama F1 vites kulakçıkları mevcut değil. Direksiyonu değiştirmeden sadece F1 vites ekleyebiliyor muyuz. Bu şekilde oluyorsa sadece F1 vites ekleme ücreti nekadar.

Eğer Direksiyon değişmesi gerekiyorsa aracıma F1 kulakçıklara sahip direksiyon nekadara takılıyor? Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.