Şimdi Ara

Bmw İçin Kredi Çekmek ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Birikmis 5000 tl nizi psikolojik destek ve yardim almak icin kullanin

Hahaha cok güldüm ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah akıl fikir versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 bin tlye 15 ile 20 bin arası faiz yada daha fazlasını ödersiniz yapmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Size tavsiyem hiç peşinatsız,tamamı kredili 80 bin liralık bir arabaya bakmanız ,öylesi daha karlıya geliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Birikmis 5000 tl nizi psikolojik destek ve yardim almak icin kullanin

quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

6 bin peşinin olaydı, 6.45 ci ye bak diyecektim ama 5 bin peşinle zorlanırsın.

Yemek yiyordum arkadaşlar lütfen, ölüyordum.

Konu sahibi arkadaşım sağolasın sahteysen bile güldük, yok ciddiysen yapma.

• 60000kredi cekmen icin cok yukdek en az 5000 gelirin olmasi lazim ve en az 24 ay taksitle odrmr yapman lazim. Ama seninki fantazi olmus...

• 65000 nın hepsını kredı cek bence elındekı 5000 ı devır masraflarına kalanınıda benzıne veırısın
  • Ciddiydim arkadaşlar ne var bunda :P taksit ayını yükseltirim ödeme düşmesi için ??
  • Elimde 20.000 kadar nakit var. 45-50.000 arasi arac almayi dusunuyorum. Leon var fakat babama birakip yeni arac alacagim. 25-30.000 tl kredinin altindan kalkabilirmiyim diye dusunuyorum. 9-10 ay daha bi 10.000 daha biriktirip alma niyetine girdim. Gerekirsede 2 sene beklerim. Elde para olsun. Araba ihtiyac halinde alinmali, 5.000 nakitle 60.000 kredi cekmek diye bir zihniyetmi var dunyada

60.000 cek 90.000 geri ode. Masraflariyla 2 senede sana 110.000 liraya gelsin. Gulerler adama. Guveniyorsan kendine maasin iyiysede 2 sene para biriktir. Nakiti bas adama al 60.000 lira nakite bir anda. Verilen fazla paraya yazik gunah . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 29 Aralık 2012; 9:50:50 >
  • 60 bin kredi çekebilecek adamın kredi kartı limiti de çok yuksektir. Git konuş galeri ile taksitli al. Onda da vade farksız bulamazsın. Her türlü şemsiye işte.

• Bir getirisi olmayacaksa, alımlarda, kredi cekmekteki zihniyet;

Eldeki parayi çektigin krediyle tamamlamaktır. Çektiğin krediyi eldeki parayla tamamlamak değil .

Aksi taktirde ömrün banka faizine çalışmakla geçer ..

• Herkeze yorumlar için teşekkür ederim. Ben para biriktirmeye baslıyacamda korkuyorum bu 2006 modeller iyice eskiyecek diye o bakımdan hemen çekip almak istemiştim :D ve böyle bişeydi istediğim araba :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-guzel-otomotivden-2006-model-bmw-z4-2.0i-93413023/detay bu diyebiliriz
  • 3 yıl için 6 bin fazla verıcem ılk defa faiz ile iş yapıcam ben bile bu şekilde korkuyorum millet nasıl giriyor bu işlere anlamıyorum...
  • Kardeş ev için ne yapsan olur ama olmayan parayla araba alınmaz.
    Aylık sabit gelirin olur,bunun %30 a kadarını kredi için ayırabilirsin,buradan hesapla artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan dalgasını geçip gitmiş burada ciddiye alıp cevap verenler olmuş...
    Birisi sorununu yazsa yardım istese çoğu zaman bu kadar yorum yapılmıyor...

• peki bakımlarını hangi parayla ödiyeceksiniz kaskosuz binilmez vergisi felan
  • geçen 16 yaşındaki bir çocuk ileride bmw z4 almak istiyorum ne yapmam lazım diye sormuştu. konuyu açan adamın durumu 16 yaşındaki çocuktan hem daha beter, hem daha içler acısı...
  • Para biriktireceğimhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-guzel-otomotivden-2006-model-bmw-z4-2.0i-93413023/detay almak için hemen almak için kredi çekmek istemistim ama çekmiyecem gibi ben biriktirene kadar 2006 bmw z4 devri biter diye korkuyorum :))
  • Vazgeç bu sevda'dan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.