Şimdi Ara

BMW ile Connect kazası.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sıkıntı yok kapılar sağlam. . Kaza sonrası arabadan inerken çıkan tok kapı sesi gibisi yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki aracın aynı anda sert freninde birinin arkası havalanırken diğeride yere yapışmış denk gelmesi kötü olmuş bmw baya altına girmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

BMWler kapatılsın

Önce bir kayyum atansın, duruma göre değerlendiririz.

Mercedes sever hükümet bu konuda hızlı hareket edecektir :D
  • Bkz.Ötv zammından sonra züğürt tesellisi...
  • tLqA kullanıcısına yanıt
    yuh :D iyi oldu olucak jeep renegede gibi arka tekerleri kesti dede tam olsun :D şunu şu ülkedekilere anlatamadık abi bu fizğin momentum kuralındandır arkadan çarpan her zaman fazla hasar alır ister şahin olsun ister volvo sen öndekine çarptığında ona uyguladığın kuvvet onun doğrultusunda olur hızlandırma babında düşünün ama arkadan çarpanınsa tam ters istikametinde kuvvet yer oda yavaşlatma babında düşün sonra otorup konuşalım kim daha fazla sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuff2

yuh :D iyi oldu olucak jeep renegede gibi arka tekerleri kesti dede tam olsun :D şunu şu ülkedekilere anlatamadık abi bu fizğin momentum kuralındandır arkadan çarpan her zaman fazla hasar alır ister şahin olsun ister volvo sen öndekine çarptığında ona uyguladığın kuvvet onun doğrultusunda olur hızlandırma babında düşünün ama arkadan çarpanınsa tam ters istikametinde kuvvet yer oda yavaşlatma babında düşün sonra otorup konuşalım kim daha fazla sağlam.

Ee biz bunun tersini mi söyledik zeki arkadaşım. Tampon demirleri denk gelmedi diye bmw katlandı diyorum. Tampon demileri denk gelse bmw bu kadar hasarlı gozukmezdi ancak şasi hasar alırdı diyorum. Bilmem anlatabildim mi

• tLqA kullanıcısına yanıt
    hala olayın ordan kaynaklandığını anlatmaya çalışıyorsun onu demeye çalışıyorum zeki arkadaşım.
  • otobilge kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar profösyönel provokatör her konuya girebilirler ve her konuyu provoke edebilirler. Forum yönetimi de zaten bunlara çalışıyor aynı kafadalar o yüzden sıkıntı da yaşamıyorlar ohh miss. İstediğine söv, istediğine hakaret et ne ban vaaar ne bişe.
  • cips gibi dağılmış

• iyi ki BMW almamışım tenegemw
  • Connect'e bak, sanki bana Volvo!
  • quote:

Orijinalden alıntı: otobilge

Belliki seçmen sizin partinize oy vermediği için cahil kalmış peki bu resmi atan arkadaşın hangi partiye oy verdiğini biliyormusunuz adı üstünde burası otomobil forumu ,tartışılır konuşulur ama hakaret edilmez dünyanın en kaliteli otomobilin bu şekilde dağılmasıda şaşırtmış olabilir

Hocam yorumuna cevap verdiğiniz kişi forumun trollerinden o yüzden boşverin gitsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.