Şimdi Ara

Bmw Kaput İçinde Kuzu Haşlama... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
7.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir turbo iki combalac, sizin yazdığınız konulara girmeden, yazının size ait olduğunu ve az çok içeriği tahmin edebiliyorum. Yazilar çok eğlenceli oluyor. Gün bey sizlere ayrıca ücret ödemesi lazım, bana bile asgari ücret veriyorlarsa size 3 katını vermeleri lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etma
  • gerçek mi bu? eğer yaparsan kesinlikle foto şart. haber bile olursun kesin yani...
    ama olmaz hocam yanlış anlama da çok saçma. bi kere araba direk elinde kalır. yarın birgün satamazsın mümkün değil. bununla uğraşacağına dışarda yemek yemeye alış derim.

ama proje iyi ha. yani aslında takdir edilmesi lazım şimdi bize saçma gelen şey belkide van/kamyon tarzı araçlarda standart aparat haline gelecek yıllar sonra,

hala saçma geliyor ama MUTLAKA PATENTİNİ AL yaparsan. ne olur ne olmaz.
  •  Bmw Kaput İçinde Kuzu Haşlama...

Bmw Kaput İçinde Kuzu Haşlama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 30 Ekim 2014; 10:19:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Piknik Tüpü diye bir icat çıkmış haberiniz olsun.

Alın bir piknik tüpü atın bagaja yanına da gazlı bir ocak ile ızgara atın.

Araç içine sadece dolap yoksa dolap alıp onu da çakmaklığa takın derim.

Piknik tüpü gibi bir icat varken gereksiz heyecana girmeye gerek yok.

Bir gaz kaçağı olsa bum bir de bu halde muayeneden geçmeyecektir büyük ihtimal.

O değilde neden kimse piknik tüpü yazmamış?

Piknik tüpü yolda giderken pişirme yapmaz, ayrıca bence sürekli yanında taşımak için uygun değil. Ha bu sistemde uygun değil.

Bence ufak bir ispirto ocağı alıp ufak tefek ısıtmaları onunla yaparken, kaliteli oto buzdolabı alıp, evden çıkmadan önce yapılmış bir yemeği onun içinde 60 derecede muhafaza ederse yemek saatine kadar dayanır. Yazında soğuk içecek sağlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

kuzunun çevirmesi daha güzel olur.

bakınız şekil a) da ki gibi...
     Bmw Kaput İçinde Kuzu Haşlama...

Lpg bol, aslinda dediğiniz gibi bir sistem de bagaj için düşünülebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

gerçek mi bu? eğer yaparsan kesinlikle foto şart. haber bile olursun kesin yani...
    ama olmaz hocam yanlış anlama da çok saçma. bi kere araba direk elinde kalır. yarın birgün satamazsın mümkün değil. bununla uğraşacağına dışarda yemek yemeye alış derim.

ama proje iyi ha. yani aslında takdir edilmesi lazım şimdi bize saçma gelen şey belkide van/kamyon tarzı araçlarda standart aparat haline gelecek yıllar sonra,

hala saçma geliyor ama MUTLAKA PATENTİNİ AL yaparsan. ne olur ne olmaz.

Baya kafanızi karıştırmisim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Bir turbo iki combalac, sizin yazdığınız konulara girmeden, yazının size ait olduğunu ve az çok içeriği tahmin edebiliyorum. Yazilar çok eğlenceli oluyor. Gün bey sizlere ayrıca ücret ödemesi lazım, bana bile asgari ücret veriyorlarsa size 3 katını vermeleri lazım.

Turbo benim konulara bir kere bile yazmadı. Dediğiniz gibi rakip görüyor heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: enige

Kusura bakmayın tanımıyorum sizi, Motorlu araçlar kısmına da pek bakmam sadece popüler konularda ilgimi çekenlere bakarım, ama yazdıklarınızı görünce aklıma turbolinea geldi ve sizin için gerçekten çok üzüldüm. Keşke böyle şeylere zaman harcayacağınıza çocuklarınızla zaman geçirseniz, bir piknik tüpü 17 tl ve emin olun bir çok ihtiyacınızı görür. Alüminyum folyonun en küçük deliğinden, patlıcana sızabilecek en ufak bir gazdan bütün aileyi zehirleyip öldüreceksiniz 17 tl ye bir tüp ya da kilosu 2,5 tl olan mangal kömürü almamak için, bütün dünya Co2 salınımını nasıl azaltabiliriz uğraşında, siz Co2'den patlıcan nasıl kızartılır derdindesiniz? hiç düşündünüz mü bu kadar mühendis bu kadar mimar neden okul okuyor Ar-Ge çalışmları yapıyor? Bence siz arabaya boru takıp lpg den gazlı ocak yapacağınıza ailemi zehirlemekten ve araba içinde patlamaktan nasıl uzak tutarım diye düşünün.

Sizi, ciddiye almıyorum ama başkalarını da kötü örnek olmayın diye, olabileceklerin en azından 10 da 1 inden bahsetmiş olayım istedim.

Beni ciddiye almamaniza üzüldüm. Ama konunun Otomobil forumuna yeni insanları çekmesine de sevindim.

• Vay be fikirlere bak

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

gazlı değil de elektrikli düşünün

Elektriklinin olmamasinin sebebini önceki mesajimda açıkladim hocam. Araba aküsüyle olacak iş degil kisaca.

• Patent basvurusu yap usta

• quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

Patent basvurusu yap usta

Millet dalga geçiyor ama hocam.

Dediğim gibi bu sistem arabalarda fabrika çıkış gelse ne mükemmel olurdu. Kumandayla arabanin içinde altini kısıp açabilsek, ufak bir kamera olsa tencerenin cam kapağinda yemegin durumunu görebilsek. Offf offf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Combalac -- 30 Ekim 2014; 11:05:26 >
  • Araç muayenesinde geçmen imkansız bu kadar uğraşacağına al bir küçük tüp onunla yap kafan rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: HknGkts

Araç muayenesinde geçmen imkansız bu kadar uğraşacağına al bir küçük tüp onunla yap kafan rahat olsun

Konu çok uzun olduğu için herkes her mesaji okuyamiyor bazi seyleri önceki mesajlarimda birkaç kez yazmiştim, en iyisi ben onlari güncelleme yaparak ilk mesaja ekleyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Bir turbo iki combalac, sizin yazdığınız konulara girmeden, yazının size ait olduğunu ve az çok içeriği tahmin edebiliyorum. Yazilar çok eğlenceli oluyor. Gün bey sizlere ayrıca ücret ödemesi lazım, bana bile asgari ücret veriyorlarsa size 3 katını vermeleri lazım.

Turbo benim konulara bir kere bile yazmadı. Dediğiniz gibi rakip görüyor heralde.

Hocam barca, real gibisiniz. Çok fantastik adamlarsiniz, patlıcan konusunu ilk gördügumde çok gulmustum. Bunları düşünmekte ayrı meziyet yani. Ayrıca forum daki, negatif ve pozitif yorumlara saygılı yorumlarda bulunuyorsunuz, konuları bizi zevkle takip ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beyin.dll BULUNAMADI!
  • Aralıksız 1 saattir açtığınız tüm konuları inceliyorum.Gerçekten müthişsiniz,sizinle tanışmak isterdim
  • Hocam konuların direk belli ediyor kendini helal olsun valla. Motorlu Araçlar kısmına fazla bakmam. popülerde görürsem senin için bakıyorum.
    Patlicandan itibaren inovatif projelerini takdir ediyorum bu arada devam..

• Sipariş verebiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.