Şimdi Ara

Bmw Kaput İçinde Kuzu Haşlama... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
7.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartalacar

Slm arkadaşlar ben comabalac adlı arkadaşın geriye dogru açtıgı konuları inceledim ve gerçekten çok takdir ettim bazıları espirili konular ama bir fikir içeriyor neticede tüm önemli buluşlar deneme yanılma yolu ile olmuştur düşünsenize telefon icat edilmeden önce grahambell ile kimler dalga geçmiştir(ben hala o kablolardan ses nasıl gelip gidiyo nalayamamdım:):)) bundan sonra forumda ilk önce combalac adlı arkadaşı takip edecegim saygılar...

Çok teşekkür ederim hocam, saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Combalac -- 30 Ekim 2014; 20:13:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygı bizden Tombalac hocam.

• Hepsini dusunmussunde zıcma yeri ducunnemissin bence ona odaklan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporcular için üretilmiş aliminyüm kaplamalı özel termos işi gören büyük çantalar var yemekleri pişirip tupperware kabına kapatıp çantaya bu kapları atabilirsiniz, 1 gün bilemediniz 8 saat sıcak tutar yolculuk içinde iyi olur çıkarır yersiniz pişirmeye gerek kalmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

quote:

M5 e tüp mü taktırdın

Herkese cevap yazmış ama buna yazmamış
    Kolpaçino 3 forumlarda

Tekrar olmasin diye yazmadim. Diğer konularimda da m5 olayini gündeme getirmiştin ve cevaplamıştım. Eğer hatirlamiyorum diyorsan bilgisayara geçince buluyum sana atıyım.

Bana konuyu atacağına attığın kolpaları ispatla koy arabayı da görelim.

Kolpa nedir?

örneğin aşağıdaki konunun neyini ispatlayim? Mesele konunun iceriği mi yoksa alakasiz şekilde kullandiğim arabayi incelemek, plakasini şase numarasini bilmek mi bunu çözemedim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91389017&p=1#91389017

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91645399&p=1#91645399

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96138259&p=1#96138259

Sana konu ispatla diyen yok ne yapayım senin saçma sapan projelerini, madem bu kadar kafan çalışıyor vatana millete hayırlı bir iş yap la ancak boğaz düşünüyorsun.
    Sen onu bunu bırakta şu M5 i bir görelim şase plaka istemez resim istiyorum, içi bej olan M5 i

Tamam hocam sizin arabaniz daha güzel, orijinal, Türkiye'de tek.

İşine gelmeyince konuyu nereye bağladın ben hiç kendi arabamdan bir kelime ettimmi acizliğinde bu kadarına pes, biraz kendinden utan o kadar insani saf yerine koyuyorsun.
    İtiraf etsene M5 im yok yalan söyledim diye içinde biraz dürüstlük var ise hadi .

Hala cevap alamadık, pm ye de bir cevap vermedin okuduğun halde

Valla yapıştınız birakmiyorsunuz. Aşağıya özelden yazdığıniz mesaji olduğu gibi aktardim. Ne yazilir ki ona? Sizin seviyenize insem olur ama inemem hocam :)

"Ne oldu combalac kurudun kaldın cevap yazamamışsın, işine gelmeyince lafı nasıl çevirdin değilmi senin araban tek bilmem ne birde konuya pargalı çağırmış 😄 pargalı kurtarmaz koçum seni. 
    Senin bütün foyanı çıkartacağım meydana yalancî herif."

Seviyeni düşürecek bir şey yok ortada kıvırmaya yer arama boşuna, bir yalan attın ortaya hiç bahsini bile yapmıyorsun o kadar mesajda neden?? Bana bunu açıkla lütfen

2 nizide tanimam etmem
    ne sempatim olur ne de dusmanligim
    derdiniz neyse gerek pm gereksede konu icinde benim adim gecmesin arkadaslar.

• Bence o kadar uğraşmak yerine egzoz manifoldunun üstüne folyo ile eti sarıp koyun gittiğiniz yere gelene kadar pişmiş olur.
  • Yok artık :)
  • Kaza durumunda direk
  • Ben de kendimi yaratıcı ve hayal gücü yüksek zannediyordum. Büyük bir yanılgı içindeyim. Önünüzde saygıyla eğilirken, bu projelere sizi iten ruh halini de merak ediyorum. Bu kadar zahmete girilip bu kadar uçuk hayaller üreteceğinize bir arkadaşın dediği gibi evde hazırlayıp paket yapın çocuk içinde çakmaklığa takılan su ısıtıcıları fazlasıyla işinizi görür diye düşünüyorum. Tekrar saygıyla eğiliyorum :/

• Hocam Mythbusters'ın arabada yemek pişirme bölümü vardı bi bak istersen
    http://www.discovery.com/tv-shows/mythbusters/videos/cooking-by-car.htm
  • Bu arkadaşımızın hayli ilginç konuları oluyor

Kaputun altına düdüklü tencere, iyiymiş.. Yaratıcılık güzel bir şey ama sen de mantıklı bir şey söyle gözün sevem reis Bagajda piknik tüpü taşımayı güvenli bulmuyorsun ama lpg tesisatında oynama yapmaktan endişe etmiyorsun ilginç. Hadi yaptın, kaputun altına düdüklü tencereyi nasıl yerleştireceksin? Araban 530 idi yanılmıyorsam. Kaputu açıp baktın mı, düdüklü tencereyi nereye koyacaksın? Diğer lpg hattını arabanın içine çekeceğim demişsin. Onu nereye konumlandırmayı düşünüyorsun peki? Herşeyden önce arabanın bir taraflarının delinip biçilecek olması seni rahatsız etmiyor mu?

Al piknik tüpü bagajında dursun hiç bir şey olmaz. Ama illa bir şeylerle uğraşmak istiyorsan sağlam bir inverter al yeter. İnverter alsam elektrikli ocağa akü dayanmaz diyorsun. Bunu dert etmeye gerek yok, ocak çalıştığı sürece motor çalışıp aküyü besleyecek bu kadar basit. Araban tüplüymüş zaten. Öteki türlü lpg harcıyacaktın, bunda da lpg harcayacaksın aynı şey. Sana lazım olan güçlü bir inverter sadece. Bir tane de midi fırın alıp bagaja koy olay tamam. Araba çalışmazken fırını açık unutsan bile akü zayıflamaya başladığında inverter akımı otomatik kesiyor zaten. İnverter benim arabamda da var. Uzun yolda çay kahve için su ısıtıyorum, telefon laptop vs. şarj için kullanıyorum. Piknikte mangalda aydınlatma lazım olduğunda kullanıyorum. Arabanın içini temizleyeceğim zaman elektrik süpürgesini takıp çalıştırıyorum. İnverter güçlü olduğu için herşeyi çalıştırıyor. Bagajdan hat çekip torpidonun altına priz yaptım bu şekilde kullanıyorum.

Ama arabayı mutfağa çevirmek hiç aklıma gelmedi

Bir de devamlı çocukla yola çıktığından bahsetmişsin. Çocuğu bırakacak kimse yok galiba, tek yakınısın sanırım?

Bmw Kaput İçinde Kuzu Haşlama...

• Hocam arabanız şahin sanirim, şahine taktığiniz inverterla nasil elektrik süpürgesi kettle filan çalıştiriyorsunuz. Teknik bilgileri paylaşırmısiniz? Tamam çok güçlü bir inverter alarak rolantide çaliştirarak bazi şeyleri yapin diyorsunuz. Ama ben hala bunun özellikle firin ve kettle çalıştiramayacağini düşünüyorum. Çalıştiramaz derken mesela araba hareket halinde olsa bile buna şarj dinamosu bile dayanmaz şarj da edemez akuyü o kadar hızlı. Elektrikçi arkadaşlar daha iyi bilir tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Combalac -- 31 Ekim 2014; 8:37:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

Ben de kendimi yaratıcı ve hayal gücü yüksek zannediyordum. Büyük bir yanılgı içindeyim. Önünüzde saygıyla eğilirken, bu projelere sizi iten ruh halini de merak ediyorum. Bu kadar zahmete girilip bu kadar uçuk hayaller üreteceğinize bir arkadaşın dediği gibi evde hazırlayıp paket yapın çocuk içinde çakmaklığa takılan su ısıtıcıları fazlasıyla işinizi görür diye düşünüyorum. Tekrar saygıyla eğiliyorum :/

Hocam bazı şeyler için yüzde yüz rantabl ve karli olmasini düşünmeyiz. Örneğin gençlerimizin bazılari günün 4-5 saatini cep telefonundan oyun oynayarak geçiriyor. Veya 30-40 yaşlarinda araba meraklilari 10 liraya 10 dakkada yıkanan arabayi evlerinde 2 saatte yikiyorlar.

Velhasili kelam, hoşuma gidiyor kendi yaptığım şey, çok da faydasini gördüm ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

Kaza durumunda direk

Kaza durumunda Lpg'nin regülatorü de önde ama hemen otomatikmen gaz çikıslarini kesiyor olağanüstü durumda. Benim projemdeki tek sıkıntı, haşlamanın yer saçilması

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Bence o kadar uğraşmak yerine egzoz manifoldunun üstüne folyo ile eti sarıp koyun gittiğiniz yere gelene kadar pişmiş olur.

Sonra sollamaya çikarken gaza yüklensem hanim napiyon sen etleri yakicaksin diye bagirir artik

• Combalac kullanıcısına yanıt
    ne iş yapıyorsunuz hocam ?

• Konuya bak ya.
  • En iyi çözüm.

Bmw Kaput İçinde Kuzu Haşlama...
  • Abi böyle bişey al,en uygun, güvenli ve kullanışlı olanı bu bence. yatağa zaten gerenk yok. içini istediğin gibi dekore et. düdüklü tencereni falan da koyarsın. pikniğe gideceğin zaman tak arkana, devam Allah korusun deprem falan bile olsa, dışarda kalsan, bir aileyi uzun süre idare eder yani

Bmw Kaput İçinde Kuzu Haşlama... Bmw Kaput İçinde Kuzu Haşlama...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.