Şimdi Ara

Bmw M3 900HP...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: processor

Hocam o porche ile kapışma video'suna takıldım ben. 309 Kmh hız yapmış amcalar. iyi ölçmüşler tam 309 hadi onu geçtim.. Yola bakıyorum şeritlerden geçişe bakıyorum, araç sollamya bakıyorum bitürlü aklım almadı o hızı. Maximum 240-260 kmh hız görebiliyorum orada..

Neresi orası we senın araban neki orada 240-260 yapıyorsun ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 16 Şubat 2005, 13:47:12 >
  • Kendi arabam ile yapmıyorum malesef o hızı.. Sadece video'dan görebildiğimi yazdım.
    Yol E-6 Ankara istikameti tünele gelmeden oralarda biyerler diye tahmin ediyorum.. yanılıyor olabilirim.
  • Bu aracın motor omru 3000kmyi gecmez.Gereksiz bir uygulama beygiri yuksek ama torku aynı oranda degil.Enaz 1700 tork olması gerekirdi.Olsada bisey farketmez zaten bu acar bu aynı motorla 3000km den fazla yol yapmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpacHino

werdigin link şifre istiyor düzeltirsen seviniriz

• quote:

Orjinalden alıntı: processor

Kendi arabam ile yapmıyorum malesef o hızı.. Sadece video'dan görebildiğimi yazdım.
    Yol E-6 Ankara istikameti tünele gelmeden oralarda biyerler diye tahmin ediyorum.. yanılıyor olabilirim.

Ben yolu tahmın ediyorum ama benle aynı kanada 3 kişi daha war ki yakında kesinlesecek

Burası kumburgaz paralı yolucda atv nin binasını az ectikten sonra soldaki beyaz kayalarla kaplı bir yamaçta başlıyor

HAtta yolun sonunda sağda akyol makina war.....

Ayrıca orası çok duz bir yol bu hız az bile diorum
  • Kadıköy-Ankara yazan bi levha gördüm.. Ama o hıza inanmıyorum şerit çizgilerine bak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.