Şimdi Ara

Bmw takas dolandırıcılığı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle değerli yorumlarınız icin teşekkür ederim. Bir çok arkadas durumun gayet normal olduğunu söylemiş. Saygı duyuyorum. Ama arkadaşlar benim anlatmak istediğim nokta su bu bir köklü firma hepimiz sözlerine güvenerek gidiyoruz ve ticarette güven çok önemli. Satış temsilcisi yemin ederek aracımın 34 bin tl edeceğini söylüyor. Bmw takas desteği ile bana 37 bin verildi. Yanı arac onlara 34 bine geldi ve bana yemin edip hatta sizin araçtan zarar edeceğiz diye kişi 42 ye bu aracı bir hafta sonra satabiliyor. Benim burda anlatmak istediğim bmw nin ikinci elde yaptığı anormalliktir. Bu şekilde bir firmaya yakışmadığını düşünüyorum. Ve ikinci eldeki felsefelerinin kesinlikle kar olmadığını söyleyen firma. Şahsen ben kendi adıma üzüldüğümü kırıldığımı beyan ediyorum. Serbest piyasa ile karıştırma saçma bence. İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlıkta yapılanı dolandırıcılık olarak nitelemeniz bence yanlış olmuş size yapılan olsa olsa fırsatçılık olarak nitelenebilir ki bunu bile bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu bir dönemde söylemek zor. Hepimizin elinde mevcut olan telefonlardan malum siteye girip aracımızın piyasasını üç aşağı beş yukarı 2 dakikada öğrenmemiz mümkün. Siz bunu yapmamış olmanızın sebebini zamanınızın olmayışı olarak açıklamışsınız zira kabul edilebilir bir faktör. Çünkü bazı kişilerin zamanı ciddi nakit ediyor aracı satmak ile uğraşıp harcayacağı zaman aralığındaki aradaki karını rutin işini yaparken kat be kat kazanabiliyor. Günümüzde zaman ve bilgi nakit ediyor siz de ikisinin de olmaması(yanlış anlamayın bilgi yok derken cehalet anlamında değil aracınızın değeri hakkında bilginin olmaması satıcının yeminine inanarak aracınıza biçilen değeri kabul etmenizden yola çıkıyorum.)nakit kaybetmenize neden olmuştur. Bayinin yaptığında ise bence ticarette yemin olmamalı yemin eden bir kişinin normal sözünün değerine güvenmediğini ancak yeminle sözünü değerli hale getirmeye çalıştığını düşünürüm. Aracınızın piyasasının bu olduğunu ve kar amacı gütmediklerini söylemeleri bir de bunun için yemin etmeleri ETİK olmayan davranış olarak nitelenebilir ama dolandırıcılık kesinlikle değil.

• Yapılan dolandırcılık degilahlaksızlıktır. ZAten su da bir gercek bayi senin aracından kar etmek zorunda neden kar etmesin ki
  • Ticarette karsız satış olmaz. Sana parasını verdiyse isterse 90 bine satar. 2.el araç piyasası böyledir. Gücenilecek bir şey yok ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siz türkiyeye dün mü geldiniz?

Bence şanssızlığınız sanırım ilk kez bu tarz bi takasa girdiniz.Ülkemizde eskisini verip yenisini alacaksan sektör farketmeksizin bayi hareketidir bu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.