Şimdi Ara

BMW Tecrubesi Olan Arkadaslardan Yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004 modele kadar bir arac almak istiyorum. BMW de arastiriyorum.

Ikinci el alirken en az sikinti yasayacagim model hangisidir acaba? Alirken sunlara bak mutlaka sunlara dikkat et diyeceginiz konular nelerdir?

BMW araclar hakkinda tecrubeli arkadaslar tecrubelerini paylasirsa cok sevinirim.

• dostum sorunu tam neye göre soruyorsun ucu cok genis bi soru model cok hangisine göre yazalim. ben 9 yildir e46 320d kullaniyorum sana verecegim cok sade basit tavsiye hangi araci alirsan al ama aracin gecmisine bak gecmisi karisik aractan uzak dur. mümkünse 1. 2. el arac bulmaya calis bakimlari zamaninda yapilmismi vss.. yani sen tam olarak neyi ögrenmek istiyorsun onuda acikla derim. kendi aracim 2007 de almistim 2005 model 1. elden 37 bin km de almistim suan 167 bin km de bakimlari haricinde aracin ic dösemeler vites kutusunun oldugu bölüm direksiyon yiprandi e46 larda kronik sorunlar pencere bölümölerinden tikirdama sesleri geliyor far ikaz isikleri yaniyor airbag lambasi yaniyor kafasina göre sönüyor. simdilik aklima gelenler .
  • Km dusuk olsun
    Donanim yuksek olsun
    Kayitli bakimi olabildigince cok olsun
    Galeri haric maksimum onceki kullanicisi sayisi 2 olsun..

1 mi 3 mu 5 mi 7 mi dersen o sana kalmis.

Ha bir de 2.0 177lik ve 3lt 218ps lik dizel motorlar kronik problem tasiyabiliyor.

biri zincir kirabiliyor digeri emme manifold kelebegi kirip motorun icine dusebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.