Şimdi Ara

BMW, X1'i Adana'da tanıtacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vincentvega

Alman otomotiv devi BMW, yeni modeli X1'i TÜYAP Çukurova Otoshow 2009 Fuarı'nda tanıtacak.

BMW, X1'i Adana'da tanıtacak

TÜYAP, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Çukurova Yetkili Otomobil Satıcıları Derneği (YODER) işbirliğiyle, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası ve Çukurova Fuarcılık A.Ş.'nin desteğiyle düzenlenen Adana 3.Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı 10 Ekim'de kapılarını ziyaretçilere açacak. 15 Ekim'e kadar devam edecek fuarda açılış günü dünyaca ünlü otomobil firması BMW, kısa bir süre önce Almanya'da tanıttığı X1 modelinin Türkiye lansmanını Adana'da yapacak. BMW'nin X5 ve X3'ten sonra X serisindeki üçüncü modeli olan X1'i otomobil tutkunları yakından görme ve test sürüşü yapma fırsatını Çukurova Otoshow 2009 Fuarı'nda bulacak. Fuar süresince katılımcı firmalar farklı aktivitelerle yeni ürünlerini tüketiciye tanıtırken otomobil almak veya otomobilini yenilemek isteyenlere cazip imkânlar da sunulacak.

Haberi yazan adamın X6 dan haberi yok galiba.

• Fuara giden yok mu? Foto ve yorum bekliyoruz .
  • Bu akşam gidiyorum herhalde. Enişte bilet ayarlamış (geçen defa bilet çuvalla dağıtılmış katılımcı firmalara, bu yıl 1 tane ücretsiz bilet bile vermemişler). Öğlene hatta akşama doğru kesinleşir diye ümit ediyorum. Herşey işlerin yoğjunluğuna bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bu akşam gidiyorum herhalde. Enişte bilet ayarlamış (geçen defa bilet çuvalla dağıtılmış katılımcı firmalara, bu yıl 1 tane ücretsiz bilet bile vermemişler). Öğlene hatta akşama doğru kesinleşir diye ümit ediyorum. Herşey işlerin yoğjunluğuna bağlı.

Taner bey izlenimlerinizi bekliyoruz
  • quote:

Bu akşam gidiyorum herhalde. Enişte bilet ayarlamış (geçen defa bilet çuvalla dağıtılmış katılımcı firmalara, bu yıl 1 tane ücretsiz bilet bile vermemişler). Öğlene hatta akşama doğru kesinleşir diye ümit ediyorum. Herşey işlerin yoğjunluğuna bağlı.

Bilet işini halledersen bana P.m atsana Taner abi ona göre arayışa geçelim yoksa normal gireriz
  • bnen gittim fuara BMW güzel ama kaç paradır araç bilen yok . Duruşu güzel ama tüm fuarda alınabilcek fiyata araçalr içinde benim vücut kalıba uygun ,tek araç Subaru legacy oldu. Mercedesler bile arka koltuklarda sıkışık durum var ki, yüzbinlerce liralık araçlar. Gidenler subaru imprezanın içine mutlaka otursunlar ,arka diz mesafesi ve arka koltuk kafanın çarpıp çarpmadığını kontrol etsinler , şaşırtıcı bir genişlik var .

Aracın tipini de düzeltmişler üst sınıf araçlar ile kıyaslama yapılmazsa oldukça ferah ve güzel bir araç .Daha iyisi belki vardır ama fiyatlar uçuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 13 Ekim 2009; 14:43:11 >
  • 55.000 – 60.000
    quote:

az değilmi
  • Adana'daki AUTO SHOW Fuarına gelemeyenler için...

aşağıdaki gibi bir resim çekmeye çalışacağıma söz veriyorum.

• quote:

Adana'daki AUTO SHOW Fuarına gelemeyenler için...

aşağıdaki gibi bir resim çekmeye çalışacağıma söz veriyorum.

hanim kızmasın abi

• Taner Bey resimleri bekliyoruz dört gözle.
  • Abilerinin yanında bayağ bir ilgi görmüş . . .
  • Resim koyan yok. Bari netten bulduğum resimleri koyayım. Belki arkadaşlara motivasyon olur :

• araba tanıtımına gecelik ile gelmişleren alttaki pembeliler

• Akşam gidiyorum. Sanırım saat 19:00 ve 20:00 arasında orada olurum. Enişte ve oğlumla gideceğim. Ama bu kadınlar falan abartı olmuş. Sırf abazaları çekmek için yapılmış bir girişim. Zaten şaka değil gerçekten de sırf kadınları görmek için geliyorlar.

Baksanıza, sn. Ümit Özgümüş de orada...

Fuarda araçlar hakkında ayrıntılı bilgi verecek satış temsilcisi yerine geceleri rüyaları süsleyecek manken getirmişler! Hayret birşey. Ama fena da değil yani, on second thought. Hem de AYKAN getirmiş bu LBD giymiş kızları. Kesin Pink Organizasyonun bu işte bir parmağı var. Tebdil-i kıyafetli erkek güvenlikçileri de herhalde görürüm.

Yani İYİ Kİ ne ile karşılaşacağımızı (otomobil olarak) bilerek gidiyoruz yoksa sadece PARA ile giden de kandırılır, PARA ve AKIL ile giden 2. girişimde kandırılır, PARASIZ ve AKILSIZ giden de iflah olmaz, 1 yıl sağda solda konuşur; "abi Sİ-Sİ'ye bindim, koltuk beni sardı, şerefsizim, 2 numaradaki Aysel sarmadı beni öyle, direksiyon parmaklarıma göre şekil aldı, optitron ibre, tiptronik vites, uçak abi uçak, param olacak ilk önce ondan alırım..." ve bu konuşma ona göre bir kültürel zenginliktir ama ne olsaydı da biraz daha literatür okuyup öyle gelselerdi. Şu bir gerçek ki otomobil satmak kadar KOLAY birşey yok, ihtiyacınız olan tek şey olmayan kumaş parçası ve 2 yüksek topuk, Adana'daki tüm otomobil bayilerini gezdim ve sadece OKAR'da bayan görmedim, o da işyeri 40 km uzakta, herhalde ondan yok.

Neyse, akşam bakalım ne olacak... Ben de sizin kadar merak ediyorum.

quote:

Edit: Resim Alıntı ve Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 14 Ekim 2009; 16:21:24 >

• @vincentvega'nın fotoğraflarından anladığım kadarıyla sadece araba tanıtmıyorlar.

Bu arada kaynakta 3.araba denmiş,4.araba olması gerekli.
  • Taner Bey'in fuar izlenimleri ve fotoğrafları :

http://forum.donanimhaber.com/m_35126885/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.