Mayıs 2023 BMW sitesinden X2 benzinli satış fiyatı: ![]() |
BMW X2 DİZEL M SPORT X (6. sayfa)

-
-
Tarihe notumuzu düşelim.
2.el araçlar şu an sıfırdan daha mı pahalı ne?
-
arkadaşlar arka koltuk için telefon tutucu bulamıyorum hiçbir yerde. nereden bulabilirim?
bebeğimize telefonda bi şey izletmek imkansız hale geliyor spor koltuk yüzünden hiçbir tutucu durmadı.
teşekkür ederim.
-
2020 x 2 dizel aracım ön fren balata ikazı verdi otosupermarketten Bosch balata ve ikaz kablosu sipariş verdim bugün taktırdım ancak hala ikaz veriyor ustalar kablo orjinal olmadığı için diyorlar ama bana mantıksız geldi çünkü ben arka balatalarin degistirdim kablosuda değişti öyle olsaydı bu sefer arkalar içinde uyarı vermezmiydi.sizce ne yapmaliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fren hidroliği için hangi numara yağı kullanmalıyım DOT 3 DOT 4 vs.bilen varmı
Mayıs 2024 itibariyle benim arabanın piyasa değeri:
-
Bu sene X2 kasa değiştirdi. Dolayısıyla bu topic için yazaılacak fazla bişi kalmadı.
Güncel yeni kasa benzinli X2 fiyatı paylaşarak forumu sonlandırayım:
-
Yeni kasa X2'nin arkadan görünüşü:
-
Yeni kasa X2 önden görünüşü:
-
Benim 3 yaşına ulaşan X2'nin güncel 2.el piyasa fiyatı:
-
Hocam kolay gelsin 2020 X2 aracım park ederken ve parktan çıkarken direksiyon manevraları da garip sesler çıkarıyor ama hehangi bir arıza ışığı yanmadı birkaç kişiye gösterdim dieksiyon kutusu diyen oldu motor kulakcigi diyen oldu araba 40 binde sizce direksiyon kutusu arıza ışığı yakmadan sorun cikarirmi bilginiz varmı
Direksiyon milinin yağlanması faydalı olabilir.
Bir de çıkan sesler lastikten geliyor olabilir ve balata değişimi vakti gelmiş olabilir.
Geçmiş olsun.
-
Benim 3,5 yaşına ulaşan dizel X2'nin güncel değeri:
-
O fiyat dizel diye ama satışı imkansız bence;çok bilinçsiz bir alıcı çıkmazsa 😁 zor dostum zor.1750 gideri var bu piyasada moral bozmak istemem ama.🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 10 Ocak 2025; 0:16:55 >
apple car play nasıl aktif edebiliriz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X