Şimdi Ara

Bobiler üyesi aranıyore.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir hayır sever vatandaş bir adet montemi beğenebilir mi acaba ? Bobi olmam için bu şart.

www.bobiler.org/unt0uchable

Şimdiden teşekkür ederim.

• pek bisi yapmamis
    beğenmek için birşeylerin olması gerektiğine inanıyore
  • Hönk! 5 adet monte yaptım gözükmüyor mu ?
  • monteleri:
    nee: tüm monteleri | fotoşoplar | yazılar | videolar | logladığı monteler |
    ama nası olur: eklenme tarihine göre | süperlike göre | baloncuklanma tarihine göre

pek bisi yapmamis

maalesef

yukarıdan tüm monteler seçili...

bende bir hata yoktur diye umuyorum
  • 5 adet monte yapma hakkınız var. eğer bu montelerden biri beğenilirse normal üye olcaksınız. tek güzel monteyle bile olur. yaptığınız monteler şimdilik konu sayfalarında gözükmeyecek, sadece bobiler.org/unt0uchable sayfasinda gozukecek.

Kendi sayfama girdiğimde 5 adet monte görüyorum ki bunları ben yaptım. Sizde nasıl gözükmüyor ya ne biçim iştir bu!
    :S
  • sendemi kuçu oldun yoksa zira ben kurtulamadım bi türlü
  • * aranıyore ?

Sondaki "e" fazla değil mi sence?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bobiler.org Hakkında
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üye olunca kuçu olarak başlıyorsun adam sana 5 adet monte hakkı veriyor biri beğenilirse bobi oluyorsun. Ya iyi de elalem monteleri göremiyor nasıl beğenecek ? Nasıl bir sistem ki bu ?

quote:

Orjinalden alıntı: Allein König

* aranıyore ?

Sondaki "e" fazla değil mi sence?

Onun ayrı bir esprisi var farkındayım tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaterasu -- 9 Nisan 2009; 19:26:08 >
  •  Bobiler üyesi aranıyore.

yeterlidir...
  • Üye değilsin ki sen ?

Ayrıca;

Bobiler üyesi aranıyore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaterasu -- 9 Nisan 2009; 19:30:28 >
  • harikuleyt verebiliyodum ben.
  • @Aliien König
    aranıyore
    sacmalatmaca
    göstermece

Bunlar Bobi konusmasıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Üye olunca kuçu olarak başlıyorsun adam sana 5 adet monte hakkı veriyor biri beğenilirse bobi oluyorsun. Ya iyi de elalem monteleri göremiyor nasıl beğenecek ? Nasıl bir sistem ki bu ?

hayır üye olunca kuçu olarak başlamıyosun,makina beğenmezse montelerini kuçu yapıyo..benim ilk eklediğim monteler gözüküyodu ama kuçu olduktan sonra sadece kuçuların sayfasında gözükmeye başladı. aslında sistemlerinide anlamadım sonra anlamaktanda vazgeçtim zaten
  • bobiler sistemini anlamaya gerek yok sadece bak gül eglen o kadar
  • quote:

Üye değilsin ki sen ?

Ayrıca;

Bobiler üyesi aranıyore.

üye değilmiyim :D allah'ım

efendy sayfasına bakıver
  • arkadaşlar bende de aynı sorun var resim yüklüyorum gözükmüyor hiç bir yerde nedendir.beni de bir bob yapsanız süper olacak bea

http://www.bobiler.org/tuna_caglar_gumus
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobody

quote:

Üye değilsin ki sen ?

Ayrıca;

http://img10.imageshack.us/img10/5969/scr4538074.jpg

üye değilmiyim :D allah'ım

efendy sayfasına bakıver

Açıklar mısın acaba neden montelerim görünmüyor ? Ayrıca resimde "pavlov anneye anlatır gibi anlat" yazdığından öyle dedim.

• resmin yukarısı çıkmadığı için... her ne ise

konu hakkında hiçbir fikrim yok ancak eğer cok yakın zamanda (1-2 saat) eklediysen olabilir benim arkadaşımın başınada gelmişti aynı monteden 10 tane göndermişti hatta ancak tam bir fikrim yok yeterince açık değil farkındayım ama bu kadar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobody

resmin yukarısı çıkmadığı için... her ne ise

konu hakkında hiçbir fikrim yok ancak eğer cok yakın zamanda (1-2 saat) eklediysen olabilir benim arkadaşımın başınada gelmişti aynı monteden 10 tane göndermişti hatta ancak tam bir fikrim yok yeterince açık değil farkındayım ama bu kadar..

Yok ilk montemi yaklaşık 1 ay önce gönderdim fazla önemsemedim sonra mail attım cevap gelmedi. Şimdi de buraya yazayım dedim. Ozan beyi buraya davet ediyoruz.

• benim üyeliğim vardı birsürüde monte koymuştum herkes beğeniyordu sildiler sonra bir anda üyeliğimi neden üyelik sildiklerine dair bilgisi olan varmı kurallar kısmını filanda görmedim. fakat 1 konuya birden çok monte atmıştım ondan sonra silindi yasakmıydı o acaba
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.