bizim mehmet abi kampanya yapmış böbrek alana karaciğer %50 indirim oradan alırız daha iyi
şaka bir yana okurken bir an yapsam mı dedim neyse dedim boşver
Aylık 1300 tl maaş alıyorsan , 4 yılda 62 bin tl yemeden içmeden biriktirebilirsin.
Bir böbrek için yıllarını vermene gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: fromhellhound
quote:
Orijinalden alıntı: yorgun şair
bizim mehmet abi kampanya yapmış böbrek alana karaciğer %50 indirim oradan alırız daha iyi
şaka bir yana okurken bir an yapsam mı dedim neyse dedim boşver
Aylık 1300 tl maaş alıyorsan , 4 yılda 62 bin tl yemeden içmeden biriktirebilirsin.
Bir böbrek için yıllarını vermene gerek yok.
1.300 alanın cebinde 1300 kalmıyor ki ben 1.300 biriktirebilirim orası ayrı maddi olarak çok şükür bir sıkıntım yok ne bileyim insanları bu düşüncelere iten kişiler utansın.
hocam mafyanın biri gelicek böbreğini alıcak oldugun yerde bırakcaklar seni sonra saçma sapan konuşma lütfen
Aslında bu işi yapan hastaneler var , canlı örneğinede şahit oldum , fakat hastanenin buradaki komisyonu nedir bilmiyorum.
Konu dışına açsaydın fenomen olurdun
quote:
Orijinalden alıntı: semavi7
Konu dışına açsaydın fenomen olurdun
Banım var ne zaman açılcak bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
250bine tum insani satiyorlar. niye tek bobrek icin 250bin verelim?
en fazla 35-40 bin eder.
250 bin mi milyonlarca dolar ediyor insan organlarının hepsi ortalama.
AcılıUçanTaco
kullanıcısına yanıt
250bin verirsen senin icin afrikadan, geri kalmis musluman ulkelerden insan ayarlayabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
250bin verirsen senin icin afrikadan, geri kalmis musluman ulkelerden insan ayarlayabilirim.
Kalsın hocam köleci toplum yapısına hayır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme