Şimdi Ara

böbrek nakli oldum beyler (fotolar geldi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
4.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böbrek.avi beyler.

şaka bir yana geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun kardeşim.
  • Gazeteye sarıp sana verdiler demek, geçmiş olsun hocam. Bundan sonraki ömrün daha sağlıklı olur umarım.
  • Geçmiş olsun darısı olmayanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablon

quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

nerde oldun hangi hastane benim dr luk yaptığımda çok geliyor nakil hastaları

istanbul özel gaziosmanpaşa hastanesinde hocam. siz doktor musunuz?

evet ama alman hastanesindeyim

ne doktorusunuz hocam alman hastanesinde
  • quote:

umudum gerçekleşti sonunda. dün akşam yoğun bakımda ameliyata girdim. bugün akşam 5 de yoğun bakımdan çıkarılıp hasta odasına alındım. hastanede ne zamana kadar kalacağım belli değil. hasta odasından internette yardırıp vakit geçiriyorum.

daha once konusmustuk herhalde, nick tanidik geliyo.

gule gule kullan

edit; nerden hatirladigimi buldum.
    uludagda sormustun nakille ilgili biseylerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 15 Temmuz 2013; 11:34:12 >
  • quote:

umudum gerçekleşti sonunda. dün akşam yoğun bakımda ameliyata girdim. bugün akşam 5 de yoğun bakımdan çıkarılıp hasta odasına alındım. hastanede ne zamana kadar kalacağım belli değil. hasta odasından internette yardırıp vakit geçiriyorum.

İşte senin gibi kardeşlerimizin umudu olan bir doktor şu an kaçma şüphesiyle hapiste. Ayrıca bu işi Türkiye'ye getiren insan. Transplantasyonda dünyada yaşayan en iyi 2. doktor ve Türk. Geçmiş olsun.
  • Dh adına oralarda oturan forumcular arkadası ziyarete gitseler cok güzel olur. SS leri de bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 15 Temmuz 2013; 12:50:04 >
  • geşmiş olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dexter342

quote:

cok ıyı hocam sevındım o ankı mutlulugunuzu gormeyı cok ısterdım en kotu gununuz bu olur ınsallah

teşekkür ederim sevgili DH li kardeşim :)

Kurtuldun sonunda makınelerden hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: duma

Kanka bisi dicem, kuş uçuyor mu? ameliyattan hemen sonra? yani hep merak etişimdir

Lan ne adamsınız

• Hocam öncelikle geçmiş olsun.Ben de bir yakından biliyorum bizde kaldılar bir süre.
    1 hafta kadar hastanedesiniz,daha sonra eve çıkabilirsiniz,çıktıktan sonra 2-2,5 aylık bir süreç var bu süreçte sterilize edilmiş bir odada kalmanız ve maske takmanız gerkeiyor insanlarla aynı ortamdayken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

nerde oldun hangi hastane benim dr luk yaptığımda çok geliyor nakil hastaları

istanbul özel gaziosmanpaşa hastanesinde hocam. siz doktor musunuz?

evet ama alman hastanesindeyim

Hadii ben orda dogmusum ya lae

bu arada cok gecmis olsun arkadasim umarim saglikli guzel bir hayatin olur hep

• Geçmişolsun hocam inşallah en kötü gününüz bu olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

İşte senin gibi kardeşlerimizin umudu olan bir doktor şu an kaçma şüphesiyle hapiste. Ayrıca bu işi Türkiye'ye getiren insan. Transplantasyonda dünyada yaşayan en iyi 2. doktor ve Türk. Geçmiş olsun.

Allah Allah ne adamsiniz her konuyu siyasete cevirme cabasi surda kardesimiz mutlu bir gununu paylasiyor sen hemen atlamissin acaba neden iceri almislar o adami yaz da herkez bilsin.Burdan nasilsa kimse bilniyor sallayalim oltayi tutar elbet demek kolay tabii

• Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

quote:

Allah Allah ne adamsiniz her konuyu siyasete cevirme cabasi surda kardesimiz mutlu bir gununu paylasiyor sen hemen atlamissin acaba neden iceri almislar o adami yaz da herkez bilsin.Burdan nasilsa kimse bilniyor sallayalim oltayi tutar elbet demek kolay tabii

Siyaset değil bu ayrıca konuyla tamamen alakalı. Belki o hekim içerde olduğu için ameliyat olabilecek 10 kişi olamadı. Çok riskli hastaları o ameliyat ediyordu çünkü. Siyasi parti ismi de yazmadım isim bile vermedim. Her akşam gitse karakola imza verse gündüz ameliyatını yapsa bunun sana ne zararı var? Hatta evinin önünde araç beklesin ama adam hayat kurtarsın. Bırakın bu korkuyu artık merak etme kimse indirmez senin başkancığını koltuktan zorla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

quote:

Siyaset değil bu ayrıca konuyla tamamen alakalı. Belki o hekim içerde olduğu için ameliyat olabilecek 10 kişi olamadı. Çok riskli hastaları o ameliyat ediyordu çünkü. Siyasi parti ismi de yazmadım isim bile vermedim. Her akşam gitse karakola imza verse gündüz ameliyatını yapsa bunun sana ne zararı var? Hatta evinin önünde araç beklesin ama adam hayat kurtarsın. Bırakın bu korkuyu artık merak etme kimse indirmez senin başkancığını koltuktan zorla.

Sen gecistirecegine o hekim neden icerde tutuluyor onu diyiver hele

• Geçmiş olsun. Ben de 2010 yılı Ağustos'unda böbrek nakli olmuştum. Bilirim diyalizin zorluklarını. 1,5 yıl diyalize girdim. İlk 3 ay özellikle dikkatli olmanı öneririm. Pek fazla otobüslere binme, insan içine çok girme özellikle de kalabalık yerlere. 3 aydan sonra risk epey azalıyor. Maske kullanımı da geçebilir. Yavaş yavaş spora başlamanı özellikle öneririm bu süreçten sonra. Vücut toparlandıktan sonra spor yapmak çok iyi olur. Ben de yaklaşık 13 aydır bisiklet sürüyorum. diyalize girdiğim sıra kuru ağırlığım 79 kiloydu şu anda 67-69 kg aralığındayım. Bisiklet, yüzme gibi sporlar olabilir. Ama bu süreçte değil. biraz zaman geçsin. Diyalize girdiğim zamanlarda hatırlıyorum da 100 metre mesafedeki ekmek fırınına yavaş yavaş yürürken nefes nefese kalırdım. şimdi Ankara'da TRT yokuşunu çıkıyorum bisikletle. Doktorlar da tavsiye eder sporu, tabii ki nakilli böbreğe zarar vermeyecek şekilde. o yüzden vücudum daha uygun olsa da bodybuilding gibi güç antrenmanı yapmıyorum , onun yerine bisiklet, yüzme gibi kondisyon sporları iyi olabilir biz nakilliler için ve günde en az 3 litre su içmek de önemli. ben bazı uzun turlarda (100 km +) 7-8 litreyi bulabiliyorum. Tekrar geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.