Şimdi Ara

Böbrek taşı düşürdüm (FOTOĞRAFLI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Kötü birşey gibi la.Kırık elmas tanesine benzettim 50 krş. neye gönderme?

Aynen hocam çok parlak artık hammadesi neyse 50 kuruş o an elime geçti boyutun az çok anlaşılması için 50 kuruşun yanına koyup çektim

Ha anladım.A4 kağıdı yeterli değil diyorsun.Güzel olmuş.Valla merak etmiyor değildim doğrusunu söylemek gerekirse Teşekkürler.Genelde böyle mi? Birde sürekli oluyor diyorsun.Tedavisi vs. varsa böbrek taşı düşürmektense, düşürmemek iyidir.Ağrısı kötü oluyor, bi abimizede olmuştu mahallede G.olsun bu arada

• quote:

quote:

quote:

Aynen hocam çok parlak artık hammadesi neyse 50 kuruş o an elime geçti boyutun az çok anlaşılması için 50 kuruşun yanına koyup çektim

Ha anladım.A4 kağıdı yeterli değil diyorsun.Güzel olmuş.Valla merak etmiyor değildim doğrusunu söylemek gerekirse Teşekkürler.Genelde böyle mi? Birde sürekli oluyor diyorsun.Tedavisi vs. varsa böbrek taşı düşürmektense, düşürmemek iyidir.Ağrısı kötü oluyor, bi abimizede olmuştu mahallede G.olsun bu arada

Tedavi yok diyorlar hocam taşı analize yollamamız gerek falan diyorlar. Bünyeyle alakalı bi durum sürekli taş yapıyor nedense valla ağrısını Allah düşmanıma vermesin teşekkür ederim hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tedavi yok diyorlar hocam taşı analize yollamamız gerek falan diyorlar. Bünyeyle alakalı bi durum sürekli taş yapıyor nedense valla ağrısını Allah düşmanıma vermesin teşekkür ederim hocam

aynen bende merak ettim ne taşı acaba?

• Geçmiş olsun
  • Nereden cikiyo o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 kuruş nası pipiden düştü la ben anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

50 kuruş nası pipiden düştü la ben anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

50 kuruş nası pipiden düştü la ben anlamadım

/>
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.