Şimdi Ara

>> BODY BUILDING VE LIKIT URUNLER?? <<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, spora baslamadan yaklasik yarim saat once alinmasi tavsiye edilen amerikan mali bir urun var.. Siyah tupte satiliyor her biri yaklasik 7-10 ytl arasi degisiyor ve tek bir tup uc defa kullanilabiliyor..

Soylenenlere gore yag yakmada metabolizmayi hizlandirmada cok etkiliymis.. Kullanan varsa yorumlarini bizimle paylasabilir mi?

• L-carnitine metabolizmayı hızlandırmaz sadece kardiovasküler çalışma esnasında yağ yakıcı enzimlerin daha çabuk ve fazla salgılanmasına neden olur. diyet yoksa kardiovasküler çalışma yoksa o tüpler de pek bir işe yaramaz.
  • Bu bahsettiğin likit ürünlerin üzerinde ne yazıyor?

Çünkü L-carnitine değil de amino likit de olabilir bahsettiğin ürün. Zannediyorum multipower ın var böyle bir likit ürünü. Eğer amino ise tabi ki faydası vardır, likit olması kana hızlı karışarak daha çabuk etki göstermesini sağlar, metabolizmayı hızlandırıp performansı da arttırdığı için yağ yakma özelliği de vardır vesaire.... Diğer taraftan carnitine in bu kadar pahalı olması mümkün değil kanımca.

Ama eğer L-carnitine ise ürün, 3RS!N gerekli şeyi söylemiş....
  • Ben weider kullandım ZUĞAŞİBERE o da siyah tüpte. Yanılmıyorsam 1500 mglık 20 tüp vardı bir kutuda ,tabii weider ise fiyatı normal sayılır çünkü piyasa fiyatı 110 ytl civarı salondan alırsanız bu fiyata satarlar.

ekleme : bu derken 7-10 ytl arası yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 24 Aralık 2008; 11:53:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

Ben weider kullandım ZUĞAŞİBERE o da siyah tüpte. Yanılmıyorsam 1500 mglık 20 tüp vardı bir kutuda ,tabii weider ise fiyatı normal sayılır çünkü piyasa fiyatı 110 ytl civarı salondan alırsanız bu fiyata satarlar.

ekleme : bu derken 7-10 ytl arası yani.

Abi bahsettiğin yağ yakıcı mı, amino mu?
  • Likit l-carnitine şu linki buldum :http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=60&ProductId=12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 24 Aralık 2008; 12:47:59 >
  • quote:

Likit l-carnitine şu linki buldum :http://www.besinmarket.com/pinfo.asp?pid=286

evet linktekinin aynısı.. weider marka..
  • ikiye böl yarısını spor öncesi yarısını bitince iç yada tamamını spor öncesi içmen yeterli.
  • http://bodyforlife.com/exercise/cardiotraining.asp ayrıca kardiovasküler çalışma için bu cetveli önerir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turşu Paşa

http://bodyforlife.com/exercise/cardiotraining.asp ayrıca kardiovasküler çalışma için bu cetveli önerir misiniz?

Evet; benim çalıştığım piramit sisteme benzeyen bir çalışma ama bunun süresi kısa en az 25dk olmalı. Ben 45 dk çalışırım, burdan farklı olarak 2,5 ar dakikadan level 7 ile başlarım 7,5-8-8,5-9.... şekline 11-12 ye kadar 20-22 dk boyunca çıkarım 22. dkdan sonra inişe geçerim 11-10,5-10-9,5 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 24 Aralık 2008; 13:00:26 >
  • quote:

quote:

http://bodyforlife.com/exercise/cardiotraining.asp ayrıca kardiovasküler çalışma için bu cetveli önerir misiniz?

Evet; benim çalıştığım piramit sisteme benzeyen bir çalışma ama bunun süresi kısa en az 25dk olmalı. Ben 45 dk çalışırım, burdan farklı olarak 2,5 ar dakikadan level 7 ile başlarım 7,5-8-8,5-9.... şekline 11-12 ye kadar 20-22 dk boyunca çıkarım 22. dkdan sonra inişe geçerim 11-10,5-10-9,5 gibi.

23 Yaşındayım, 102 kiloyum şu an boyum 1.75 25 dakikanın ilk 5 dakikasını 5.5 koşuyorum.. 5 ten sonra kademeli olarak tırmandırıyorum (maksimum level 9 a çıkıyorum) 25 dakikayı o şekilde tamamlıyorum şu an henüz bir programım yok 2 senenin üzerine tekrar başladım.

sizin tavsiyeleriniz nedir?

• quote:

quote:

quote:

23 Yaşındayım, 102 kiloyum şu an boyum 1.75 25 dakikanın ilk 5 dakikasını 5.5 koşuyorum.. 5 ten sonra kademeli olarak tırmandırıyorum (maksimum level 9 a çıkıyorum) 25 dakikayı o şekilde tamamlıyorum şu an henüz bir programım yok 2 senenin üzerine tekrar başladım.

sizin tavsiyeleriniz nedir?

Henüz kilon fazla ve bu başlarda bunlardan hızlı bir şekilde kurtulursun o yüzden zayıflaman yavaşlayana kadar bu şiddette bir kardiovasküler çalışma yapmana hiç gerek yok. 2 hafta kadar sabit hızda 45dk boyunca koş ama bu hız ne çok yüksek ne de çok yavaş olsun 6-8 arasında bir seçim yapabilirsin tabii sürtünme ve motorun gücünü bilmiyorum 45dk da çıkaracağın hızı sen belirlememelisin. 2 hafta sonra piramit düzene geç ama 45dk yerine 20-25 dk piramit koşup geri kalan zamanı yine sabit tempoda tamamla. 5.yada6. hafta dayanıklılığın artınca şiddeti iyice arttır tüm çalışmanı piramit olarak çalış böylece tempolara alışmamış olan metabolizman ilk günki gibi yağ yakmaya devam eder.
    Salonda çalışıyorsan bir kısım çalışmanı koşu bir kısmını eliptik , bir başka hafta yatay bisiklet ve bir kısmını koşu , yada varsa kürek gibi seçenekler ile çeşitlendirerek vücudunu şaşırt tempoya alışmasın. yine kendimden örnek vermem gerekirse ilk hafta 45 dk koşuyorsam 2. hafta 25dk koşu 20dk eliptik , 3 hafta 45dk piramit koşu 4.hafta 20dk yatay bisiklet 25 dk piramit koşu 5. hafta 45dk piramit 6 hafta 25dk piramit 20 dk kürek şeklinde çeşitlendirir ve şiddettle oynarım. bu şekilde çalışmaları da şekilllendirmek salondan çıkarken ayakkabınızı bağlarken bile yağ yakmanızı sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 24 Aralık 2008; 13:19:33 >

• quote:

Likit l-carnitine şu linki buldum :http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=60&ProductId=12

şimdi anlaşıldı

düzeltme: Bu arada @Turşu Paşa, sırf carnitine e yüklenme, ara öğünlerinde lifli gıdalar tüketmeye özen göster

Sağlıklı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZUĞAŞİBERE -- 24 Aralık 2008; 13:33:29 >

• quote:

Henüz kilon fazla ve bu başlarda bunlardan hızlı bir şekilde kurtulursun o yüzden zayıflaman yavaşlayana kadar bu şiddette bir kardiovasküler çalışma yapmana hiç gerek yok. 2 hafta kadar sabit hızda 45dk boyunca koş ama bu hız ne çok yüksek ne de çok yavaş olsun 6-8 arasında bir seçim yapabilirsin tabii sürtünme ve motorun gücünü bilmiyorum 45dk da çıkaracağın hızı sen belirlememelisin. 2 hafta sonra piramit düzene geç ama 45dk yerine 20-25 dk piramit koşup geri kalan zamanı yine sabit tempoda tamamla. 5.yada6. hafta dayanıklılığın artınca şiddeti iyice arttır tüm çalışmanı piramit olarak çalış böylece tempolara alışmamış olan metabolizman ilk günki gibi yağ yakmaya devam eder.
    Salonda çalışıyorsan bir kısım çalışmanı koşu bir kısmını eliptik , bir başka hafta yatay bisiklet ve bir kısmını koşu , yada varsa kürek gibi seçenekler ile çeşitlendirerek vücudunu şaşırt tempoya alışmasın. yine kendimden örnek vermem gerekirse ilk hafta 45 dk koşuyorsam 2. hafta 25dk koşu 20dk eliptik , 3 hafta 45dk piramit koşu 4.hafta 20dk yatay bisiklet 25 dk piramit koşu 5. hafta 45dk piramit 6 hafta 25dk piramit 20 dk kürek şeklinde çeşitlendirir ve şiddettle oynarım. bu şekilde çalışmaları da şekilllendirmek salondan çıkarken ayakkabınızı bağlarken bile yağ yakmanızı sağlar.

çok sağol tavsiyelerin için, salonda çalışıyorum 25 dakika koşu, 25 dakika bisiklet yapıyorum calf yazdı hoca ilk hafta için (bu gün üçüncü güne girdik yolun daha çok başındayım ama aşırı bir istek var zaten iki ay öncesine kadar 112 kiloydum ve sıkıntı yaratmaya başlamıştı benim için) , mideye çalışıyorum bunlar dışında..

Yemek düzeni ile ilgili henüz herhangi bir şey yazmadı ama ben sabahları aç karnına bir bardak greyfurt suyu içiyorum, öğlen yemeğimi normal porsiyonda iki kepek ekmeği ile yiyorum.. Akşam sadece çorba içiyorum bunun dışında bol su tüketiyorum.. Zaten kilo vermemde en etkili yöntem bu düzen oldu.. Ve insanlar görüp şaşırdığında daha da çok gaza geliyorum Tabi herşeyden önce kendi sağlığım için bunu yapıyorum ama mesela insanların evvelden bana davranışları, herkesin ortak tutumu ve hareketleri aklıma koşu bandındayken geldiği zaman 7 levelden 9 levele fırlıyorum acaip bir hırs bürüyor gözlerimi

Bu hırsımı hiç yitirmek istemiyorum.

Ayrıca önümüzdeki ay pazartesi, çarşamba, cuma günleri body building; salı , perşembe ve cumartesi boks yapmak gibi bir planım var (evvelden kick box yaptım uzun bir süre onunda faydasını gördüm)

Bunun dışında evimde koşu bandım ve voit in 15 kg lik değiştirilebilir dumbell larından var.. Evde nasıl bir program yapmalıyım? Sabahları 1 saat erken kalkıp 6.ncı levelde yarım saat kadar koşturuyorum..

@ Zuğaşibere

Carnitine program ağırlaştığı zaman gireceğim, tavsiyen için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turşu Paşa -- 24 Aralık 2008; 13:44:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.