Şimdi Ara

Body Building yapıyorum askere gittiğimde vücudumda bırakmış gibi mi olur. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vücudunu da yanında götürmüyon mu kardeş
  • Dağdan uzun süre aç vakit geçirmediğin sürece birşey olacağını sanmıyorum. Zaten sabah koşuları filan oluyor sanırsam en azından fit kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygkhan

Vücudunu da yanında götürmüyon mu kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Askerde komando olup dağda 2 hafta kalmayacağını varsayarsak pek bir kas kaybın olmaz. Zaten kaybetcek olsan da sorun değil çünkü kas hafızası diye birşey var. Vücudu bir kere belli bir aşamaya kadar geliştirir ve sonradan o kasları kaybedersen tekrar o seviyeye gelmen öncekinin yarısından daha kısa sürebilir.

Doğru diyorsun aynılarını yazacaktım da kas hafızası farklı birşey değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Askerde komando olup dağda 2 hafta kalmayacağını varsayarsak pek bir kas kaybın olmaz. Zaten kaybetcek olsan da sorun değil çünkü kas hafızası diye birşey var. Vücudu bir kere belli bir aşamaya kadar geliştirir ve sonradan o kasları kaybedersen tekrar o seviyeye gelmen öncekinin yarısından daha kısa sürebilir.

Doğru diyorsun aynılarını yazacaktım da kas hafızası farklı birşey değil miydi?

Sen söyleyince baktım google dan, 2 anlamda kullanılıyor sanırım. Biri sürekli atış yapan bir sporcunun belli bir süre sonra atışlara pek konsantre olmasa bile aynı isabette atış yapabilmesi, diğeri de benim dediğim gibi uzun süre ağırlık çalışmış biri zamanla kaslarını kaybetse bile tekrar başladığında hızlı yol katetmesi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.