Dağdan uzun süre aç vakit geçirmediğin sürece birşey olacağını sanmıyorum. Zaten sabah koşuları filan oluyor sanırsam en azından fit kalırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: bygkhan
Vücudunu da yanında götürmüyon mu kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Askerde komando olup dağda 2 hafta kalmayacağını varsayarsak pek bir kas kaybın olmaz. Zaten kaybetcek olsan da sorun değil çünkü kas hafızası diye birşey var. Vücudu bir kere belli bir aşamaya kadar geliştirir ve sonradan o kasları kaybedersen tekrar o seviyeye gelmen öncekinin yarısından daha kısa sürebilir.
Doğru diyorsun aynılarını yazacaktım da kas hafızası farklı birşey değil miydi?
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Askerde komando olup dağda 2 hafta kalmayacağını varsayarsak pek bir kas kaybın olmaz. Zaten kaybetcek olsan da sorun değil çünkü kas hafızası diye birşey var. Vücudu bir kere belli bir aşamaya kadar geliştirir ve sonradan o kasları kaybedersen tekrar o seviyeye gelmen öncekinin yarısından daha kısa sürebilir.
Doğru diyorsun aynılarını yazacaktım da kas hafızası farklı birşey değil miydi?
Sen söyleyince baktım google dan, 2 anlamda kullanılıyor sanırım. Biri sürekli atış yapan bir sporcunun belli bir süre sonra atışlara pek konsantre olmasa bile aynı isabette atış yapabilmesi, diğeri de benim dediğim gibi uzun süre ağırlık çalışmış biri zamanla kaslarını kaybetse bile tekrar başladığında hızlı yol katetmesi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme