Şimdi Ara

Bodybuildingcilerin Dünyanın en zor sporunu yapıyorum diye gezmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leobolt

Öncelikle teşekkür ederim fakat birden fazla kişilerdi :)

Benim alıp veremediğim bir şey yok insanları ilgi alanlarına göre sınıflayıp eleştirmem fakat yıllardır gözlemlediğim kadarıyla vg ile uğraşanlar daha kasıntı ve çok büyük bir iş başarmış gibi geziyorlar.

Her şeyin kendine göre zorluğu var ancak karşıdaki kişi dünya çapında tanınmış biri olunca bu tepkilerin yersiz olmadığı kanaatindeyim.

Ramil Guliyev ile de muhabbetim oldu Yasmanni Copello ile de Tutya Yılmaz ile de muhabbetim oldu Mete Gazoz ile de yahut Eşref Apak ile de Asafa Powell ile de görüştüm bıraktıkları etki çok farklı iken sıradan bir vgci sizi küçümsemeye çalışıyor.

Bu arada profesyonel olarak atletizmle uğraşıyorum yani sporun içindeyim :)

Alıntıları Göster
    Sporun içinde olabilmeniz ne güzel. O onlarin kendi karakterini gösterir. Eminim ki atletizmde de öyle insanlar mevcuttur. Genelleme yapmaya gerek yok bence hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Bb yapmayanların bb yapanlarla olan dertlerini de bir ben anlayamadım galiba. 3 yıldır spor yaparım belli olmasın diyede bol tişörtler giyerim ama arada illaki kendince laf sokmaya çalışan elamanlar çıkıyor.
    +1 ezilmisliklerini bu sekilde disa vuruyorlar napsinlar.en keyif aldigim ve verimli spordur acik ara.diger tum sporlardaki ilerlemen seni sadece o sporda avantajli yapar,sadece o sporda kullanabilirsin ogrendiklerini.mesela zıttirik su topu oynuyorsun,sadece su topunda kullanabilirsin ogrendiklerini,veya bir uzak dogu dovus sporuyla ugrasiyorsun,sadece kavgada kullanabilirsin ogrendiklerini.

Lakin body oyle degil.bodynin getisi kas ve guzel gorunustur.salondan ciktiginda kaslarini salonda birakmiyorsun insanin sadece kendi vucuduyla ugrastigi ve diger sporlarin aksine emeklerinin getirisini (kaslar) 7/24 ustunde tasimasi ne kadar mukemmel bir seydir ya.su topu oynayan biri (su topu sadece ornek,diger bir suru sporu koyabilirsiniz yerine) kendi soylemedikce,su topuyla ilgilendigini anlamazsiniz,yemisim oyle sporu ama Body Building oye degil,sokakta bir bodyci gordugunuzde metrelerce uzakliktan bodyci oldugunu anlarsiniz.iste bu yuzden verimli ve emeklerinin bosa gitmedigi,verdigin cabanin sonuna kadar degdigi tek spordur body.tek ugrasin bizzat 7/24 ustunde tasidigin vücudun lan ne guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 28 Ağustos 2018; 17:46:24 >

• Dünyanin olmayabilir ama Turkiyenin en zor sporu Bodybuilding protein almak ulkemizde lux hale geldi. Fiyatlar uctu gidiyor.

• Zor falan değil ya. Şuan başlasam 15 Gün sonra Arnold gibi olurum. Biraz protein tozu.. Biraz amino asit Vs. Tamam işte..

Not :Göbekliyim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.