Şimdi Ara

Bodyguardz mı Invisible Shield mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
16.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iphone 2G ve 3G shield skin MARKA görünmez koruma-KILIF

için en uygun fiyat 30,90 ytl. İncelemeden geçmeyin.Telefonunuza uyguladıktan sonra ne kadar kaliteli olduğunu göreceksiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/iphone-3G-shield-skin-gorunmez-koruma-KILIF_W0QQidZZ13683593
  • Beyler bende invisible aldım, fakat özellikle ön kısımda bir sürü baloncuk var ve 4-5 saat geçmesine rağmen coğu gitmedi. Sizde ilk başta durumlar nasildi ? İstediğim gibi olmadı malesef :(
  • 3-5 güne geçiyo zaten endişelenme tamamı toplamda 1 haftaya yakın surede geçiyo gun aşırı bariz belli olur merak etmee=)
  • Bodyguardz almak isteyenler bana ulaşabilirler. Yada aşağıdaki iki linke tıklayın...

Sahibinden.com

Gittigidiyor.com

• Bende ikisinide kullandım,invisible shieldın malzemesi çok daha kalın,buda kayganlaşmayı azaltıyo birde pütürcükler bırakıyor..Yaklaşık 5 ay sora arka taraf bozulmaya başlayınca bu sefer bodyguardz denedim.Çizilme vs açısından fark olduğunu düşünmüyorum,ekran parlaklık konusundada bir sorun yok ikisindede.Ama bodyguardz kullanması daha rahat.Mesela dar kot ceplerinde invisible shield zor çıkıyor dış katmanı fazla yapışkan olduğu için.Tavsiyem bodyguardz alın sticker olduğu çok daha az belli oluyor invisible shielde göre..Güzelim ifonun görüntüsünü pütürlü filmle bozmamış olursunuz..
  • Arkadaşlar Çok fazla fikir var Allah izin verirse İpod touch 4g alıcam ama hangisi koruyucuyu almam gerek? İsteğim Kesinlikle ama kesinlikle dokunmatikte performans eksikliği olmayacak ve 5-6 ay sonra sararma ve ya kenarlardan kalkma sorunu olmayacak bunlardan hangisiyle elde ederim bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acuster

Arkadaşlar Çok fazla fikir var Allah izin verirse İpod touch 4g alıcam ama hangisi koruyucuyu almam gerek? İsteğim Kesinlikle ama kesinlikle dokunmatikte performans eksikliği olmayacak ve 5-6 ay sonra sararma ve ya kenarlardan kalkma sorunu olmayacak bunlardan hangisiyle elde ederim bunu?

Yok mu cevap verecek?
  • solüsyonlu koruyucu kullananlara bir sorum var
    sıvı solüsyon bir şekilde girmemesi gereken yerlere girerse (hoparlör vs) sorun çıkarır mı ?
  • [DHVideo=]evet sorun yaratır çünkü solüsyonun büyük kısmı sudur.

ya arkadaşlar sizce bodyguardzın içinden 2 tane çıkmasının nedeni ne olabilir?? bence kendine pek güveni yok ki yedek de veriyor[DHVideo=]
  • Kullanan arkadaşlar 48 saat geçmesine rağmen hala 2-3 ufak kabarcık kaldı ön kısımda. Sizde de aynı şey oldu mu?
  • Bodyguardz tavsiye ederim ınvisible shield kullanmadım gerçi ama bodyguardz uygulaması kolay ürün jel ile rahatca uyguladım gg den almıştım linki burda Bodyguardz birde aldığınız pakette 2 set var enazından uygulayamadım korkusu olmuyor yedek olarak bir tane daha olması iyi bişey sonuçta tavsiye ederim ben çok memnun kaldım
  • Her ikiside değil!! Skinomi full body protector fiyatı 4,95$ aldım uyguladım iphone 5'e Aslan gibi memnunum! (Aslan derken 2-1 yani :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.