Şimdi Ara

Bofigo Kamp Sandalyesi Kılıflı - 160 TL - Amazon TR (Prime 250 üstü %10 indirim) - A101 140 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bofigo Kamp Sandalyesi Piknik Sandalyesi Katlanır Sandalye Taşıma Çantalı Kamp Sandalyesi
    amazon
    Bofigo Kamp Sandalyesi Piknik Sandalyesi Katlanır Sandalye Taşıma Çantalı Kamp Sandalyesi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09B79NL7F?ref_=cm_sw_r_apan_dp_R9T3K5591C80420TB16G

A101 adet 140 +Kargo (marka bilgisi yok)

Katlanabilir Kamp Sandalyesi Yeşilhttps://www.a101.com.tr//ev-yasam/katlanabilir-kamp-sandalyesi-yesil-3/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 28 Ağustos 2023; 22:25:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hesabımda çek vardı sanırım iki taneyi 230 liraya aldım.

• qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    Prime üyeliğe 250 üstü %10 indirimli ikisi 288 liraya geliyor başka promosyon varsa birleşmiş olabilir, yada hediye kartı bakiyeniz vardır

• evet mailleri kontrol ettim 50 ve 39 liralık fiyat farkı ve teslimat gecikmesinden dolayı hediye kartı yüklenmiş.

• Kaptım iki tane, teşekkürler

• Sakın almayın derim. 4 tane aldık. 85 kiloyum 2 tanesi ilk oturmada gitti. Diğer ikiside 3 - 4 oturmada gitti. Bofigo benim için pişmanlık oldu

• rockclimber kullanıcısına yanıt
    Satıcısı amazon olduğu için aldım ben şahsen. İki adet decathlon sandalyem var 1 2 misafir oluyor yetersiz kalıyor diye aldım, satıcısı amazon olmasa 300 lira da olsa güvenip almam zaten bu sandalyelerden hep görüyorum arkadaşlarda sökük vs. Almadan önce araştırdığıma göre trendyol hepsiburada vs satışı yüksek bi ürün.Parasına oranla problem yaşarsam amazon garantisi var düşüncesiyle aldım. 160 liralık üründen de 500 liralık ürün performansı beklemem yanlış olur tabiki bakalım.

• Metro da Active marka olanlar var, biraz daha verip onlardan almamızı tavsiye ederim. Biraz daha sağlam. Bunlar en dandiği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alalı 6 ay felan oluyor 3-5 kez kullandım sorun olmadı kilo 80

• A101 online sitede tanesi 139 TL

• sadece taşıma kılıfının 100 liraya satıldığı güzel ülkemde bunlar fırsattır.

• Bu ve türevleri bir süre oturunca bacakları rahatsız ediyor hem de kolayca kırılıyor.
    igglo ve freecamp markaların huxley modeli var. A101 getiriyordu bir dönem.
    Evdeki berjer koltuğun rahatlığını taşıyorsunuz

• Benim siparişim geldi 2 adet, 145 liraya güzel ürün. Fiyatıyla ve satıcısıyla değerlendirmek lazım, decathlon unun 2 adet sandalyesi var arada ki fiyat farkı uçurum onlarla bunları kıyaslayamam

• dertliapo D kullanıcısına yanıt
    Katlanabilir Kamp Sandalyesi Yeşil
    https://www.a101.com.tr//ev-yasam/katlanabilir-kamp-sandalyesi-yesil-3/

• Bu ürünleri alırken kaliteli ve bir defa almak lazım. Decathlondan 10 yıl önce aldığımız sandalyeleri hala kullanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bacaklarınız çok etli değilse uzun süre oturamazsınız bilginiz olsun.

• Bu tip sandalyelerde dikişten arta kalan ipleri çakmakla mühürlemeniz lazım, bu şekilde uzun süredir kullanıyorum 19 liraya aldığım sandalyeleri

• isok kullanıcısına yanıt
    Funky ler nasıl?
    Özellikle 900 gr. oluşu güzelmiş.

avfoni
    FUNKY CHAIRS Ultralight 900 gr Alüminyum Katlanır Kamp Sandalyesi - Mavi | Avfoni
    https://www.avfoni.com/urun/funky-chairs-ultralight-900-gr-aluminyum-katlanir-kamp-sandalyesi-mavi

Bofigolar ne kadar ağır ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 30 Ağustos 2023; 11:19:35 >

• erka1907 kullanıcısına yanıt

amazon 50 tl hediye verdi, sandalyeler 135 lira ile a101 altına düşüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.