Bildirim
BOĞAZİÇİ E KAYIT
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
E devlet üzerinden e kayıt belgesini aldıktan sonra bize bir mail geleceği yazıyor bu maildede numara ve şifremiz olacakmış. bu bilgilerden verilen bir site var oraya girince işte belgeleri ekliyoruz hocam. bilgi formuda oraya ekleniyor -
Ben de bu sabah e kayıt yaptım e maile öğrenci bilgileri gönderilecek yazıyor sitede. Hala bekliyorum herhangi bir mail gelmedi. Maildeki bilgilerle sisteme giriş yapıp gerekli evrakları yüklememiz gerekiyor ama mail yok. Başka bir şey mi yapmamız gerekiyor acaba. -
haftasonu diye olabilir. telefonu da açmıyorlar. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nietzscheöldüğünde -- 27 Eylül 2020; 23:52:52 > -
Bana da gelmedi , sizin de dediğiniz gibi haftasonu diye olabilir. Pazartesi gelir diye düşünüyorum -
mesajlarınız geldi mi arkadaşlar? benim hala gelmedi -
Geldi mi acaba herhangi birinize. Bana hala gelmedi. Aradım cumaya kadar yollayacağız dedi. -
bir an önce gelse de şu iş aradan çıksa -
up -
hocam bana bir mail geldi ama sadece kullanıcı adı ve şifre var bunla da registration'a girilmiyor. sizde durum ne ? -
Dostum o email hesabın, kayıt için öğrenci no. ayrıca gelecek.quote:
Orijinalden alıntı: sonmatbükücü
hocam bana bir mail geldi ama sadece kullanıcı adı ve şifre var bunla da registration'a girilmiyor. sizde durum ne ? -
Bende de aynı durum olmuştu teşekkürler. O zaman bir mail daha bekleyeceğiz
Benzer içerikler
- ingilizce bölümden türkçe bölüme geçiş yapılır mı
- vitaminler yapıya katılır mı
- itü yatay geçiş
- dershane saatleri
- 3d tyt matematik zor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X