Şimdi Ara

Bogazici insaat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dofuber

hocam her işte bir hayır vardır kimya mühendisliğini düşünmez misiniz yurt dışında iş imkanı çok geniş diyorlar

Hocam insaati cok istiyordum. Tam istedigim turden bir meslekti. Simdi itu geliyor ama hayalimde bogazici vardi. Olmadi diyelim artik. Bu siralama ile 14k daki bir yeri yazincada garip geliyor. Bos yere kendimi bu kadar zorlamisim gibi hissediyorum.

Yeni meslek arayisina baslayacagim artik. Kafamda simdiye kadar insaat vardi.

Bir de sirf bogazicinde diye kimya okunmaya deger mi? Fazla bilgim yokta kimya muhendisligi hakkinda

Bu arada sen ne yaptin hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengundepocu -- 12 Temmuz 2017; 11:37:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir up yazalim

• Zengundepocu Z kullanıcısına yanıt
    hocam ben eskiden kimya mühendisliğini çok araştırdım avrupada-amerikada yapılan araştırmalarda her zaman en çok kazanan mühendisliklerde ilk 3'te kimya mühendisliği var boğaziçinde kazanacağın yeteneklerle yurt dışında rahatlıkla iş bulabilirsin.
    Türkiyede kalacam dersen iş bulmak biraz zor sanayi ülkesi olmadığımız için kimya mühendislerine de pek gerek kalmıyor yöneticilik alanına kayabilirsin boğaziçi yine bu konuda büyük avantaj sağlayacak.Türkiyenin en büyük 10 şirketinin ceolarından 3'ü boğaziçi kimya mühendisliği mezunuydu mesela bir haberde görmüştüm.

Hocam bende mf4-4k tm-1 2k geldi +okul birinciliği var boğaziçi ekonomi-odtü endüstri arasında kaldım boğaziçi biraz daha ağır basıyor şu anda.
  • Up

• Yardim edin su sefil cocuga

• Dustu arkadaslar heralde 6000lere dustu

• Zengundepocu Z kullanıcısına yanıt
    7k ya düşmüş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.