Şimdi Ara

Bogazici isletme okuyan , bitiren var mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fato65 F kullanıcısına yanıt

Bayağı olmuş hocam siz nereyi bitirdiniz peki nerede çalışıyosunuz şu an kendi şirketiniz filan mı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avcı Bekılayv kullanıcısına yanıt
    Ben Boğaziçi CmpE yi 1988'de bitirdim. Yıllarca banka IT bölümlerinde yöneticilik yaptım, artık emekli oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 2 Eylül 2022; 9:45:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Listening Ve Reading haziranda vermiştim zaten bunda da writingi verdik çok şükür. Bayağı kalan da var bu arada.

• Hocam seviyeler hakkında net bilgim yok hangi seviyeye aitim bilmiyorum da B2 olmak hazırlığı geçmeye ve bölümü okumaya engel falan mı ? Hazırlığı geçebildiysem okey almışımdır bölüme geçmeye. Bir sürü geçemeyen var ağustos sınavında bile.

• çöp bölüm

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

bolum kaynaklarini soylediler mi

• Adama bak 35 sene önce boğaziçi bitirmiş adama yükseliyo olm ekol okullara girdiysen kendinden önce mezun olmuş okuduğun okulun ismini iş hayatında çalışkanlığı ve ahlakıyla iyi yerlere getiren mezunlara saygılı olacaksın önce sen daha bölüme bile başlamamış bi adamsın yüksek ihtimalle .kaç sene önce boğaziçinden mezun birini engin bilgileriyle haksız çıkarmaya çalışıyo hahahhhahahhah

• marxınsakalı M kullanıcısına yanıt
    Allah allah ciddi misin oğlumm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kardeşim bunları öğrenirsen hem akademik hayatında hemde iş hayatında daha iyi yerlere gelirsin aynı zamanda boğaziçi işletme kolaydır bu bölümü değersiz yapmaz yani niye alındın anlamadım

• up...

• Siyaset bitiren tanıdık versem olur mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.