Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜNDE GALATASARAY BAYRAĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne oldu ya bayrağa dokunan yok galiba ????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doors -- 27 Haziran 2006; 11:07:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lancearmstrong

Graham Souness kadıköy ortasına galatasaray bayrağı dikti. Şimdi biz de aynısın mı yapalım.
    Gözaltına alınan insanlar için de üzülmüyorsunuzdur. Ne de olsa fenerli değil mi.
    Lütfen yazılanlara okuyun. Ya da hadi yallah ali sami yen'e burda işiniz yok. Kızdırmayın. Asabımı bozdurmayın. Dağılın ülennnn.

sizde yapmaya çalıştınız rambo elinde bıçağıyla gelmedimi sizinki biraz kalitesizdi ama olsun
    gözaltına alınanlara niye üzüleyim hatta içerde temiz bide dayak atarlarsa ooohhhhhhhhhh ne güzel olur ama fb li oldukları için değil terbiyesizlik yaptıkları için taraftarlık ayrı düşmanlık-holiganlık ayrı burdaki kimse fbliler gözaltına alındı diye sevinmez terbiyesizlik yapanlar gözaltına alındı diye sevinir

• geçen sene neden fenerin bayrak asmasına izin vermediler de bu sene gs nin asmasına izin veriyorlar!! hazımsızlık falan değil mesele, resmen ÇİFTE STANDART
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertturkozu

geçen sene neden fenerin bayrak asmasına izin vermediler de bu sene gs nin asmasına izin veriyorlar!! hazımsızlık falan değil mesele, resmen ÇİFTE STANDART

Bir önceki sene fenerbahçe şampiyon olduğunda müracaat etti ve fenerbahçe bayrağı asıldı..
    Geçen sene ise fenerbahçe bayrak asmak için müracaatta bulunmamış..
    fenerbahçe asmak isteyecek izin vermeyecekler ama Galatasaray'a izin verecekler yer yerinden oynar Türkiye'de..
    İzin vermeyen kişiyi yerinden ederler valla..
    Neyse bu muhabbetlere girmeyelim fazla..
    Bence köprüye bayrak asılmasına izin verilmemeli..
  • koko dostum güzel degerlendirmissin,
    ama bir cümlen bilinçaltini (fb nin gs den daha büyük oldugunu) ima ediyor sanki Tamam hemen kizma onu kastetmedin yanlis anlamisim okey?
    quote:

Orjinalden alıntı: koko_

quote:

geçen sene neden fenerin bayrak asmasına izin vermediler de bu sene gs nin asmasına izin veriyorlar!! hazımsızlık falan değil mesele, resmen ÇİFTE STANDART

Bir önceki sene fenerbahçe şampiyon olduğunda müracaat etti ve fenerbahçe bayrağı asıldı..
    Geçen sene ise fenerbahçe bayrak asmak için müracaatta bulunmamış..
    fenerbahçe asmak isteyecek izin vermeyecekler ama Galatasaray'a izin verecekler yer yerinden oynar Türkiye'de..
    İzin vermeyen kişiyi yerinden ederler valla..
    Neyse bu muhabbetlere girmeyelim fazla..
    Bence köprüye bayrak asılmasına izin verilmemeli..

• http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=4474

bu habere göre geçen sene Fenerbahçe bayrak için başvuruda bulunmuş
    ayrıca sizce de ne kadar mantıklı geliyor Fb nin başvurmamış olması?
    bir önceki sene bayrak asan takım bi sene sonra neden asmasınki.
  • AYRICA BAYRAK İNDİRMEK DEMİŞKEN
    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=4454103&tarih=2006-05-22

BU HABERİ OKUMANIZDA DA FAYDA VAR. galatasaraylılar hala kendilerini sütten çıkma ak kaşık zannediyorlar!!!
  • quote:

AYRICA BAYRAK İNDİRMEK DEMİŞKEN

BU HABERİ OKUMANIZDA DA FAYDA VAR. galatasaraylılar hala kendilerini sütten çıkma ak kaşık zannediyorlar!!!

iki tane şerefsiz vatan hainini bütün galatasaray camiasıyla bir tutamazsın bu haberi buraya getiren zihniyeti kınıyorum ortamı gerip millete ceza aldıranlar senin gibiler işte neyse coşmıyayım yoksa ceza alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazosist -- 27 Haziran 2006; 21:31:28 >

• Almanya’da 32 takım varını yoğunu ortaya koyarken, bizim millet bayrak kavgasına girmiş. Biri asıyor, diğeri kesiyor. Sonra bir daha asılıyor, yine kesiliyor. Koca koca adamlar böyle çocukça bir kavganın içindeler. İsin ilginç tarafı yöneticilerde bu kavganın içine girmiş, ciddi beyanatlar veriyorlar basına.
    almanyada niye yokuz şimdi anladınızmı .....bu tür salak şeylerle uğraştığımız sürecede olmayacağız hazmedelim bazı şeyleri ..hazmedemiyorsak soda içelim hiç bişi kalmaz ben öyle yapıyorum
  • indire indire ufacık bisey kalmıs zaten parada yok 1-2 kez daha inerse sarı kırmızı mendilleri birbirine baglayıp asacaklar artık muahahah
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazosist

quote:

AYRICA BAYRAK İNDİRMEK DEMİŞKEN

iki tane şerefsiz vatan hainini bütün galatasaray camiasıyla bir tutamazsın bu haberi buraya getiren zihniyeti kınıyorum ortamı gerip millete ceza aldıranlar senin gibiler işte neyse coşmıyayım yoksa ceza alacam

Bak arkadaşım benim ortamı germe gibi bir niyetim yok, ancak topik içinde yer alan msj lar örneğin Sounessin Kadıköy’e dikmiş olduğu bayrağı gösteren resim ortamı gerer. Neden o mesajın üzerine “kardeş napıyosun neden o resmi koydun ortamı haybeye germe” demedin??. Ben cevap hakkımı kullanıyorum. Ve bir haberden bahsediyorum. Ceza alma olayına gelince düşünceni düzgün bir şekilde açıkladıktan sonra sen neden ceza alasın ki? msj ımı gördün adam akıllı cevabını yaz 18 yerine 1 tane ban koy onun yerine saygı çerçevesinde kimseyi kırmadan kelimeler kullanarak tepkini göster.

Bir bayrak asıldı bir kaç Fenerbahçe taraftarı onu indirdi inen bayrak ne gs bayrağı, sen neden kendi taraftarın TÜRK bayrağı indirdiğinde tepkini göstermedin?? Fenerli gs bayrağını indirince neden yer yerinden oynadı? ortamı germe babında bişey söylemediğim mesajımdan gayet açıkça anlaşılıyor. Ortamı germek istesem bayrak indirmenin ne kadar güzel birşey olduğundan bahsederdim...

• mazoşist Türk bayrağını indirip gs basan vatan haini mi, adam ne yaptığının farkında bile değildir. O masumlara öyle hemen kıyma. Cehalettendir.
    Bilmediğinden oluyor.
    Bir de bir iki kişi ile tüm camiayı bağlayamazsın demişsin. doğrudur. Takım bayrağının asılmasına karşıyım. Ama indiren de ben olmam. Ha bayrak beni çok mu rahatsız ediyor. İndirenler kadar değil. O başka, ya seviyeli yazmayı öğreneceğiz. karşılıklı rakipler olarak ya da herkez bakacak mesaja hangi altbaşlıkta ona göre yazacak. Tabi bunlar benim düşüncelerim emir değil. Benim aklıma bir gs topiğine girmek gelmez. Ne gerek var. Şimdiye kadar da girmiş değilim. Zaten biz burada bilgi fikir düşünce paylaşıyoruz. yazılan yanlış birşeyse fenerliler (bizim gibiler ) duruma müdahale eder.
    Bundan sonra köprüye bayrak asılmaması dileğiyle.
  • ya bırakalım bu bayrak muhabbetini artık sıktı 5 10 tane kendini bilmez adamın yaptığı işler bunlar ancak bi gerçek var fb bayrağı asıldığı zamanlarda böle olaylar olmamıştı ama herneyse neticede kim şampiyon olmuşsa onun bayrağı asılır geri kan kişilerede şampiyon olanı tebrik edip yerine oturmak düşer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.