Şimdi Ara

boğaziçi tarih mi hukuk mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BOUN'a BOA demek nereden geliyor anlamadım. Oradaki A harfinin anlamı nedir? Boğaziçi Üniversitesi BOUN olarak kısaltılır.

Kendini geliştirmeyen insan zaten hiçbir yerde hiçbir şey yapamaz. Hukuk bitirdiğinde boş düz bir avukat olmayı başarı olarak sayan insanlar burada Boğaziçi Tarih bitirirsen ya akademisyen ya da lise öğretmeni gibi vizyonsuz yorumlar yapmasınlar.
  • Tarih eğitimi sanıldığı gibi basit değil hatta en ağır ve yoğun bölümlerden, daha pratik davranmak istiyorsan hukuk ama tarihe tutkuluysan boğaziçi
  • biraz araştırman gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: razorrazor

Arkadaşlar puanim Boğaziçi tarihe puanim yetiyor.TM 3 puanim 32 bin sizce hukuk mu Boğaziçi tarih mi

ben sözelciyim eğer hukuk yetseydi yazardım. dürüst olmak gerekir ki iş hacmi geniş
  • Hukuk derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temel bilimler okumak icin idealist olmak lazim..sinavdan 550 puan alip da boun matematik yazmak gibi..o adam hic karsilastirma yapmadan girer. Bence sen bu ikilemde kaldiysan kesinlikle hukuk pdr siyasal diye sirala gitssin

• Ayrıca Boğaziçi'ndeki hocalardan referans mektubu alsanız, ne bileyim yurtdışında yüksek lisans için, sanıyorum ki pek çok kapı açılır.
    Bir de Boğaziçi'nde eramus prgoramında hibelerin miktarı daha fazla olduğunu duydum. Misal ben İÜ'deyim. Bize 400 euro veiryorlar ki bu para yetmiyor. Boğaziçi'nde 800-1000 euro verdiklerini duydum ama ne kadar doğrudur bilemem. Bunu devlet mi belirliyor, üniversite kurulu mu belirliyor.
  • Her türlü Boğaziçi derim Boğaziçi'nde turizmde okusanız hiç tereddüt etmeden gidiniz gerçekten şu hukuk sıralamaları düşüşünde bizde istediğimi yere gidelim ya böyle ikilemde kalanların hepsi hukuk yazmasın gerçekten hukuk isteyenler yazsın şu fakülteyi.

• çok merak ettim kardeş ts2 sıralaman ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: razorrazor

Arkadaşlar puanim Boğaziçi tarihe puanim yetiyor.TM 3 puanim 32 bin sizce hukuk mu Boğaziçi tarih mi

Arkadaşım burada gelip bu tarz soru sormayın . Adam hukuk istiyorsa boun yaz diyor , boun istiyorsa hukuk yaz diyor . Kaç yaşına geldiniz efenim gidin kendiniz bakın , araştırın ve kendinize uygun mesleği seçiniz , buna karar vermesi gereken sizsiniz bir başkası değil
  • tarih senin için ciddi bir tutkuysa ve mezun olduktan sonra şunu şunu yaparım diyebiliyorsan tarih yaz. bence burada senin kafanı karıştıran bölüm değil üniversite olmuş. bende benzer şekilde gsü de siyaset okumakla hukuk arasında kalmıştım sonuçta bölüm üstüne daha çok düşünüp hukuku seçtim. sana da aynı şeyi öneriyorum, bölüm hakkında düşün araştırma yap. 10 10 10 yöntemi diye bir şey var karar verdikten sonraki 10 dakikayı, 10 ayı, 10 yılı düşünüp değerlendiriyorsun. tarih seçersen 10 10 10 olayı sana neler hissettirir, hukuk seçersen neler hissettirir iyice tart.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 15 Temmuz 2015; 4:00:38 >
  • kayzoku K kullanıcısına yanıt
    882

• Up

• razorrazor R kullanıcısına yanıt
    aklınızı başınıza alın beyler ben kesin akademisyen olacağınızın garantisi verilmedikçe boü dahil hiçbir fen edebiyata girmeyin, akademik kariyer olmadı formasyon alırım derseniz 1 sene de bununla uğraşacaksınız sonra kpss ile derken 2 sene yalan olabilir. en kestirmesi eğitim fakültesi. kısaca hayata dair bazı garantilerin yoksa fen edebiyata girmek akıllıca değil.

bence boü nedeniyle insanların kafası karışıyor, elbette güney kampüs her şeyi ile güzel ama güney kampüsten ev almaya değil okumaya gideceksin
    bu arada arkadaşım hukuk varken tarih okumak anlamsız tarih öğrenmek için hukuk okumak sana engel olamaz naçizane.

ama diyorsan ki illa ki tarih o halde boü'ye git, hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.