Şimdi Ara

Boğaziçi Uluslararası Ticaret (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
11
Favori
10.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu bölümü okumak isteyenler babasının iş hanı yoksa boşuna mı okuyor ?
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt
    Ben bu soruyu tam olarak anlamadım anladığım gibi cevap vereyim.

Zengin olmak elbette bir avantajdır her bölümde. Tanıdıkları olan çok iyi kolejlerde okuyan babasının şirketi olan işte ne biliyim Avrupa vatandaşı olan insanlara bakarsınız onlar daha iyi yerlere daha kolay gelir. Böyle bir gerçek her bölüm için geçerli benim fikrimce.

-Türkiye'nin en iyi şirketlerine (Accenture-Bonn, Ak Hayat, Akbank, Coca Cola, Colgate, Danone, Denizbank, DHL, Dış Ticaret Müsteşarlığı, Eczacıbaşı Holding, Ernst&Young, Garanti Bankası, Mercedes-Benz Türk A.Ş., Metro Cash Carry, Naml-Nurdin and Munar Ltd., Net Mühendislik, Nokia, P&G, Petrol Ofisi, Philip Morris, Turkcell, Ülker, Unilever, Ziraat Bankası ) girip yüksek yönetici pozisyonlarında çalışan mezunlarımız var.
    -Fakiri de var zengini de var ikiside staj da buluyor işte buluyor. 2019 Tanıtımda hocamızında dediği gibi ben Boğaziçili olup iş bulamayan kimseyle tanışmadım. Boğaziçi'ne girdikten sonra öyle bir kaygınız olmasın zaten. Daha çok hangi alana yönelmek istediğinizi seçip ona uzmanlaşmayı düşünün bence.

Benimde babamın iş hanı yok henüz bu yaşımda alın terimle paramı kazanıyorum

• bounUT B kullanıcısına yanıt
    hocam sıralamam 8396 bölüm şuan 14700 de gelmez mi diyorsunuz yani şimdi
    Sağ olun hocam , tam da sormak istediğim şeyi anlayıp güzelce yanıtladınız.

Ben de düşünüyordum ki bu bölümü okumak için illaha babanın şirketi olması lazım yoksa ticaret yapacak paran yok sermayen yok ne için okuyacaksın bu bölümü
  • gothmog1283 G kullanıcısına yanıt
    inşallah gelir kardeşim bilmiyorum ben puan konularından pek de anlamam, umarım gelir
  • Artık bütün şirketler global arkadaşlar bölümümüzün ders programına bakarsanız hep buna odaklı yani marketing değilde international marketing , sales değil de international sales, international finance hep globalleşmeye odaklı bir bölüm. Yurtdışında da international business programları epey popüler isterseniz araştırabilirsiniz. Bizim programın karşılığı international business yurtdışında.
  • hocam bir soru daha sorucam yorduk sizi ama acaba seçmeli derslerde yazılım ya da kodlama gibi dersleri almamıza okul olanak sağlıyor mu?
  • Okulda bir klübün pyhton ve java dersleri olmuştu her bölümden insanlar katılıp öğrenmişti bayağı faydalıydı! Seçmeli ders olarak da alabiliyoruz.(emin değilim)
  • Up
    teşekkürler
  • İşletme için mezuna kalmayı düşünüyorum sizce onun yerine bu bölümü yazan biri tatmin olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım var 1500. cü oldu, işletme istiyordu tutmadı ticarete geldi. Sonra işletmeye geçerim diye düşünüyordu epey de ortalama yaptı işletme yatay geçişine başvurmadı bile bölümü çok sevdi.

İşletme ile epey benzer bir program olduğu için kesinlikle tatmin olursun
  • upppp
  • Kaç tane seçmeli ders alabiliyoruz? Sitede bununla ilgili bir şeye rastlayamadım

• 7-8 tane olması lazım.
  • hangi bölümler ile yan dal yapılabiliyor ? çap sadece uygulamalı bilimlerde olan bölümlerle oluyormuş ama yan dal hakkında bir şey göremedim.
  • Ben bu gün bir yerde rastladım. İşletme iktisat ile yandak yapılıyormuş diğerlerini bilmiyorum

• Yan dal neredeyse her bölümle yapılıyor diye biliyorum. Her bölüm olmayabilir bazı ön şartları var galiba ama epey fazla olması lazım sayının.
    Çap UBYO içindeki bölümler ile yapılıyor
  • Uygulamalı bilimler yüksekokulu olmasının sebebi ne?

• yüksekokul olmasının sebebini eskiden öyle kurulmuş olması diyorlar. Yani bu durumun bir dezavantajı yok zaten 4 yıllık eğitim veriyor fakülte den hiç bir farkı yok sadece ismi öyle .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.