Şimdi Ara

Boğaziçi Uluslararası Ticaret vs Özyeğin Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence özyeğin ikisini de yazıcam ama özyeğini öne yazıcam anketlerde öğrencilerin en mutlu olduğu üniversite bu sene ve imkanları gerçekten çok fazla senin sıralama kaçtı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bbuniyardım B kullanıcısına yanıt
    9.4k. Senin kaçtı?
  • 8.9 k hocam yanlış anlama başka bölüm olsa kesinlikle boun ama uluslararası ticarette ben kesinlikle özyeğin diye düşünüyorum gelirsen seneye görüşürüz

• Umarım çok fazla çekmez de girebiliriz :)
  • Ben bunları istanbulda yaşayan ve hem bounda hem özü de birçok arkadaşı olan birisi olarak söylüyorum boun utci arkadaşlar kızmasın

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese sevgiler,eşit ağırlık bölümünde 169 bin sıralamam var,istediğim bölüm geçen sene 204 bin ile kapatmış ve geçen seneye göre kontenjanı 2 kat artmış,girebilme şansım var mıdır sizce?

• skeylove S kullanıcısına yanıt
    Girersin hem kontenjan artmış hem sıralaman bölüme göre iyi

• Boun diyorum ama aklinda bulunsun özyeğin uit mezunu bir ablamız bu sene north carolina state university den doğrudan doktora kabulü aldı.

• Boun diyenler Özyeğin'i bilmedikleri için Boun diyorlar.
    #Özyeğin diyorum

bunu bir yakınıma yazdırdım ea sıralaması 7403. hangisi gelirse gelsin mutlu olacağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 24 Temmuz 2019; 17:28:46 >

• nonamenouser N kullanıcısına yanıt
    Aman hocam sıralaması yükselmesin ÖzÜ’cüyüz seneye

• Yükselmesi kesin de giremeyecek kadar da yükselmesin :)
  • Boğaziçi UT de okuyorum ve KESİNLİKLE BOĞAZİÇİ diyorum. Dostum boğaziçili olmak çok büyük bir değerdir ve bu değerin karşılığını üniversiteye adımını atar atmaz anlayacaksın. Bu kadar büyük bir ailenin parçası olacaksın çok büyük bir networkün olacak aynı zamanda çevrendeki arkadaşlarında çok başarılı olucak. Benim henüz üniversitede kendi start-up'ını kuran arkadaşlarım oldu ve bunları Boğaziçi'ndeki arkadaşlarıyla yaptılar!
    Özyeğin iyi bir üniversite kesinlikle iyi bir üniversite ona diyecek bir şeyim yok fakat Boğaziçi diyince akan sular durur.

Konuma bakmanı öneririm ayrıntılı bir şekilde açıkladım
    donanımhaber forum
    Boğaziçi Uluslararası Ticaret » Sayfa 1 - 3
    https://forum.donanimhaber.com/bogazici-uluslararasi-ticaret--139259835

• Mercedesde Renault motoru kullanıldığı için cevabın net olmadığı bir versustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefenerist -- 25 Temmuz 2019; 0:35:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.