quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerGeçmiş olsun. Pastil kullan. Mentollü olsun.Kullandım ama geçmiyo
quote:Orijinalden alıntı: Tarumpapatya çayı dene..Alıntıları Göster @sıtrenç ve egza teşekkürler. @tarum bu saatte nerden bulucam yahu ben onu
quote:Orijinalden alıntı: pamukprensesKullandım ama geçmiyo Alıntıları Göster 7 cüceler iyi bakmadı mı?
quote:Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles7 cüceler iyi bakmadı mı?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles 7 cüceler iyi bakmadı mı? yok ya yedisi de bu forumdandı bilen bilir, sattılar beni ama boğazım hala ağrıyooo
quote:Orijinalden alıntı: Schindler.GEÇMİŞ olsun Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez GEÇMİŞ olsun sağol
quote:Orijinalden alıntı: pamukprensesquote:Orjinalden alıntı: CemSönmez GEÇMİŞ olsun sağol Alıntıları Göster benimde acımaya başladı bu aralar sigaradan gırtlak kanserimi olcam ne
quote:Orijinalden alıntı: Tarumbenimde acımaya başladı bu aralar sigaradan gırtlak kanserimi olcam neAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Tarum benimde acımaya başladı bu aralar sigaradan gırtlak kanserimi olcam ne psikolojik olabilir tarum, ayrıca sigaraya hayır
quote:Orijinalden alıntı: pamukprensesquote:Orjinalden alıntı: Tarum benimde acımaya başladı bu aralar sigaradan gırtlak kanserimi olcam ne psikolojik olabilir tarum, ayrıca sigaraya hayır Alıntıları Göster Geçmiş olsun @pamuğ
quote:Orijinalden alıntı: serseriGeçmiş olsun @pamuğ Alıntıları Göster valla okaliptüs şekerleri var .. her yerde satılmıyo ama belki iyi gelebilir
quote:Orijinalden alıntı: pamukprensesquote:Orjinalden alıntı: Tarum benimde acımaya başladı bu aralar sigaradan gırtlak kanserimi olcam ne psikolojik olabilir tarum, ayrıca sigaraya hayır Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: Tarum benimde acımaya başladı bu aralar sigaradan gırtlak kanserimi olcam ne psikolojik olabilir tarum, ayrıca sigaraya hayır sen öyle san boğazım çok kötü :( çok acıyor şimdi...işede gitcem :(yutkunamıyorum ya :(
quote:Orijinalden alıntı: Tarumquote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: Tarum benimde acımaya başladı bu aralar sigaradan gırtlak kanserimi olcam ne psikolojik olabilir tarum, ayrıca sigaraya hayır sen öyle san boğazım çok kötü :( çok acıyor şimdi...işede gitcem :(yutkunamıyorum ya :(Alıntıları Göster geçmiş olusn arkadaşım kendine dikkat et
quote:Orijinalden alıntı: blue nightgeçmiş olusn arkadaşım kendine dikkat et Alıntıları Göster bağıra bağıra şişmiştir boğazın ben dedim sana örtmen olma die
quote:Orijinalden alıntı: çaaaribağıra bağıra şişmiştir boğazın ben dedim sana örtmen olma die Alıntıları Göster Boğazını kes
quote:Orijinalden alıntı: Akçalı.Boğazını kesAlıntıları Göster Sanayiye git, boğazı değiştir Sıcak şeyler iç, yada ekmeğin pütürlü kısmını al biraz büyük bi lokma yap ve çiğnemeden yut. Biraz acır ama iyi gelir sanırsam
quote:Orijinalden alıntı: B.S.S.Sanayiye git, boğazı değiştir Sıcak şeyler iç, yada ekmeğin pütürlü kısmını al biraz büyük bi lokma yap ve çiğnemeden yut. Biraz acır ama iyi gelir sanırsam Alıntıları Göster nar suyuyla gargara yap.