Şimdi Ara

BoJack Horseman (2014-2020) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.sezona çok az kaldı. 3.sezonu çok beğenmemiş olsam da büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahhaha mention'lar süper

• İlk 2 bölümü izledim. Dizi kaldığı yerden devam ediyor, harika. 2. bölüme de ayrı parantez açmak lazım. A horse with no name ile başlayıp, "suck a dick, dumb shit" ile bitti. Muazzam bölümdü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üsteki mesajın ertesi günü bitirdim 4.sezonu da yazma fırsatım olmadı. Yine muhteşem bir sezon. Diğer 3 sezonda da olduğu gibi yine 11. bölümde verdiler odunu. Şu diziyi izlemeyenler gerçekten çok şey kaybediyor.

• Hocam müthiş övmüşsün diziyi 2 sayfada, en kısa sürede başlayacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Övülmeyecek gibi değil hocam, en kısa zamanda başla hemen.
  • 4.sezonun ilk yarısını bitirdim. Geçen sezondan daha iyi.

• 5.sezon onayı geldi.

• 1x1 izledim az önce, son sahnede iyi güldüm

• 1. sezonu bitirdim. Gerçekten övüldüğü kadar vardı, hiç sıkılmadan izledim 12 bölümü de. Özellikle son 2 bölüme bayıldım.

Hayvan karakterlerin ince detayları çok iyiydi ya. Misal inek garsonun sütü sağıp vermesi, köpek güvenliğin araba görünce havlamaya koklamaya başlaması

Son bölümde penguenin çocuklarına kavuşması da güzeldi, öyle büyük bi spoiler değil diye spoiler içine almadım.

• Bitirdim ve şaşkınım 4. sezon sonu ile.

İyi veya kötü demeyeceğim yorumu size bırakacağım.

Dizi 180 derece değişti resmen 1. sezon ile 4. sezonda tüm karakterler değişti

Cidden 1. sezondaki komik/geyik drama dizisi 5. sezonda ciddi piskolojik konuların işllendiği, inanılmaz ağır, karakterlerin tamamen bir noktaya geldiği, sevdiğimiz ama artık zoraki gönderme ve espiri yapılan dizi konuma ilerledi. Bu iyi mi kötü mi ona net karar veremıyorum.

Özellikle yan karakterler yanlıktan çıkıp kendi hikayelerine sahip oldu.

Dizi boejack horseman isminde ama artık dizi boejack horseman çevresinde dönmüyor. Sadece ana karakterlerden birisi oldu 4. sezon ile. Ben o kadar dizi bitirdim bu durumla 1-2 defa karşılaştım. Şaşkınlığında birazda bu yüzden.

Özellikle art arda bölümleri izleyince noluyor bu diziye derken buldum izlerken.

Şimdi merak eden olurda önerir misiniz diziyi diyenler varsa " açıkcası oyunculuk mesleğindesiniz dizi ilginizi çekebilir ama normal dh üyeleri 1-2 bölüm izleyip beğenirlerde bir şans vermenizi öneririm. Bu dizi biraz olgunluk ve hayat tecrübesi istiyor 4. sezon ile

+ ekleme: dizide yer alan gondermelerin bır kısmını anlamak mümkün değil türkiyede yaşayan birisi olarak, abd deyayınlanan reklamlar-dizi-film-pop-azıcık rep-hoolywood skandalları, ünlü posterler, ünlü sunucu,şarkıcı, müzisyen vs bilmek gerekıyor. Eminim anladıklarımın 10 katı kadar anlamadığım var diziyi izlerken farkesıyorsunuz 1 şeye referans oldugunu ama anlayamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 3 Şubat 2018; 21:45:59 >

• Trailer geldi, son 10 gün

• SON 8 SAAT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman (2014-2020)
  • 5x6 hayvan gibi iyi bölüm, bitirdi beni. Will Arnett şov yapmış resmen. Tabi yazar ekibine diyecek söz yok.
    BoJack Horseman (2014-2020)
  • 10.bölümü de izledim. Sezon yine kusursuz devam ediyor. 11. bölüme geçmeye yüreğim el vermiyor. Hem bitecek diye hem de her sezon olduğu gibi bu sezon da 11.bölümde bizi bitirecekler diye. Ne yapacağımı şaşırdım, şimdi izlemeyeceğim herhalde.
  • An itibari ile beşinci sezonu bitirdim. Tarihin en iyi animasyonu ve izlediğim en iyi beş diziden biri. Yazacak çok şey var ama benim bu diziyi anlatacak kelimelerim yok.
  • Gece törene kadar biter mi acaba? T-shirte bak ya
    BoJack Horseman (2014-2020)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.