Şimdi Ara

BojaN'ın hırsızlığı.. Güvenmi bir daha kimseye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün moradonda dolaşırken pm attığım bu char daha once uzun bir süre beraber exp kastığım 4moscow'un kasa charı olduğunu belirtti. Ve konuştuğumuz konular vs. doğrultusunda o olduğuna inandım. (Exp ptlerdekileri, nerede kastıgımızı vs.. bahsetti ayrıntılı olarak.) Neyse kendisi arkadaş canlısı sohbet ettik vs.. kendisi telefon numaramı istedi bende verdim sonuçta uzun zamandır tanışıyorum.. Telefon actı telefonla görüştük sürekli güven meselesinden bahsedip durdu bende gayet net bir şekilde ben güvenirim karşımdakinin imanına Allah korkusuna bağlıdır dedim bana bir şey yapıp yapmayacağı. Neyse kendisi bana relog yapıp diğer char ile item aktarıcagını söyledi bende kabul etmedim üzerime başkasının hakkım olmayan itemi almamak için ne olur ne olmaz (malumunuz haksız yere moradonda gezerken char banlanıyor artık.) Daha sonra kendisi benim sattığım smite hammer +7 i istedi bende verdim arkadaşız ya hani :) Aptal kafam daha sonrasında oyundan cıkacagımı ve smite hammer ımı geri vermesini istedigimde benim oldu artık vermem şeklinde konuşma üslubu değişti daha sonrasını zaten sslerden de takip edebilirsiniz..

Ben bu zamana kadar Beramusta bir çok arkadaşlık gördüm perulu koreli bir çok arkadaşım oldu hiç birinden böle bir şey görmedim iron neck verdim beltimi verdim itemlerimi verip tatile gittim o kadar güvendim. Gelin görünki kendi Vatandaşınız size daha kötüsünü yapıyor.

Biliyorum Yüce Allah C.C hak yiyenin belasını, cezasını yanına koymaz.. 6 - 7 Gb için Beddua yiyebilecek kadar çocuklar işte..

Şimdi anlıyorum ki 6 - 7 gblik item için bile insan haysiyetini şerefini ayaklar altına alabiliyor. Garip ve üzücü bir durum.

Kendisinin adı soyadı : Burak Demirağ - Telefon numarası : 0539 568 26 91 Char nicki : BojaN 'dır.

Sizden ricam kendisi ile uzaktan yakından diyalog kurmayın Allah korkusu olmayan hırsız'ın tekidir.

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IWBMY -- 6 Temmuz 2009; 16:07:17 >

• server ionia
  • Suç sende.Vermeseydin.

Babana bile güvenmeyeceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

Suç sende.Vermeseydin.

+1

doğru söylüyor bu devirde neredeyse babaya bile güven kalmadı
  • Neyin muhabbetini yapıyon sen yaa delimisin? suc sendeymis iyi niyetli olmak ne zamandır suç oldu ? çalana laf yapacagına adama suc sende dion ne hallere düştük yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim3762

Neyin muhabbetini yapıyon sen yaa delimisin? suc sendeymis iyi niyetli olmak ne zamandır suç oldu ? çalana laf yapacagına adama suc sende dion ne hallere düştük yaa

sende ver itemini sonra burda topic açarsın
  • Demekki arkadaşlık suç.. Sorun değil sadece bilgilendirmek istedim teşekkürler ibrahim.
  • Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammet -- 6 Temmuz 2009; 20:20:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KirkLeeHammet

diyalog kurmamızı istemiyosan niye tüm bilgilerini verdin adamın? şovmu yapıyon?

Dialog kurmaktan kastım alışveriş vs.. inanmayın anlamında yazının tamamını okuduysan yeteri kadar anlattım zaten hocam.. Polemik yaratmaya gerek yok. Showla içim olmaz sadece daha sonra görenler de kanmasın diye bilgi veriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IWBMY -- 6 Temmuz 2009; 20:13:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: IWBMY

quote:

Orjinalden alıntı: KirkLeeHammet

diyalog kurmamızı istemiyosan niye tüm bilgilerini verdin adamın? şovmu yapıyon?

Dialog kurmaktan kastım alışveriş vs.. inanmayın anlamında yazının tamamını okuduysan yeteri kadar anlattım zaten hocam.. Polemik yaratmaya gerek yok. Showla içim olmaz sadece daha sonra görenler de kanmasın diye bilgi veriyorum..

Peki ben diyalog derken iletişim manasında sandım.Editliyorum

• Gecmiş Olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitap

quote:

Orjinalden alıntı: efege

Suç sende.Vermeseydin.

+1

doğru söylüyor bu devirde neredeyse babaya bile güven kalmadı

bana güvene bilirsinn +9dan aşşasında gözüm yok :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.