Şimdi Ara

Boks Dünyası - Maçlar Haberler ve Tartışma Konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
4
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Charlo Monroe Jr. ile eşleşmiş .
    Diğer boksörü bilmiyorum ama Charlo favori gibi

• Golovkin kumda oynayacak heralde

• ne guzel, boks konusanlar var dedim biraz okudum konu sahibi joshua fanboyu cikti wilder 3 yildizlikmis wilder 3 yildizliksa boksorler 3 yildiz uzerinden degerlendiriliyordur ve aj 2 yildiz bi boksordur ;)

boshuayi nisana dogru patlatiriz onu gecin de mikey garcia errol spence jr anlasmaya yakinlarmis. mukemmel mac geliyor. mikey i cesaretinden dolayi tebrik etmek lazim. 1.68 1.77 reach farki cok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisArt5k -- 26 Ekim 2018; 12:12:52 >
  • Erol abi acımaz gibi .
  • bencede karbonat errol buyuk ihtimal birakmaz onun ilaci da terence crawford loma - mikey, errol - crawford eslesmeleri olmaliydi. mikey e simdiden uzuluyorum 39 maclik kariyeri heba olacak. bide yenerse :D efsane olur adam

• quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

ne guzel, boks konusanlar var dedim biraz okudum konu sahibi joshua fanboyu cikti wilder 3 yildizlikmis wilder 3 yildizliksa boksorler 3 yildiz uzerinden degerlendiriliyordur ve aj 2 yildiz bi boksordur ;)

boshuayi nisana dogru patlatiriz onu gecin de mikey garcia errol spence jr anlasmaya yakinlarmis. mukemmel mac geliyor. mikey i cesaretinden dolayi tebrik etmek lazim. 1.68 1.77 reach farki cok.
    2 yıldızlık dediğin Joshua Klitschko ve Povetkin i nakavt etti.

wilder in ortiz karşısında ne hallere düştüğünü gördük

joshua nın 22 maçı wilder in 40 maçından daha iyi rakip seçimi olarak.

wilder ve ekibi maça çıkmamak için ilk önce povetkin ve ortiz i defalarca doping testine soktu.

Ortiz maçı temiz çıktıktan sonra gerçekleşti. Onda da 7. rauntta ortiz wilder in ışıklarını kapatıyordu net yumruklarla yakalayamadı ve raunt arası wilderi kurtardı.

Joshua hiçbir maçta wilder in ortiz maçındaki gibi bir duruma düşmedi. Klitschko maçındaki sağ direk sonucu knockdown da dahil.

wilder denilen bar fedaisi ilk önce yumruk atmayı öğrensin. Guard almayı bilmiyor adam. Hala avuç içi yumruk atıyor kendi de savruluyor.

• Anthony Joshua Vs. Alexander Povetkin - A CLOSER LOOK (2018)

https://youtu.be/90PdzoAijck

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 26 Ekim 2018; 22:13:21 >
  • Büyük balon Deontay Wilder. Joshua karşısında da bu hareketleri bekliyoruz

https://youtu.be/vOHGc9x-uW8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 26 Ekim 2018; 22:16:6 >
  • Anthony Joshua

Boks Dünyası - Maçlar Haberler ve Tartışma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 26 Ekim 2018; 22:54:38 >

• Anthony Yarde

• Boks Dünyası - Maçlar Haberler ve Tartışma Konusu
  • 1) povetkin ve klitschko ikiside boks efsanesidir lakin ikiside kariyerleri bitmisken joshua yi boostlayarak, joshuaya basamak olarak, iyi de para kaldirarak kendilerine gore mantikli isler yaptilar. bu tamamen eddie hearn un marifetidir.

2) "ne hallere" dedigin ortiz aktif olarak poveyide, klitschko yuda rezil eder. (ortiz bi kemer maci daha yakalayacaktir whyte macindan kim kacti da iptal oldu henuz bilmiyoruz)

3)rakip secimi daha iyi dedigin adam wilderdan da kacti. furyden de kacti. fury, klitschkoyu joshuadan 2 sene once sampiyonken yendi. eddie hearn fury ile ilgili " dunyanin en sıkıcı boksoru. wilderi yense bile fury planlarimizda yok. dillian whyte la rovans olabilir" gibi korkakligin son noktasi aciklamalar yapti bakabilirsin. ortiz, fury... wilder bu maci da alirsa baska birsey soylemeye luzum yok. geriye balonu patlatmak kalir

bu arada konuyu joshua fanboylari takip olarak degistir ;) fanboylugu asip, saygisizliga gecmissin. wilder suratina sag vursa yogun bakima alinmazsan serefsizim :D takip konusu buyuk maclara bakar yayin soyleriz diye girdim simdi hic yeni fanboylarla ugrasamicam ronaldosu messisi yetiyor. kg

• quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

1) povetkin ve klitschko ikiside boks efsanesidir lakin ikiside kariyerleri bitmisken joshua yi boostlayarak, joshuaya basamak olarak, iyi de para kaldirarak kendilerine gore mantikli isler yaptilar. bu tamamen eddie hearn un marifetidir.

2) "ne hallere" dedigin ortiz aktif olarak poveyide, klitschko yuda rezil eder. (ortiz bi kemer maci daha yakalayacaktir whyte macindan kim kacti da iptal oldu henuz bilmiyoruz)

3)rakip secimi daha iyi dedigin adam wilderdan da kacti. furyden de kacti. fury, klitschkoyu joshuadan 2 sene once sampiyonken yendi. eddie hearn fury ile ilgili " dunyanin en sıkıcı boksoru. wilderi yense bile fury planlarimizda yok. dillian whyte la rovans olabilir" gibi korkakligin son noktasi aciklamalar yapti bakabilirsin. ortiz, fury... wilder bu maci da alirsa baska birsey soylemeye luzum yok. geriye balonu patlatmak kalir

bu arada konuyu joshua fanboylari takip olarak degistir ;) fanboylugu asip, saygisizliga gecmissin. wilder suratina sag vursa yogun bakima alinmazsan serefsizim :D takip konusu buyuk maclara bakar yayin soyleriz diye girdim simdi hic yeni fanboylarla ugrasamicam ronaldosu messisi yetiyor. kg
    Senin saygı da maşallahı var paçalardan akıyor

Yav he he Joshua kaçtı. Gelecek maçlar hepimize kimin ne olduğunu gösterecek izleyip görelim.

Ben fanboyluk değil desteklediğim boksörleri daha konuyu açarken belirttim. Demek ki onu da görmemişsin.

Maçları ister takip et yada etme umrumda değil.

• Crawford-Erol maçı çok kanlı olur gibime geliyor . Canelo-Golovkin 2 gibi patlayan kaşlar, moraran yüzler . Hem güçlüler hem teknikler .

• quote:

Crawford-Erol maçı çok kanlı olur gibime geliyor . Canelo-Golovkin 2 gibi patlayan kaşlar, moraran yüzler . Hem güçlüler hem teknikler .

T Crawford bir adım önde
  • Erol Abi acımıyor ama .
  • quote:

Erol Abi acımıyor ama .
    Crawford çok hızlı yanılmıyorsam. Puanla alır kolları da uzun. Reachı iyi.
  • Crawford

height 5′ 8″ / 173cm

reach 74″ / 188cm

Spence JR

height 5′ 9½″ / 177cm

reach 72″ / 183cm
  • Kell Brook gibi adamı pişman etmişti Erol Abimiz . KO etmişti .

O Kell Brook Golovkin'i ilk 2 raund zorlamıştı baya .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.