Şimdi Ara

Boksör Lee Sin Skin Çekilişi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sitemizin tanıtımı için çekilişler düzenliyoruz. Rp'yi herkes dağıttığı için farklı bir çekiliş yoluna gittik ancak mevcutta satın alınabilen bir skin kodu yok. Bu yüzden de arkadaş olarak ekledikten sonra 14 gün bekletmek zorunda kalıyoruz. Güvenmeyen ya da sıkıntı olduğunu düşünen kişilere direk 1350 rp değerinde rp kodu da verebiliriz. 10-15 liralık dolandırıcılık için görsel ve post hazırlamaya bile değmez. Emek verdik bir şeyler ortaya koyduk şimdi de elimizden geldiğince tanıtmaya çalışıyoruz. Lutfen biraz duyarlı yorumlar yapalım. Herkese iyi forumlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ressam Rengar

quote:

Orijinalden alıntı: srht akar

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Böbreklerimiz 2 Yıl Garanti altındadır. Güle güle kullanınız.

Neden bu tarz bir tutum sergiledin anlamadım? İnsanlar bir çekiliş yapıyorlar, bir yerde de tanıtım yapmak istiyor burada bir paylaşım yapmış.

çünkü boksör lee sin kodu yok

Kodla vermiyorlar sanırım, Rp sini yada hediye olarak gönderiyor olabilirler. Paylaşan kişiye sormak lazım.

evet seni 15-20 gün arkadaş listesinde tutcak sonra vercek bende inandım hemen

direk rp kodunu vermeleri daha doğru olur bu tarz çekilişlerde, ama bu insanların dolandırıcı olduğu anlamına gelmez ki açıklamayı da yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srht akar -- 6 Haziran 2015; 1:31:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden bu tarz bir tutum sergiledin anlamadım? İnsanlar bir çekiliş yapıyorlar, bir yerde de tanıtım yapmak istiyor burada bir paylaşım yapmış.

Kodla vermiyorlar sanırım, Rp sini yada hediye olarak gönderiyor olabilirler. Paylaşan kişiye sormak lazım.

1 gün yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKIR OKAN

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1 gün yetiyor.

Evet son yapılan değişiklikte 24 saat ve 1. seviye olma şartına düşürmüşler. Uyardığın için teşekkürler. Bu da demek oluyor ki çekilişten 24 saat sonra kazanan arkadaş skinine kavuşabilir ya da dediğim gibi direk rp gönderebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXTr3m1sT -- 6 Haziran 2015; 3:09:14 >

• bi oyun girer lee sin oynarsiniz atar mac sonundan amma problem yapmissiniz

• istemiyosanız katılmayın ne tatava yapıyonuz burda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.